Wednesday, January 16, 2013

kelibat mahathir...

attacking berterusan pembangkang terhadap mahathir nyata kerana mahathir sendiri tidak pernah diam untuk menghadiahkan tumbukan kiri bertubi dan sesekali japenumbuk kanan muhammad ali ke sisi rusuk pembangkang dan sesekali tepat ke muka pembangkang, tersungkur menggelupur.

bukan sedit panglima perang yg dihantar untuk memburukkan mahathir, tak kurang penulis upahan yg menghentam mahathir kini sudah tumpul pena, muflis fikiran dan separuh gila serta fobia dengan mahathir

kit siang sendiri siang malam seolah diberi tugas khas oleh anwar dan anaknya utk membelasah mahathir, tapi malang kit siang sendiri  tak ada pengaruh kecuali kepada penyokong tegarnya yg mcm ikan talapia kebulur, apa yg disumbat, tak ada tapis, semua telan.

faktor mahathir adalah antara halangan besar untuk pembangkang menuju ke putrajaya sekepas imej najib berjaya diburukkan dengan rekayasa altantuya dan scorpene, rosmah juga digemburkan dengan berlian permata, deepak yg dibawa masuk kini dah lepak.

apa yg nak dikaitkan dng mahathir???, tutuh p----- cinadoll, rasuah billion juta, dllllll...kalau ada dah lama depa meroyan terjerit jerit atas pentas.cia bush sendiri cuba mencari kesilapan besar mahathir, nyata tak jumpa.

Secara strategi dengan memburukkan imej najib dan melabelkan kerajaan rasuah untuk dibenci rakyat, hampir berjaya tetapi laluan mudah ke putrajaya yang dijangka mudah nyata tersadung dengan kelibat mahathir yang masih relevan.

Usaha terbaharu ialah melagakan najib dengan muhyiddin yang kononnya disokong oleh mahathir. Setakat ini usaha itu tidak 'dilayan' dan apalagi agaknya strategi pembangkang yang sudah kecut perut dengan tarikh pilihanraya yang bakal menjelma pada bila-bila masa.

Perhimpunan #KL112 gagal sama sekali menyebabkan nik aziz uturn 360 darjah dalam isu kalimah Allah !!! Walaupun perhimpunan itu didominasi oleh ahli PAS tetapi Nik Aziz akur, sambutan majoriti ahli PAS sudah merosot... 1juta mimpi ngeri saban malam berada dalam otak PAS yang sudah terlanjur dengan DAP !!!

1 comment:

  1. MAHATHIR ... Pejuang Islam sebenar... walaupun tidak berserban dan berjubah tapi lebih ISLAMIK dari orang orang PAS.
    TIDAK TAKUT PADA BARAT!!
    TIDAK BERGANTUNG PADA SESIAPA !! TIDAK TUNDUK PADA SESIAPA!! BERANI KERANA YAKIN AKAN KEMAMPUAN DAN KEKUATAN YANG DIANUGERAHKAN OLEH ALLAH PADA DIRINYA. Pemimpin macam ini yang ALLAH SAYANG.Tak percaya, buka Quran dan baca. Jangan dengar cakap orang. Mudah2an Najib dikurniakan ALLAH dengan ciri ciri pemimpin Islam yang sebenar. Aamin

    Pencinta Pemimpin Islam Sejati

    ReplyDelete

keluar dari perasaan "takut".

  Bukan emas yang menjadikan sesiapa kaya, tetapi ilmu. Tanpa ilmu, akan ada banyak ketakutan terutamanya bagi penyimpan emas baharu. Perasa...