Monday, June 2, 2014

lim kit siang perlu rawatan. .....

apek tua penasihat DAP yg pada awalnya boleh diangkat sebagai pintar dalam politik tiba2 boleh jadi
bahalol dan bengong semata-mata gundiknya kalah tipis kepada parti yg sudah dianggap mati.

Tahap hatinya cukup sakit dng kekalahan tipis tersebut, emosi terganggu dengan analisa memperbodohkannya dan kemurungannya menjejaskan daya fikirnya.

lim guan eng sewajarnya memberi perhatian lebih kpd kesihatan bapanya, perlu rawatan doktor, perlu rehat jangan sampai dapat penyakit mental...

setiap hari dlm blogg nya di angkut segala professor rasis dan penulis cari makan untuk membuat analisa segala sudut untuk menyokong strategi peribadinya adalah betul dan sempurna semata mata takut kesan tindak balas ahli-ahli DAP yg menyalahkannya 100% dan mainan politik rasisnya terkangkang luas.

Bukan itu sahaja, lim kit siang sendiri menyedari kesilapannya kerana tidak banyak tahu tentang latarbelakang keluarga gundiknya sebelum ini, sendiri tertipu,  terutama hubungkait dengan musuh utamanya Perkasa.

satu pengajaran kpd lim kit siang bahawa lakonannya ke arah satu bangsa malaysia telah ditolak oleh bangsanya sendiri kerana benih rasis yg disemai telah subur. lim kit siang tidak wajar mati dalam kepura puraan, tidak wajar mati sebelum menebus kesilapannya di Teluk Intan dan tidak wajar mati dalam keadaan UMNO masih kekal bertahan.

sebagai otai politik, lim kit siang tidak wajar mengikut jejak mendiang karpal yg mati secara kalah.

Jasa lim kit siang ialah membunuh MCA - terima kasih, menghidupkan semula Gerakan - terima kasih, mencerminkan PAS bukanlah pejuang Islam tulin - terima kasih, membantu mengheret Anwar sampai ke sg buluh - terima kasih, semakin tebal rasis kecinaan DAP semakin kuatlah UMNO - terima kasih banyak-banyak.

2 comments:

  1. Peduli apa semua tu..yg penting aku dpt pinjaman tanpa faedah 30juta dr bank rakyat, padahal aku bukan bumiputera ataupun ahli umno pun.Ahli umno pinjam ptptn pun x mampu nak bayar interest.Padan muka semua ahli umno..anda mmg bangang..

    --deepak---

    ReplyDelete
  2. Bank Rakyat telah memulakan pinjaman tanpa riba..patutnya puji.

    ReplyDelete