Sunday, June 29, 2014

Parti Yang Sedang Di Makan Anai-Anai...

UMNO berwajah Melayu...

Sesuatu yg lebih tepat bagi mengelakkan kita terlalu meletak harapan yg tinggi kalau kita sangkakan melayu itu umno, umno itu melayu.

PAS celup...

Sesuatu yg lebih tepat bagi mengelakan kita terlalu meletak harapan yg tinggi kalau kita sangkakan Islam itu PAS, PAS itu Islam.....

Sekurang-kurangnya hati kurang sakit kalau ada yg celakakan umno kerana umno tidak lagi wakili melayu...
sekurang-kurangnya iman tidak pedih bila PAS surong tarik soal hudud dengan DAP kerana Islam PAS hanya celup-celup....

Dalam umno ada liberal soal melayu, dalam pas ada liberal soal Islam.# DI DAP MCA MIC - ADA TERJUMPA KE MEREKA LIBERAL?

7 comments:

 1. hei ... Pok N Ajis pun Celako & KO kan UMNO, apa lagi la orang lain, pasai tu AG tak ambil tindakan! N Ajis pun cakap macam tu.

  ReplyDelete
 2. Ya KD; sungguh malang nasib umat Islam/Melayu makin terpaksa jadi PENGEMIS/PELARIAN di NEGARA ISLAM kita sendiri!

  Bah. Pertama:

  Si LIBERAL Islam/Melayu sibuk nak jadikan Malaysia ni negara maju - tapi Islam/umatnya terus diHINA/diGERTAK/diJAJAH di Tanah Melayu ni dan global - sampaikan TANAH PUSAKA termasuk Tanah Rezab Melayu terus TERGADAI termasuk kat si PENDATANG KAPIRDAJAL warga asing ! Patutlah si pengikut SYAITAN, si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya MELALAK dan KETAWA habis-habisan!

  ALLAH SWT harapnya akan MENGHUKUM PENGKHIANATAN si Islam/Melayu-LIBERAL, PENJAHANAM agama, bangsa dan negara di Tanah Melayu, PUSAKA nenek moyang kita ini, dr. sebelum dijajah si KAPIR LAKNAT British-ZIONIS dan mana-mana puak PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL yg. asalnya dibawa si PENJAJAH buas tu!!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 3. Bah. kedua:

  Si LIBERAL Islam/Melayu yg. BODOH SEJARAHlah yg. menyebabkan habis tanah PUSAKA ISLAM kita yg. asalnya kepunyaan Kesultanan ISLAM/Melayu serta rakyat BUMIPUTERAnya, makin TERGADAI - yg. PUNCAnya, adalah kerana PENGGANAS PENJAJAH Barat/KRISTIAN-ZIONIS paksa Kesultanan Melayu berikan kerakyatan serta hak milik tanah PUSAKA pd. berjuta Pendatang Cina dan India - utk. MENJATUHkan Alam Melayu ISLAM kita ini!

  Lihat SEJARAH permulaan Kesultanan Melayu dan Tanah Melayu ISLAM kita ini yg. diROMPAK dan diJAJAH dgn. amat BUAS – lihat di http://akarimomar.wordpress.com/2014/01/16/demi-keamanan-dunia-melayu-mesti-dikekalkan/ :

  Demi Keamanan – Dunia Melayu Mesti Dikekalkan

  16 January, 2014

  ....sejarah membuktikan bahawa dunia alam Melayu ditadbir dengan nilai-nilai murni Islam dan kekal aman hinggalah datangnya penceroboh yang menjatuhkan kerajaan Islam Melaka pada tahun 1511. Malah setelah kerajaan Islam di nusantara yang pertama jatuh ke tangan PENGANAS Kristian Katolik, Raja Portugis ketika itu telah mengutuskan laporan kepada Pope Leo X bahawa tentera Salib telah mengalahkan tentera Islam.

  Alhamdulillah, simbol kekejaman PENGANAS Kristian Katolik ini masih tertegak untuk memberi pengajaran kepada umat kemudian tentang jahatnya penjajah ini merantaikan datuk nenek kita untuk dipaksa memecah masjid dan kubur sultan untuk asas binaan ini.

  Betapa jahatnya PENGANAS-PENGANAS Kristian Katolik ini tercatat juga bagaimana tawanan perang yang mereka rantaikan dipaksa untuk memecah masjid-masjid dan kubur-kubur sultan-sultan Islam Melaka untuk diambilkan batu-batanya bagi membina simbol kekejaman Kristian yang boleh kita saksikan lagi hingga ke hari ini, kota a’Famosa. Jika tidak kerana usaha-usaha jahat para penganas Kristian Eropah yang datang menjajah dengan motif untuk mengaut sekala kekayaan dari bumi Melayu sambil mencari kemegahan untuk membalas dendam atas kekalahan mereka dalam siri peperangan salib serta bersungguh untuk menyebarkan agama mereka seperti mana yang disebut oleh para sejarahwan dengan istilah “Gold, Glory and Gospel” pasti dunia alam Melayu aman dengan ketinggian budaya ketimurannya.

  Jika tiada kerja-kerja jahat penganas Kristian Eropah yang mengimport pelbagai kaum mendatang dari luar alam Melayu sudah pastinya alam Melayu akan kekal aman dengan kegemilangan dan kehebatan tamadun Melayu yang menjadi pusat dagangan terbesar dahulu berurusan baik dengan para pedagang antarabangsa dalam suasana aman dan murni......

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. Apa yang kau mengarut dalam bulan puasa ini ha .

  ReplyDelete
  Replies
  1. pasal bulan yang berpuasalah maka dia tuh mengarut.

   Delete
  2. Liberal akan membawa ke arah republikan.. itu tuju arah Melayu.
   Liberal itu dibiarkan oleh cina dan india untuk membolehkan Sultan dan Raja2 Melayu serta hak keistimewaan melayu akan terbubar dengan sendiri.

   anon 8:49 dan anon 9:16 masih bermimpi. Puasa mereka setakat lapar dan dahaga tetapi otak beku.

   Delete
 5. jgn bimbang tentera2 dajjal yahudi bertopeng dlm perjalanan.dah masuk pun Malaysia melalui peminat2 umat nabi lut as.yg Allah swt laknat..LBGT..awas saudaraku......

  ReplyDelete