Saturday, August 8, 2015

GAMBAR YANG MEMPUNYAI PENGERTIAN MEN DALAM

Berterus terang pun sudah, berkias pun sudah...


Lewati blog AKJ untuk lebih memahami.

# Playsafe dan sikap mendiamkan diri beberapa pemimpin UMNO menunjukkan kedudukan Najib masih kuat walaupun diserang seribu kali.
Mungkin kerana Najib berada dalam kedudukan benar atau nasib masih menyebelahinya setakat untuk terus kekal

14 comments:

  1. Yang aku dengar cerita najib memang pandai jaga orangnya....buat masa ini nasib masih menyebelahi beliau...kita tunggu nanti...kerajaan firaun jatuh dengan hinanya...ni kan pulak laki rosmah!!!kalau rosmah tu payah sikit...kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila Najib nasib bila Tun M hebat perancangannya ya?

      Delete
  2. Klo najib msh tk faham2 lagi, tk tau nk ckp apalagi, rkyt dh hlg kepercayan pada njib,

    ReplyDelete
  3. Terpulang pada org UMMO sekarang ni...

    Pilih antara satu ... nak selamatkan Najib atau UMNO.

    Pilih UMNO, Najib tergadai...
    Pilih Najib, UMNO tergadai...

    Aku hilang kepercayaan pada Najib. Tapi terpaksa selamatkan negara tercinta ini. Kalau tak faham2 jugak... tak tahu le.

    Aku malu Najib jadi PM... nak cerita kat kawan2 oversea pon tak tahu nak letak muka kat mana.

    ReplyDelete
  4. Bahagian perlu ambil kesempatan bertindak supaya pemilihan parti diteruskan.....

    ReplyDelete
  5. Najib tak pernah nafi dia simpan duit dalam akaun peribadi? Hari tu ada satu makhluk cabar suruh tunjukkan bukti. Nah ni satu:

    "“If I was going to be a robber (penyamun), why would I transfer the money back into the country? That is, if I wanted to be a robber."
    (Kalau saya nak jadi penyamun, buat apa saya transfer duit balik ke dalam negara? Itu kalau saya nak jadi penyamun.)

    Sumber:
    http://www.therakyatpost.com/news/2015/07/05/wsj-allegations-do-not-make-sense-says-najib/

    ReplyDelete
  6. Tak percaya yang tu? Nah, satu lagi. Tarikh sama, tempat sama, statement sama, dari media lain.

    “If I want to rob also I won’t do it in Malaysia, that is if I wanted to rob the people,” he said during a buka puasa event here today."
    (Kalau saya nak menyamun saya takkan buat di Malaysia, kalau saya nak menyamun rakyat.)

    Sumber:
    http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/najib-if-i-did-steal-us700m-i-wouldnt-do-it-locally

    ReplyDelete
  7. Ni dari media official Umno sendiri. Tarikh sama, event sama, statement sama, media berbeza.

    "Najib pada masa sama turut menafikan pemindahan sebarang dana yang dikaitkan dengan beliau."

    Sumber:
    http://www.umno-online.my/2015/07/05/saya-tidak-akan-khianati-rakyat-najib/

    ReplyDelete
  8. Penyamun Mana Akan Declare Satu Negara Yg Dia Akan Menyamun??!!.. Statement Di Buat Setelah Perihal Account Di Londehkan...RM2.6 Beliyon Dlm.Account Peribadi Pemimpin Amat lah Meragukan...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum KD

    Apa citer Muhiydeen takkan senyap je? itu ari berdegar2?

    Kau ingat tak KD kau sendiri bengka dgn Muhiydeen terus jadi bisu..Kau baca paper Bharian..Muhiydeen kata dia tak nak letak jawatan psal tak mengacam negara...aiii apa citer ni?

    KD ..kau tak perasan ke AG..Pegawai atasan SPRM..Ketua SB habis kena buang..Najib bodoh ke?

    KD Tun M terlampau yakin bulan 6 hingga 8 adalah tamatnya riwayat Najib..

    Perancangan Tun M memang hebat cuma dia lupa Allah lagi hebat..Bukan Nasib meyebelahi Najib tetapi Allah sayangkan Najib..

    ReplyDelete
  10. Pemimpin Pergi Bersilih Ganti
    Untuk Perkasakan Parti..
    Perkara Biasa

    Pertahankan Pemimpin Yang Tercemar Integriti & Hilang Populariti Baik
    Perkara Yang Luar Biasa.

    Salah Tun Bersuara?
    Salah TSMY Bersuara?
    Salah Safie Bersuara?
    Pasti pelbagai bentuk teguran telah diberi..

    Salah siapa
    Tidak berterus terang sejak awal lagi?
    Salah siapa
    Berdiam diri seribu bahasa bila ditanya..
    Salah siapa
    Yang terus bermain teka teki?

    Maka salahkah ada yang menyerang berpelurukan fakta yang ada untuk memecahkan teka teki ?

    Akhirnya terjerat oleh teka teki yang dicipta sendiri.

    Salah siapa?

    ReplyDelete
  11. Pemimpin Pergi Bersilih Ganti
    Untuk Perkasakan Parti..
    Perkara Biasa

    Pertahankan Pemimpin Yang Tercemar Integriti & Hilang Populariti Baik
    Perkara Yang Luar Biasa.

    Salah Tun Bersuara?
    Salah TSMY Bersuara?
    Salah Safie Bersuara?
    Pasti pelbagai bentuk teguran telah diberi..

    Salah siapa
    Tidak berterus terang sejak awal lagi?
    Salah siapa
    Berdiam diri seribu bahasa bila ditanya..
    Salah siapa
    Yang terus bermain teka teki?

    Maka salahkah ada yang menyerang berpelurukan fakta yang ada untuk memecahkan teka teki ?

    Akhirnya terjerat oleh teka teki yang dicipta sendiri.

    Salah siapa?

    ReplyDelete
  12. Pemimpin Pergi Bersilih Ganti
    Untuk Perkasakan Parti..
    Perkara Biasa

    Pertahankan Pemimpin Yang Tercemar Integriti & Hilang Populariti Baik
    Perkara Yang Luar Biasa.

    Salah Tun Bersuara?
    Salah TSMY Bersuara?
    Salah Safie Bersuara?
    Pasti pelbagai bentuk teguran telah diberi..

    Salah siapa
    Tidak berterus terang sejak awal lagi?
    Salah siapa
    Berdiam diri seribu bahasa bila ditanya..
    Salah siapa
    Yang terus bermain teka teki?

    Maka salahkah ada yang menyerang berpelurukan fakta yang ada untuk memecahkan teka teki ?

    Akhirnya terjerat oleh teka teki yang dicipta sendiri.

    Salah siapa?

    ReplyDelete