Tuesday, August 26, 2014

Khalid diludah...takkan lim kit siang diam je, mintalah zahed siasat...

Khalid ditampar, diludah....dikasari
Itu yang dipaparkan dalam beberapa blog termasuk itu adalah pengakuan Khalid..

Sudahkah Khalid buat repot polis, atau Khalid rasakan apa yang dia lalui adalah wajar kerana sikapnya sendiri (padan muka aku!!!!!)
atau Khalid lebih mengharapkan simpati dan publisiti sebagai lebih penting dari mencari kebenaran, mengheret ke muka pengadilan  beberapa lelaki tersebut...
Khalid ada saksi?

Khalid tidak berhajat ke mahu libatkan umno dalam hal ini?
Ada tak kemungkinan semua ini lakonan untuk menarik perhatian?
Mungkin "your gay brother" yang upah untuk buat kecoh...
Apakah Khalid dalam ketakutan sekarang!!!!!

Apa komen kawan2nya dari PAS..







# Krisis MB - Sultan minta 2 nama dari setiap parti dalam Pakatan Haram..DAP dan PKR tetap mahu calonkan satu nama sahaja.
PAS wajar calonkan Azmin dan Khalid...keputusan Sultan?
Tengok siapa yg kena!!!!

3 comments:

  1. Saya pon menyirap dengsn komen2 khalid yang bodoh sombong ni. Bila da sampai tahap kena ludah ni... cermin2la diri. Kamu tu menang bukan sebab kamu hebat tapi sebab sentimen anti umno kaum yg tak suka umno bela melayu dan islam. Ade paham?

    ReplyDelete
  2. Kalau khalid GEREJA kena tampar lagi BEST! Macamana dia boleh jadi BIADAP sampai tahap macam ni? Mak bapak dia besarkan dia macamana? Masa zaman muda2 dia dulu, perangai si lakhanat ni mesti macam sial...dah boleh agak dah. Orang macam sial macam ni, hanya boleh bergaul dengan yang satu geng dengan dia...orang2 PKR dan DAP. Darah PARIAH dia lebih pekat dari darah Melayu dia yang tak seberapa tu!

    ReplyDelete
  3. Adik shahril samad kok kena ludah...eh eh eh...

    ReplyDelete