Sunday, August 2, 2015

KEMASKINI: BUMI JOHOR BERGEGAR DI KEDAH ADA LEBAI MEROYAN SAKAN...

Tidak ada MB yang digugurkan - Zahid Hamidi.

Lebai tu pun mungkin  berharap dapat ghanimah macam Zahid.
Sabaq sat naa..

PERKEMBANGAN MUHYIDDIN DI JOHOR:













Komen yang "melampau" terutama terhadap Kesultanan akan dilapor kepada pihak berkuasa.

22 comments:

  1. Mau tak meroyan ..da bergambar control hensem dgm piem, da tempah baju baru berkoyan koyan..ujung ujung lebai malang lar jadinya...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Masa buat taik sorang-sorang. Bile dah busuk mintak kawan-kawan tolong cucikan. Harap yg no. 1 satu jangan terus ego kerana itu sifat syaitan. Kembalilah kpd Tuhan dgn rasa takut di Hari Pengadilan nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di dunia ada undang2nya ..Kau bukan hakim nak putuskan..Sama ada Najib bersalah atau tidak pdrm dan mahkamah yg uruskan.

      Diakhirat ada padang masyhar maka bila berjumpa Allah jangan lupa bawa buktinya ya...

      Delete
    2. Pandaiila ckp psl akhirat..
      Kamupon komen hipokrit mcm kamu blh elak akhirat
      Bos kamu sampai skrang x berani mengaku
      X berani muncul depan2
      Jelaskan pd rakyat sedangkn kamu ada tjawab sbg pemimpin...
      Naikkan harga brg,naikkan cukai,
      Sedangkn org yg mengadu pon ditangkap...blh la kamu pandai membodohkan org
      Xde bukti!
      X apa..hari ini hari kamu..esok bila tumbang kamu sebahagian dr kejatuhan korup yg kamu dukung

      Delete
    3. 813 . cakap pasal akhirat pun marah. Betul la tu apa yg dia cakap, kau marah pasal apa. Komfius aku.

      Delete
    4. 705 ni spt biasa menunjukkan kebodohannya..

      "Diakhirat ada padang masyhar maka bila berjumpa Allah jangan lupa bawa buktinya ya"...

      ooi badigol sood...Allah bukan cam hang atau pondan ya mangkuk...x yah bawa bukti!!!

      Delete
  5. X salah nak jadi pemimpin tp kalau dah buat dosa besar pada rakyat, undurlah demi maruah anak bangsa.

    ReplyDelete
  6. Med Tanoff. ..uuiissshhh....baguih nasihat hang kat no.1 tu...nnt kot melampo2 ego di alternya kitab di Loh Mahfuz.... nahas tak da sapa leh tolong....Hu Hu hu

    ReplyDelete
  7. Orang buat salah besar, pastu cuba cover up tapi last2 kantoi, akan buat-buat terkejut. Reaksi tipikal ialah 'uuiissshhh....'. 'Uiissshhh....' tidak boleh mengembalikan wang rakyat yang tidak berdosa. Dah hilang banyak duit, sila berundur dan bersedia utk dihukum.

    ReplyDelete
  8. NAK CAKAP PUN TAK BERANI WPUN KITA ORANG UMNO......GILA GILA APA NI POLITIK HARI NI

    ReplyDelete
  9. Walaupun aku dari generasi umno....sorry aku tak sokong lg. Ada beberapa kerat je pemimpin umno yg tahu diri. Macam mana nak fight dgn ramai yg korup? Aku menanti satu parti baru yg ada jiwa rakyat.....jika sampai pru 14 nanti masih sama, maknanya kami sekeluarga hanya buat undi rosak.

    Bye bye umno....dah lama aku bersabar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah nak bye bye la kalau kau bagi nombor UMNO sekarang jugak kena tendang...Kalau berani keluarkan kat facebook muka kau dan katakan pada semua orang kau keluar UMNO..ada berani??

      Delete
    2. sapa pun boleh ngaku ahli umno sebab guna anon.. cer tunjuk muka sikit.. dan ehem muka sendiri tau bukan muka orang lain...

      Delete
    3. Krg pon guna nama anon...ckp mcm taik
      Umno mmg penuh dgn taik

      Delete
    4. Anon 7.07 dgn 7.46. Kau ttersenntap ke bila ahli Umno sendiri x sokong dan bencii dgn ttuang presiden . Ada rasa aaaar. Haaa. Haaa.

      Delete
    5. Dari tanggung dosa bersubahat, lebih baik buat undi rosak. Mahyuddin pun kata dia rasa beban besar hilang di bahu selepas dipecat. Bye bye umno. Zaman Mahathir umno ok lg, lepas tu terus busuk.

      Delete
    6. Ek eleh banyak cakap plak pondan nya gang ni...

      Ooi haprak!!! Dari dlu lagi da.diminta umno kluarkan borang berenti jadi ahli umno dan sebarkan seluruh malaysia dgn semua jenis media. Declare "kalau x suka dgn pemerintahan blh sign borang berenti ahli"...

      Kalau baru msk blog bg komen2 mangkuk ko tu tanpa tau ujung pangkal baik dermakan otak hang tu bg makan kat binatang...

      Bodoh bahlol!!

      Delete
  10. Umno bagus, cuma yang di atas perlu ditukar......... bangsa Johor mari kita buat parti baru......hidup Johor....hidup TSMY

    ReplyDelete
  11. Kenapa orang johor susah nk jadi PM mudah jer orang johor jer yang layan ajar singapura...sbb pemimpin utara orang yg suka dirasuah dan di beli oleh yahudi.....aljuboori contoh pemimpin utara yg dibeli yahudi zionis....nsjib pula lantik punahsehat dari british untuk dijajah...punahsihat yag lain spt kristian evaanglis...libral dan yahudi apco.....selamat kan malaysia dari dijajah..

    ReplyDelete
  12. SALAM BRO,AKU TETAP SOKONG UMNO TETAPI AKU TAK MAHU BERKETUAKAN NAJIB.BIAR DIA TERJUN DENGAN LABU-LABUNYA.

    ReplyDelete