Saturday, February 23, 2013

Nik Aziz ajar haiwan jadi binatang"Saya kata beri duit, terima, tapi pangkah PAS, duit itu masih hak mereka kerana duit kerajaan bukan Umno," - Nik Aziz

Itulah penjelasan nik aziz berhubung kenyataannya yang menyamakan penerima brim1 sebagai haiwan yang akan menyerbu makanan yang dihulurkan pusat.

Kerajaan sekarang kerajaan BN didominasi UMNO. Kerajaan BN yang sudah berkebajikan puluhan tahun tapi baru sekarang PAS nak mulakan.

3 comments:

 1. Niat mu busuk kohong memutar maksud sebenar.. Jika kamu sengaja mahu menfitnah dn kamu x mahu memadamnya.. Semoga tulisan ini juga akn terpampang ketika nyawamu ditarik kelak yg menyebabkn lidahmu bungkam gagal bersyahadat...

  ReplyDelete
 2. Niat? Apa pula niat penuturnya? Apakah dia bertutur tanpa niat? Aku orang jahil..siapa pula penuturnya? Taraf apa yang diberi kepadanya oleh kamu?

  Apabila sesuatu keburukan berlaku ia adalah UMNO...tetapi apabila sesuatu yang baik dilakukan ia ialah kerajaan, bukan UMNO? - Siapa yang lebih putar.

  Kenapa pemimpin yang kamu puja tidak menyatakan kebenaran dan kebaikan yang dilakukan oleh lawan...tinggi sangat egonya !

  ReplyDelete
 3. PAS Kola Kedah, Kedah memutuskan ahli yang dapat brim1 kena serah 100 kepada tabung pilihanraya ???
  http://kedahkekl.blogspot.com/2013/02/panass-alkisah-ahli-pas-kuala-kedah.html

  Ayam dapat rezeki kena bagi pada bapa ayam sebagai sumbangan untuk dikelepet.

  Kalau PAS buat itu niat baik, kalau kerajaan Kelantan buat, itu PAS.

  ReplyDelete

UPDATE INFO

Kelebihan Menjadi Dealer QM: Kenapa Anda Patut Menyertai Kami?  Komisen Tanpa Spread:  Komisen anda dibayar ke Pay Out Due account, di mana ...