Tuesday, September 7, 2010

Kalau Hisham tak tahu...Najib lagi lah tak tahu..

Pendedahan demi pendedahan telah dibuat oleh bakal bekas Ketua Polis Negara, Musa.

Hisham membalas dengan jawapan yang paling tepat "tak tahu".

Wartawan2 jangan cuba tanya Najib hal ini, kalau Hisham tak tahu, Najib tentulah lebih berganda tak tahu.

Semoga Malaysia terus aman makmur, maju sejahtera, kaya raya di bawah kepimpinan Menteri2 yang lebih banyak tak tahu dari tahu.

Hebat !!

5 comments:

  1. ayat yg paling best didengar...tapi takut dia org xtahu

    ReplyDelete
  2. Inilah masaalah terbesar politik dlm UMNO,semua perkara nak dipolitikan termasuk peraturan dan undang2.
    Bila mereka bercakap "no one is above the law" maksud mereka "they are above the law".
    Ini merupakan dilemma penjawat2 awam terutama bagi mereka2 yg amanah terhadap tanggungjawab mereka.
    Saya harap UMNO tidak menjadi gila dgn mencadangkan Hisham menggantikan Najib nanti.
    Politik keturunan dlm UMNO perlu ada merit.

    ReplyDelete
  3. rase2nye cleaner kt KDN tu kot yg bagi arahan...

    ReplyDelete
  4. jangan marah2 lah tok, nanti hisham tak dapat jadi pm..... mamat ini ada nafsu nak jadi pm, walhal jadi menteri pun rakyat dah pusing, baik di pendidikan atau jaga abang polis.
    nanti kalau jadi pm tak tau pula apa akan jadi.

    ikan todak selatan

    ReplyDelete
  5. Kalau Hisham serius dan benar2 tidak tahu, dia patut minta Musa dedahkan 'dalang KDN' tersebut supaya satu siasatan dan tindakan boleh di ambil.

    Tetapi mungkin kerana Hisham sendiri menjadi dalang yang dimaksudkan Musa, mana mungkin dia berani mencabar supaya Musa terus mendedahkannya.

    Jawapan 'tidak tahu' adalah 'alasan bodoh' yang selalu digunakan oleh Dolah Badawi dan kini Hisham mewarisinya.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

SEDIKIT KELEGAAN: LGE AKUI KEBERKESANAN PAS DALAM KERAJAAN

PERANAN PAS SANGAT DIHARGAI.... PAS PERLU TINGKATKAN PENGUASAAN KERUSI UNTUK MENANG DAN DOMINAN