Wednesday, June 11, 2014

siapa budak hingusan yg cuba nak tunjuk lagak dengan Ketua Polis Negara

Berita ini agak hangat diperkatakan sekarang, puas sudah melayari beberapa blog ternama tetapi tak

jumpa...

difahamkan budak tu bertaraf menteri tetapi tiada kaitan dengan PDRM....mcm mana boleh keliru dan campurtangan tu?

kalau anggap cerdik dan nak kuasai semua, sabarlah..tunggu sampai jadi PM...baru dilantik jadi Menteri jaga budak2 tadika...dah nak tunjuk power, salah tempat tu wei...

sikap menteri over mcm ni jangan dibiarkan, elok zahed bagi peringatan kaw-kaw...jangan sampai jadi kebiasaan - jangan buat malu kaum.

Adalah lebih baik budak ini tidak memegang apa2 jawatan dalam kabinet atau kerajaan - pegang sepenuh masa jawatan politik dan lebih bebas memberi pandangan - itu akan lebih dihormat.i