Google+ Followers

Friday, March 24, 2017

JIKA MENGAKU HEBAT, JANGAN TUNJUK GOYANG







Minta ku nan bagi tau sejak najib jadi PM berapa tambahan jumlah ahli sampai sekarang.

Dan tanya juga ku nan,  berapa jumlah cawangan yang gagal mengadakan mesyuarat agung kerana tak cukup korum. 

Berapa pula jumlah cawangan yang tidak menghantar perwakilan ke mesyuarat bahagian. 

Berapa jumlah cawangan puteri dan pemuda yang terbubar. 

6 comments:

  1. Hidup najib, mati umno!

    ReplyDelete
  2. Agak2 lah kalau nak membohong..... najib dah pervi semalam. Hari ni gari pertama upacara di buka kepada orang ramai. Macamana kau nak kata najib lari?..... siapa percaya apa yg KD toeiak.memang otak pemalas.

    ReplyDelete
  3. Biasa la KD ni.... pakar putar belit cerita dan pakar melaga laga kan orang.
    Putar belit le macamana pun, kita sekadar membaca saja macam membaca cerita cerita dogeng. Lepas membaca terus lupa apa yg dikatakan oleh KD ni sebab tak de value pun nak menjaja ke sana ke sini.

    ReplyDelete
  4. Berapa ramai dan siapa pun yang nak menyambut Tun, apa masalah "hati" kau Suharli?

    Najib lari memang dah confirm, n2h contoh pertama.. Pertabalan Agung contoh kedua dan persepsi di mana sahaja memang tepat, Tun ajak berdebat, najib ada berani?

    Sekarang ni pun, nazri nak debat Tun, PDRM halang? Pakai otak kenapa halang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Transparency International Convention di KL pun si Lanun bugis dah ghaib....

      Anak masrob tahu tak?

      Delete
  5. LIMA ni hasil buah tangan Tun...Najib x nak musnahkan ke....kira legasi Tun gak LIMA ni..huhuhuhu

    ReplyDelete