Friday, November 18, 2016

DUA STATEMENT YANG PENDEDAK BERKERUT MUKA SAMPAI 2018

1) Pembangkang tidak akan jadi pembangkang selamanya - Muhyiddin
# UMNO dan BN adalah bakal pembangkang terbaik... Cuba guna slogan selepas ini " Tanpa jawatan pun pemimpin umno akan berjuang demi bangsa, ugama dan  negara"

2. Azmin Ali antara contoh Pembangkang yang mentadbir negeri Selangor lebih baik dari negeri yang ditadbir BN malah lebih baik dari Puterajaya.

3 comments:

 1. Kahkahkah....utk semua statement penjilat lendir dan kahak....

  ReplyDelete
 2. Statement 1.... muhyidin gila talak.... biasa berlaku pada org kecewa.... tak lama mana InshaAllah.... kalau dulupun lembam... takkan bila naik pentas lain terus jadi bijak.... selanyalah kau akan dioerjudakan.
  Statement 2. Yg kata Azmin bagus cuma irg yg suka mimpi2 yg inzal sahaja.... tolak ketepi perangai darkside Azmun.... Selangor tak ada gah manapun kalau nak banding ngan Melaka atau Neger Sembilan pun..... teruskan mimpikamu sebab sejak 98... tak ada pun perjuangan kelompok Azmin yg boleh dibanggakan....esok suruh dia oder nasi lemak anak dara banyak2 belanja penjilat2 dia.

  ReplyDelete
 3. Azmin "Pandai" urus SPLASH. Tak ku sangka kecherdikan Kluang Man tinggi melangit. Hu Hu hu

  ReplyDelete

APA YANG JUTAWAN SEMBANG SESAMA MEREKA

Kalau nak jadi jutawan, ada keinginan mahu jadi jutawan, baca sampai habis.  https://www.thevibes.com/articles/opinion/73448/an-open-letter-...