Google+ Followers

Monday, February 13, 2017

RAKYAT KEDAH NAK MAKAN BOLA HARI HARI

Bangsa Johor tak nak ikut ke...




Agak agak lah sikit nak tumpang glamour pun.. 

7 comments:

  1. Bola nie bermusim...bukan selalu pun penuh stadium mcm kt EPL. Silap2 bila stadium dah siap Kedah jatuh balik balik. Jadi la stadium tu gajah putih nanti.

    ReplyDelete
  2. Assalam Bro.lebih Kerajaan Kedah buat rumah rakyat yang tak mampu daripada buat stadium.Saya setuju dengan anon 10.06.00 pm.

    ReplyDelete
  3. Blog pro umno/bn lebih banyak berbanding blog pro pembangkang.
    Bermacam-macam berita sensasi yang dilaporkan tetapi tidak pula sudi dikunjungi oleh pembaca apatah lagi pembahas dari pembangkang.
    Hanya ada sebilangan kecil penyokong sendiri yang "bersuka" sesama mereka.
    Tapi bila buka blog pembangkang.... terkejutnya... ramai yang pro umno/bn kat situ. Ada yang berbahas dan ramai yang maki hamun..
    Kata pembangkang tak ramai penyokong dan akan berkubur dipru14. Biasanya kalau benda yang tak berkualiti, orang pandang pun nak apa lagi jika nak ambik tahu...
    Nampak lebih pada takut dan risau...

    ReplyDelete
  4. Kerajaan nk buat litar lumba kt kedah ko xnk cover ke kd?

    Suharli mesti bangga dan suruh org lain berfikir.
    Inilah subsidi bersasaran.

    Biasiswa budak nk belajar ditarik.
    Litar utk mat rempit dibina.
    Bdk2 terpelajar ni bsk bkn nk sokong umno. sokong pun sebab nk project je.
    Biar geng bebal mcm suharli masrop bercambah mekar.

    ReplyDelete
  5. kalo mockeris botak ceng lembam tu yg ckp nk buat stadium mesti ko xbising kan chaii??

    ini dipanggil pengampu bersasaran...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suharli terus malu nk komen guna nama

      Delete
  6. Kita nilai isi cakap, bukan nilai siapa cakap atau dari parti mana.
    Kalau lembu bagi idea bernas pun kita boleh terima.

    Pendidikan adalah keutamaan untuk kemajuan bangsa, banyakan kemudahan pendidikan dengan kos minima dan tingkatkan biasiswa.

    Stadium yg ada lebih dari mencukupi.

    ReplyDelete