Sunday, July 18, 2010

Kj patut ikut contoh Rosmah

The wife of the prime minister, Rosmah Mansor, today opened the Sabah Wisma Wanita here and asked the Finance Ministry to consider allocating funds for a similar building in every state.

Rosmah, isteri kesayangan Najib, Perdana Menteri Malaysia telah menjelajah jauh dan mendahului kebanyakkan Menteri kabinet Najib dalam menunjukkan prestasi idea dan kerja. Walaupun tanpa sebarang jawatan jawatan rasmi dalam kabinet dan parti tetapi Rosmah mampu menyumbangkan sesuatu kepada negara.

Kj selaku Ketua Pemuda wajar mencontohi Rosmah dalam menggerakkan Pemuda untuk membantu Najib menjadikan 1Malaysia satu realiti.

Kuasailah Pemuda dari segi sokongan, semangat dan roh serta berhentilah dari menjadi budak suruhan pada mana2 pihak. Mengakulah diri sebagai Melayu yang belum menyumbangkan sesuatupun pada bangsa sendiri.

Ku Li Says, Perkasa Fills Umno Youth ‘Vacuum’... No wonder KJ is Mad...http://bumiyang.blogspot.com/2010/07/ku-li-says-perkasa-fills-umno-youth.html

1 comment:

  1. KJ.. LAWAN PERLU ADA KEBERANIAN..NAJIB BUKAN BOLEH TONGKAT DUNIA.. LEMAH U.. U BERTANDING..KUAT KUAT NAJIB SEMUA JAWATAN DIA DAPAT FREE. (KITA KALAU NAK JADI PEMINPIN JANGAN AMBIL BINI ORANG UNTUK JADI BINI KITA).. ARE NO BALL IF RUN..

    ReplyDelete

HIDUP KJ !!!!

https://vt.tiktok.com/ZS8RhVtXP/   Keterbolehan ilmu, hujah, bakat, brain, terampil - tidak dapat disangkal akan jadi PM suatu masa nanti. S...