Saturday, August 15, 2015

UNDI TIDAK PERCAYA NAJIB DI PARLIMEN TIDAK AKAN BERLAKU BESOK..ZAHID TIDAK PERLU BIMBANG

Najib sedang menghadapi kemungkinan undi tidak percaya di parlimen melalui gerakan tersusun kata Zahid.

Ia tidak dibenarkan berlaku selagi dia adalah TPM dan Menteri KDN tambah Zahid lagi.

1. Zahid percaya ada gerakan tersusun sangatlah pelik kerana saban hari blongang mencanangkan pembangkang bergaduh sesama sendiri tahap masuk longkang.
Nak percaya Zahid ke nak percaya blongang (?)

2. Najib akan bermasalah besar jika TPM dan Menteri KDN bukan Zahid (?) Mungkin ini faktor Muhyiddin tidak layak dan disingkirkan.

3. Undi tidak percaya di parlimen adakah satu perkara yang undang2 negara tidak benarkan atau satu kesalahan (?).

4. Jika dibenarkan, gerakan itu adalah sah dan siapa yang menghalangnya boleh di anggap cuba melanggar atau salahguna undang2.

5. Apa dosa besar dan kesalahan besar Najib sehingga ada gerakan undi tidak percaya (?) Bukankah Najib sudah dibersihkan oleh SPRM dan Audit Negara.

6. Disarankan Parlimen ditangguhkan untuk tempoh yang lebih lama bagi mengatasi semua masalah ini !!!

7. Hakikatnya gerakan ini gagal kerana Najib mempunyai sokongan 3 juta ahli parti.
Seorang ahli wanita di Langkawi yang menganggap Najib "kencing" hanyalah isu terpencil.

8. Lebih penting, undi tidak percaya itu tidak akan berlaku besok.

24 comments:

  1. Zahid komedi betul2 memalukan aku sebagai orang Perak....Dan untuk makluman anda semua keturunan jawa bukan melayu!!!!!

    ReplyDelete
  2. Macaii Mamak Pariah sudah mula panasss hati... SB dh hidu movement jahat puak2 anak didik Israel ini..
    Zahid pulak jd mangsa...
    Yg pasti bukan TS Muhyiddin tp SOME BODY lain.. hahahaha.. jahat2 ketrunan mamak ni... mai tanah Melayu dr Kerala nk jahanamkan segalanya2... Allah Maha Kuasa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika Mahathir mengatur tindakan, jangankan CIA, semut pun tak perasan.

      Janganlah Mahathir difitnah atas gila babi, panik sakan, meroyan meracau pemimpin umno sekarang.

      Elok bawa mereka semua berubat...pi lah berubat...itu rayuan akar umbi.

      Delete
    2. Ko ni pencacai pee em bugis kee? ProOOOoooTttT

      Delete
    3. 2:59:00 ..AkuBukanMacaiMamak...AkuHanyalahMacaiPenyapuPengulumTeloNajibBapok...huhuhuhuhuuu..

      Delete
    4. Kalau bercikan sangat keturunan mamak.... Surohlah pm tersayang gantikan semua keturunan mamak dgn Yg lain....ksu...kpn...pengerusi th...timbalan menteri dll...ada berani...

      Delete
    5. Dia ni dah la najib kencing berdiri pas tu pulak nak ikut kencing belari ha..ha..teringat member kita ni jantan/tina ke

      Delete
  3. Zahid mempersendakan parlimen, ahli parlimen dipilih oleh rakyat untuk membuat tindakan yg difikirkan perlu..siapa zahid untuk menghalang kebebasan dan hak ahli parlimen.

    Kecuali memperalat Tukang Cuci Tandas Parlimen Yang Mulia Pendekar.

    Suara Zahid lebih kepada takut kpd bayang sendiri dan ingin.momokan sebagai konspirasi hakikatnya rancangan tersebut tiada

    ReplyDelete
  4. Isu tak habis2 utk Najib!??

    Korang perah otak nak cari kesalahan Najib.. tp DAPig dn gerombolannya ckup steady skrg sedang memamah org Melayu Islam.. ko tak belajar dari sejarah lampau dan terkini. Melayu amat busuk hati sesama Melayu.. lantak lah 10billion pun nk masuk akaun Najib..kalau 20 billion masuk akaun Lim Guan Eng ada Cina belasah Lim Guan Eng?

    Ada berani kah puak ko yg diketuai Mantan PM siasat akaun2 ketua2 pembangkang dh jatuhkan mereka sperti Najib then a fair game over here.. tp?

    Melayu sj yg bodoh, humble melukut di kaki musuh tp samseng tak kena tempat sesama sendiri.. semakin bosan dan meluat sekumpulan blogger2 yang maaf cakap ..sudaa masuk kategori 'haramjadah'.. hari2 bukan PR yg diserang tp Najib dn pemimpin UMNO.. minggu lepas Najib.. semalam Najib.. tadi pagi Najib.. malam nanti Najib..esok pagi Najib.. tengah hati esok Najib..lagi... sewel agaknye meroyan dgn Najib?


    ini mcm SEL KANSER dlm badan yg menyerang perumahnya.. semoga kau dan group kau akan di balas dengan penyakit KANSER dlm tubuh.. baru nak cari Najib mintak ampun?? hasil kerja2 mcm ini. takan selamat dunia akhirat!

    Kau dn kumpulan kau sedang membuka ruang sebesar2nya pada musuh dan menjahanamkan apa yg dibina sejak UMNO ditubuhkan!

    satu je aku pikir Najib tak bersalah.. kerana dia bgtahu pd TS Muhyiddin some body masukkan dia yg sgt banyak.. kalau aku lah org masukkan duit mcm tu banyak dgn niat rasuah atau suapan habuan tertentu.. bodoh ke aku nk ckp? diam2 la.. pindahkan duit tu ke safe account..

    Melayu kekal bodoh..tunggulah penjajah sampai..PADAN MUKA!!

    Wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk terberak aku baca ! Pencacai abadi $$$$

      Delete
    2. Najib tak bersalah....suci bersih?..,.

      Delete
    3. Anon 3:15...yang buat isu Najib adalah jenis bebal, jenis maruah letak belakang, nafsu jadi Tuhan.

      Yang buat isu Najib adalah Najib sendiri.

      Delete
    4. Komen 3.13 penyamaq Ba Babi haramjadah anak haram

      Delete
  5. aku sokong anom 3:15....kalau inilah mentalti yg sokong Umno...tak hairanlah cina duk tempat pertama ...atas segalanya....banyak melayu berhati busuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketahikan apakah ni? Sendiri tulis.,sendiri sokong? PrOoOttT

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai cerita nak kejar dan penjarakan Tun dah berbueh mulut barua2 Anwar dan beruk2 Najib tetapi aku tengok Tun makin sihat, siap offer lagi siapa berani berdepan dengannya.

      Kalau buntut penuh taik, bersihkan diri sendiri, tak usah nak salahkan orang lain.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  7. Mereka yang berminat nak komen di sini biar beradap. Komen atas tajuk.
    Jika nak membebel luar tajuk, maki hamun sila masuk blog mak bapak sendiri.
    Ikut contoh Najib, Malaysia ada undang2, blog ini juga !!!
    Jangan jadi macai Najib kalau tak bijak dan sopan macam Najib.
    Boleh faham kot.

    ReplyDelete
  8. pulut kuning untmu..
    lambat lagi ke si jibbrouk ni nak masuk longkang???

    zahid tong kosong, alahai..berbunyi lagi kau..dgn sombong plak tu..
    malangnya kau jibbrouk lantik si zahid penjilat anuwar sbg "org sebelah".

    ReplyDelete
  9. Kesian aku tengok pro ketua lanun ni.Betul-betul dah kronik;

    ReplyDelete
  10. isu pencerobohan Lahad Datu, Zahid yang masa itu Menteri Pertahanan dengan lantang mendakwa mengetahui dalang disebalik pencerobohan itu tetapi sehingga hari ini dalang yang dimaksudkan itu bukan sahaja tidak ditangkap dan didakwa, malah ceritanya lenyap begitu sahaja.

    Begitu juga apabila kes sebuah kapal tangki yang dirampas lanun, dengan cepat dia mendakwa ada orang dalam terlibat. Sedangkan menurut Agensi Penguatkuasa Maritim, tidak wujud orang dalam. Kapal itu dirampas lanun dari Indonesia.
    Asyik2 ada dalang... takut sangat kehilangan jawatan, meroyan tak habis2...

    ReplyDelete