Monday, December 4, 2023

ADA SESIAPA YANG MAHU DIBANTU 2024

 

Sekarang masa terbaik, last call untuk memantapkan memutuskan perancangan 2024 untuk apa sahaja impian, cita² dan missi.


Bagi yang terbuka hati untuk sertai QM atau telah pun sertai QM khusus melalui blog ini saya tawarkan masa dan ilmu untuk sama² kita sukses bermula 2024.

Yang belum sertai, segera daftar percuma dan hubungi admin 0196655181.

Yang belum terbuka hati, berat hati,  keraguan, persimpangan (???)

Saya akan mengerjakan umrah hujung bulan ini, jika ada yang berhajat mahu kirim doa hatinya terbuka dan mahu namanya disebut di depan kaabah..boleh wassap saya nama dan hajat.


Januari selepas balik umrah saya akan bergerak ke seluruh negara termasuk sabah sarawak untuk menemui mereka yang mahu info lebih lanjut tentang QM.

Bagi yang ada commitment dan mahu keluar dari masalah kewangan dan mahu sukses saya akan bermaustatin seminggu di tempat anda untuk bantu kembangkan network.


Yang berminat boleh pm saya segera http://www.wasap.my/60196655181/2024 untuk dijadualkan perjumpaan atau ada idea yang mahu dikongsi bersama.


Terima kasih.No comments:

Post a Comment

keluar dari perasaan "takut".

  Bukan emas yang menjadikan sesiapa kaya, tetapi ilmu. Tanpa ilmu, akan ada banyak ketakutan terutamanya bagi penyimpan emas baharu. Perasa...