Sunday, September 16, 2012

nasha lagak presiden pas - nik aziz akur

kenyataan nasha agar pas mempertimbangkan semula atau secara tegasnya keluar dari pakatan haram atas keceluparan karpal menentang hudud langsung tidak dibincangkan sekaligus nasha langsung tidak disentuh walapun pada mulanya hadi dan mustapha nyatakan bahawa itu akan dibincangkan pada 9sep

reaksi nik aziz sebelum itupun seolah nasha lakukan dosa besar dalam pas. nik aziz sendiri tidak boleh terima nasha lebih vokal darinya, nasha selamba boleh herdik dan jerkah kepada benggali tua sedangkan nik aziz cukup berlapik ketika memberi komen kalaupun tak terketar ketar.

dalam politik nik aziz, saat dan ketika nasha dibela oleh sebahagian peminpin pas dan disanjung oleh sebilangan ahli bawahan adalah saat paling sedih dalam hidup politiknya - frust menonggeng. nik aziz nampah begitu tebal dalam mengambil sikap membenci umno tetapi kelihatan begitu kecewa dan lemah apabila nasha tidak dapat disentuh, kerana menghidu nasha gagal disentuh, dia bergegas keluar mesyuarat lebih awal walaupun datang dari jauh. Mungkin keluar untuk 'menyejukkan' atau memujuk atau jumpa tokkong penang, wallahua'alam.


No comments:

Post a Comment

The Minister in Malaysia approved our Visa....so I quit my job...(Update 2)

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/01/goodbye-malaysiaour-thoughts-of.html