Google+ Followers

Friday, February 24, 2017

PAS PATUT TERIMA RAYUAN UMNO SELANGOR..

Dah tahap merayu tu..
PAS patut pertimbangkan!

17 comments:

  1. Bodohlah KD.... dari hari tu Bersatu ajak bincang ngan pas kau tak keta merayu pun..... gila bahasa betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bersatu ahli xramai. Muda lagi. Kenalah berlagak seperti org yg lemah.

      Umno selangor dh kibar bendera putih ke sebelum pru?

      Kenapa selangor shj tidak seleruh negara?
      Memandangkan suharli susah berfikir, pas bergabung dgn bn.

      Bukankah itu lebih mudah?

      Delete
    2. Jgn marah saudara suharli. Dia spisis Hampir pupus. Tinggal sikit. (Tu yg dia org kata). Kita perlukan org mcm tu dikala harga brg yg tak nampak akan turun. Tapi Sebagai hiburan je la. Jgn jadi mcm Patrick star kawan sponge bob tu. Pegi2, kami Tak memerlukan awak disini. Awak tau tau ke yg awak hampir pupus. Kata Patrick star.

      Delete
  2. Jgn risau. BRIM tak Boleh beli org selangor. Pasal Kami tak pikir utk Kami saja. Kami pikir utk anak cucu nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul....br1m tak boleh beli org selangor...tp kita nak tengok berapa ramai melayu yang sanggup bertahan bila dihasiahkan kandang babi.... kalau kat kg baru cina takperlah....dah itu ruji mereka... tapi ni di ranah yang diduduki melayu.

      Delete
  3. Itulah sebenarnya mentaliti seorang pomen..kelaut yeop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo..
      Itu mentaliti pomen

      Mentaliti cacai najis pulak mcm mn?

      Delete
    2. Maaf la ye pasal saye tau repair lori ngan kate je. Nak bodek utk cari makan tak pandai. Mentaliti pomen memang mcm tu. cuma berfikir mcm mane Nak repair kate proton dgn kos rendah. Pasal org pakai proton ni biasenye golongan yg agak kurang kewangan nya. Cukup la harga makan minum tekan dia org.

      Delete
  4. 1120, kalu 8 juta minta brim, ko nak kira ekonomi ,kita bagus atau tidak?
    Tolong ambil kira isi rumah tinggi2 pun dalam 7 juta saja (*tolak kanak2 dsb).
    Tolong la jawap dan bagi aku percaya ko ni jenis yg boleh pakai.
    Selamat mencuba.

    ReplyDelete
  5. http://thekl-chronicle.blogspot.my/2017/02/video-mahathir-dihina-mukhriz-entah.html?m=1

    link atas mamak kena bertepek tepeek kena maki dlm konvension PKR... sian nak hijack majlis ... rupa rupanya kena tujah.... kikikikii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu nothing2hide najis lari.
      Takot kena tujah rupanya.
      Tapi mengaku pahlawan.
      Lahanat punya najis

      Delete
  6. Ini lah blogger berfikiran paling jumud, paling negatif. Kerjanya hanya mereport semua perkara perkara yang memecah belah ummah. Islam tidak membenarkan umatnya membenci berlebih lebih. Ini KD sudah liibeeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tang ni ingt pulak islam.
      Time klepet ingat apa?

      Delete
  7. Saya mengingati dan menghayati Islam setiap masa. Banyak urusan lain yg lebih berfaedah yg boleh dilakukan. No time for klepet2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlm islam pemimpin zalim kena sokong jgk ke?

      Delete
  8. Kena sinaraikan satu persatu kezaliman nya berserta dengan bukti kukuh dahulu.. Jangan sekadar jadi pengulas atau penyampai yang ke lima atau ke enam yg setakat sedap bercakap melepas geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengulas penyampai.
      Ada akal fikir.

      Kalau semua usaha diganggu, ditukar dipecat smp bila xmampu dibongkar.

      Xkan lari nothing2hide, xkan dipecat ditukar org itu dan ini, xkan diOSA laporan audit.

      Masih ada lg cacai yg berlakon dungu

      Delete