Friday, November 8, 2013

Kita pun boleh mewah - DANA-HERB

 






Plan 'Investment'
dalam Aurawave2u lebih selamat dan sihat
, TIADA OVERPAID - dapatkan maklumat di www.mudahkaya01.blogspot.com

.....................

DANAHERB - JANJI TINGGAL JANJI

Sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli Danaherb yang dikendalikan oleh seorang usahawan
Melayu dari Kelantan, menjadi ahli yang terawal beserta imbuhan Syarikat Sdn Bhd yang menarik seperti Profit Sharing, CTO dan insentif lain sila hubungi talian berikut: 013 964 55 99

Dalam proses mendapat lesen AJL yang baru dilancarkan sebulan kini sedang berada di pasaran dengan kekuatan ahli hampir 5 ribu orang dan terus mendapat sambutan menggalakan.

Malam ini jam 9.00 bertempat di Riverview Hotel, Kota Bharu satu Majlis Perlancaran dan Makan Malam di adakan dengan 300 Usahawan Jemputan Khas dari seluruh negara. Hadiah-hadiah bernilai 30K akan diberi kepada yang bernasib baik - Jemputan sudah ditutup kerana setiap tempat sudah dipenuhi.

CTO 10% dari jumlah Pembelian Produk dibayar selama 30 minggu dengan syarat minima tertentu dan Jualan Kumpulan 5% boleh dinikmati dengan modal bermula RM2450.00.

Kami memerlukan 10 Usahawan terawal untuk menyahut cabaran ini  untuk menjadi jutawan dalam tempoh 6 bulan.

Anda adalah seorang darinya.

85 comments:

  1. Hang pun serupa kluang, dok perosak orang Melayu dengan skim cepat kaya..nak jadi jutawaan dalam 6 bulan konon..... lepas tu pi pekena sedara-mara, adi beradik, kawan-kawan...nak buat "downline"...nak jadi jutawan...bila skim tak menjadi duit RM2450.00 lesap, adik-beradik bergaduh, sedara-mara hilang, kawan-kawan maki hamun...aku pun yang ni last comment dalam blog hang....aku akan visit jugak blog hang sehari dua ni nak tengok komen hang dan lain-lain visitor pasai posting ni...lepas tu aku rasa buang masa kut baca blog hang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mlm bkn skim cpt kaya...org yg x phm je yg akn ckp mcm ni...jang tai ape tu labu peram?ang tau mcm mn itu skim cpt kaya?ang tau apa itu forex?ang tau ape itu asb?ang tai ape itu skim piramid?ang tai single level...multi level msrketing?tlong studi dlu sblumnhentam org...sbb tu prg malyu ssh nk maju...mls brusaha x kn bjaya...

      Delete
    2. skim nie betul2 blh dpt duit.... percayalah

      Delete
  2. betul tu apa yang anon nov 08, 5.36pm kata tang skim cepat kaya...

    Apa dah jadi dengan blog kluang ni ???

    ReplyDelete
  3. Sesiapapun boleh email kpd dotmaikay@gmail.com berhubung pelbagai perkara termasuk business, untuk dipertimbangkan disiarkan.

    Samada kaya atau miskin bethubung sesuatu program bergantung kpd kebijaksanaan pemain itu sendiri.

    Selidikan yg dibuat mendapati danaherb beroperasi dalam kapasiti yg munasabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. skim ini dulu worldshopperlink...kononnya dari US...skrg dah berubah nama,,,
      pandai betul dorg nie mengaut keuntungan dngn cara yang haram...

      Delete
    2. Mniaga ape yg x mau untung bro?cer bgtau....kompeni ni afe product..afa akad jual dn bli...tang mn haramnye?

      Delete
  4. Jgn terperangkap dgn skim yg menjanjikan jadi jutawan dlm masa 6 bulan.

    Jgn menggalak penipuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bkn perjanjian...tp bila kits berusaha pasti berjaya...spe yg x nk berusaha...duk takuk lme je lh...

      Delete
  5. Replies
    1. Wlaupn rupiah dia ttp duit...

      Delete
    2. Jutawan ewallet..koh3...ia ttp jd points

      Delete
  6. ramai melayu yang join...hahahahaha kesian2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spe yg ksian?yg x percaya diri sndiri tu lg kesian.haha

      Delete
  7. Hahaha...pikir punya pikir...tahap mana bodohnya org melayu saya pun tk jmpa jwpn...saya pn melayu gak...tahap gaban ? Tahap cipan ? Depa suka berjudi kot...

    ReplyDelete
  8. Untuk org2 melayu yg suka jadi pemimpin...jgn la pimpin sesama kita ni dgn cara karut..kejar dunia kejar dunia jgk..tapi semuanya ada sempadan...belah sana laut cina sltn..belah sini selat melaka...jgn la...kesian org kita...

    ReplyDelete
  9. Tak kenal tak cinta...jangan ber blog sahaja dan buat persepsi serta jawapan ikut kepala lutut...aku pun dalam tahap tidak percaya pada mulanya, tetapi tidaklah sampai tahap tidak percaya langsung atau membuat andaian tanpa selidik.
    aku dah hadhiri beberapa siri perjumpaan secara kumpulan atau individu - boleh terima akal.
    Join dengan jumlah yang mampu dan sesuai - kini dapat hasil.

    Pendapat-pendapat negatif di atas lebih kepada persepsi dan cerita lama yang mahu digunapakai dalam perubahan masa - tak minat, elok diam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya stuju...meteka ni smua bpikiran negative...dn primitiff.

      Delete
  10. ya betul tak kenal maka tak cinta... dalam dunia ni ada juga jutawan yang dermawan, rezeki boleh di cari. dosa pahala tak boleh di beli.

    ReplyDelete
  11. yed Mokhtar adalah salah seorang daripada orang Melayu berjaya yang diketahui umum banyak menyumbang kepada pengembangan anak bangsa. Beliau menubuhkan Yayasan Al-Bukhary yang antara projek utamanya ialah memberi peluang pendidikan kepada anak-anak pintar yang kurang berkemampuan.


    ``Saya dulu tidak ada peluang. Setelah ada rezeki ini kenapa saya tidak boleh tolong orang miskin yang boleh pergi jauh,'' katanya yang bersekolah setakat tingkatan lima.


    Dalam wawancara ini, Syed Mokhtar juga ditanya tentang tanggapan umum terhadapnya yang dilihat sebagai seorang ahli perniagaan yang kerjanya mengambil alih kepentingan demi kepentingan pelbagai syarikat.


    ``Ada sebab kenapa saya bekerja seperti tidak ada esok,'' katanya. Agenda sosial dan kerja-kerja kemasyarakatan itulah antara sebabnya. Syed Mokhtar mengakui bahawa semua itu bukan untuk dirinya sendiri sebaliknya beliau mahu meninggalkan warisan untuk anak bangsa yang kekal berpanjangan.


    Wawancara ini adalah antara sedikit yang pernah diberikan oleh tokoh korporat yang selalu cuba mengelak daripada tumpuan media. Ditanya kenapa beliau bersedia ditemu bual pada kali ini, Syed Mokhtar menjawab: ``Saya mahu membela diri.''


    ``Saya perlu tampil untuk membetulkan pandangan-pandangan serong tentang diri saya.''

    ReplyDelete
  12. MINGGUAN: Kenapa beri wawancara sekarang?

    SYED MOKHTAR: Saya rasa saya perlu tampil untuk membetulkan pandangan-pandangan yang serong tentang diri saya itu. Saya kena membela diri. Setidak-tidaknya saya jelas dengan apa yang hendak saya lakukan. Terpulang bagaimana umum hendak menerimanya.

    Kepada saya, apa yang benar itu akan kekal. Saya segan kerana kerja saya yang sedikit ini orang besar-besarkan. Niat saya baik tetapi orang fikir sebaliknya. Saya bukan orang jahat. Saya asal orang miskin.

    Saya pun sebenarnya bukan hendak menonjol-nonjolkan diri. Saya hormat kepada pemimpin. Saya akan sama-sama membantu. Pemimpin datang dan pergi tetapi saya hormat kedudukan itu. Perjuangan yang mereka tentukan itu akan terus saya bantu.

    ReplyDelete
  13. Make money online in KL through danaherb - sms 011 1129 7098 ask me how?

    ReplyDelete
  14. danaherbs is real business la.. sy dah dapat harga pokok sy not least than 3weeks and plus with profit also.. selidik dlu baru nak komen kat blog org... sigh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pn dh dpt hasil nya

      Delete
    2. nk tanya... sy baru join danaherb... bila blh dpt hasilnya ?

      Delete
    3. Bila anda mula bekerjasama dgn danaherb. Tnpa bergntung pd sesiapa.

      Delete
    4. E wallet wakbeli...on line...huhuhu

      Delete
    5. Kepala butoh real bis..

      Delete
  15. withdrawal tak masuk2 gi..pa citer...seminggu lebih dah ni...huhuhuhuhu....sy org miskin memerlukan duit....koh3

    ReplyDelete
  16. ingat....usd dlm ewallet bukan duit lagi...masuk bank baru duit.......huhuhuuhu....try withdrawal..tgk jadi duit ke tak.....

    ReplyDelete
  17. My leader dah call ceo....may b dpt dlm minggu nie duit masuk yg withdrawl 10hb....bank busy layan org kluor asb....tapi yg pasti lepas 1hb 5hr bekerja duit akan masuk dlm acc....berminat nak joint bole ctc sy 0126126742

    ReplyDelete
  18. duit asb jee ada harga...duit ceo danaherb takde rege nmpakny...hehehe.....petanda..petanda.....

    ReplyDelete
  19. duit withdrawal xmasuk gi ni....hak hak hak......pa citaaa.....

    ReplyDelete
  20. Bab pasal jadi jutawan dalam masa 6 bulan tu susah cikit nak percaya ler..,Sebab terlalu singkat. Kawan aku ada gak cerita pasal dana herbs ni. Tp aku x berapa nak faham.

    ReplyDelete
  21. amir_harakah
    Saya sudah masuk biz ini dan dapat pulangan 5 kali. Masaalahnya saya nak tambah lagi pelaburan tetapi tak tahu no. akaun syarikat itu. Boleh tak saya tahu no. akaun syarikat itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli ngan saya la point...rate 2.5...lau beli ngan starikat 3.0...huhuhu....

      Delete
  22. Dalam perniagaan, dalam berusaha...pasti ada yg beruntung berganda2, ada yg untung biasa2 shj, ada yg balik modal dan pasti ada yg tidak berkesempaan, rugi dan sebagainya. Di danaherb saya dapat pulangan ratusan ribu kerana 'networking' dan bukannya kerana menunggu CTO sahaja.

    Ertinya untuk bejaya mesti berusaha. CTO hanyalah pemangkin shj.

    Hari ini saya masih di danaheb menunggu payment seteusnya yg dijanjikan tetapi itu tidak menghalang saya untuk mencari peluang lain - terus berusaha - tidak putus asa - rezeki bukan pada tangan pengerusi atau ceo danaherb etc.

    Menyalahkan mana2 pihak tidak membawa kemajuan kpd diri sendiri.

    Kini saya temui satu perniagaannyg lebih 'real' - produk sampai depan pintu tidak lebih dari 7 hari - produk berkesan, popular dan laris melampau_lampau - pelanggan mencari berulang. Tetapi jangan salah faham - untung lumayan bukan pada jualan, makan sendiri pun memadai.

    Untung lumayan pada sponsoring bonus, pairing dan unilevel - 3in1.

    Pada kaki investment - ada satu peluang duduk diam dapat duit juga - dan yg best 'gerenti bayar' (ini jarang terdapat pada mana2 investmen atau money game) - setelah dikaji - tidak berlaku apa2 overpaid dari skyt atau menjadikan bebanan kpd sykt untuk terus membayar - ini bererti hayat sykt panjang dan investment kita selamat dan sihat.

    Kebetulan saya telah dilantik sebagai pegawai operasi dan layak juga membina rangkaian. Sykt baru beroperasi 1 bulan+ dan dalam tempoh tersebut saya telah mendapat bonus terkumpul RM33 ribu.

    Menariknya ewallet boleh dicairkan setiap hari, boleh guna untuk aktifkan org baru atau cash dari stokis. Withdrawal tiga kali sebulan.

    Yang berminat, sms ke 0139645599 ...nama dan lokasi untuk kita berjumpa.

    ReplyDelete
  23. parokk.....pahcerohhh...............kenooooo

    ReplyDelete
  24. Lgu mana cerrrrr ni ada register wallet plak dahhhhh.....nak cair pitis ke nak cair otok mikir....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hentikan buat dana...beralih kpd investman plan urawave2u yg selamat dan sihat..sms ke 0139645599, nyatakan nama dan lokasi

      -mantapbro-

      Delete
  25. kerja manusia PENIPU....

    ReplyDelete
  26. Dana herb... sesiapa berminat boleh hubungi saya: 0179834228, 0125388873... ( rohim ular sawo)...duit anda gerenti hancur...

    ReplyDelete
  27. Ramai di sini yg frust dan kecewa disebabkan kebodohan dan harapan palsu - kalau nak main money game - minda kena set gentleman - kalau nak dakwa dakwi bila kantai - lain kali duduk jauh-jauh...lu org tak ada standard.

    Yg dah berjaya dlm danahetb, tahniah - yg gagal cuba di tempat lain pula, salam kejayaan.

    ReplyDelete
  28. Untuk pengetahuan semua, sah! Memang sudah disahkan pakar investment online, bahawasanya, danaherb beroperasi di bawah kapasiti penipuan dan urusniaga yg meragukan. Diminta mana2 investor tegar, jgn terjebak dan terkena dgn syrkt yg berdaftar dinegeri Kelantan ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Ada juga dengar yg syrkt tidak mampu membayar CTO sampai bulan mac seperti apa yg dijanjikan kerana, COO nya sudah cabut menghilangkan diri ke negeri siam (kemungkinan besar). Janji CEO nya adalah palsu kerana, DIA NAK CEKAU DUIT DIMANA BAH!
      sekian laporan dari pondok atap rumbia..

      Delete
  29. Buat repot polis dan bank negara...sekarang ni jangan lupa print semua maklumat anda...kalau tauke kena cekup, kita claim..

    Ada sesiapa yg tahu di mana rumah mereka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Askum... kalau takut di timpa obak jgn buat rumah di tepi pantai...kalau tak berani rugi jgn buat biz....Datang jumpa saya Pulai Chondong kelantan... cari kilang PT WOOD... jumpa saya di sana..

      Delete
    2. Cakap Mmg pandai dan sedap jea bunyi...apahal lak nak jumpa kat Kelantan, Duit Minyak dn Tol ko nak byr.....ko igt Pelabur ko kat Kelantan je ker..Ini bukan masalah x berani buat Biz....Tapi ko tu yg x GENTLE nk ber Bisnes...ada masalah diam...Time berita baik, pandai lak Update..!!! Choiii..........

      Delete
    3. sory lah broooo... Syed tipu kawe... kawe nak buat lagumano,,,.. kawe pun jem juga duit... cuma kawe dapat nikoh sore lagi... Tu yg kawe dapat...

      Delete
  30. Kne tya upline yg g mlm gala tu

    ReplyDelete
  31. sebenarnye danaherb ni betul ke tipu confuse ler..

    ReplyDelete
  32. Sy moktar ke sy hamid ke sama je penipu uu sialan

    ReplyDelete
  33. Hahaha.. melayu makan melayu.. melayu ditipu oleh melayu.. mana lu kluang? Mana lu ceo sial danaherb? Ada berani turun PJ.. waa kasi tembak lu punya kepala satu kali.. jgn igt boleh lepas.. lu tggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn lah main tembak tu macam kawan... lu ingat lu punya pistol boleh tembak org.... Gua punya pintol lu tara boleh tembak... Fikir lah kawan.... Biz ada untung ada rugi kawan....

      Delete
  34. Macam2 dugaan la..xkesian agak nye orang2 yg susah ni

    ReplyDelete
  35. Terkini... danaherb jual janji dari tarikh ke tarikh, bulan ke bulan untuk buat bayaran..jangan letakan harapan yg tinggi... yg peliknya masih ada individu yg terus mahu membuat penajaan untuk mencairkan dollarnya. Ini betul2 nak menipu, tipu atas tipu.

    Pakar networking meramalkan kebangkitan semula tsunami investment ialah pada 2016, berehatlah dulu sekarang. yang ligat dan akan berakhir seperti danaherb adalah yslm..yasalam....mereka sdg ligat mencari mangsa untuk mencairkan dollar kerana sykt tidak pernah membuat bayaran melalui bank demi mengelak dari tindakan kerajaan di bawah money laundry.

    Berhati-hatilah kpd semua.

    ReplyDelete
  36. Berehat investment sehingga 2016... jom buat real bizs...siapa kata real bizs, ada produk tak boleh buat duit banyak dan cepat? Produk 'bercakap - plan hebat..duit dapat, tiada risiko nak soal jawab 0139645599 (megat)

    ReplyDelete
  37. Celaka si penipu laknat Danaherb ni. Di kencingnya aku dan kawan2 ku semua. Duit hangus sehingga mencecah RM 180,000.00.

    ReplyDelete
  38. Baik join mlm elken...halal produk pun berkualiti modal rm 75 je bole menjane income rm 10000, rm 20000, rm 30000 sebulan...

    ReplyDelete
  39. dam la danahurt....hancor semua harapan org...

    ReplyDelete
  40. satu hari ambo jupo dengan bini n anak sek2 jutawan hok kayo duit hasil tipu ore...ruponya bini dgn anak susah...tp x sangka ambo seorang ayah sanggup wat g2 demi duit...metar segar g bini sore lg...pah ank dgn bini tgal g2 jah...pelabur2 nak maroh ko ank dgn bini dio tp kesian bila cerita jalan cerita sebenar...x sangka ambo seorng ayah sanggup tipu untuk buleh duit...pah saloh ko ore lain wat lari pitih...ambo nak tengok nanti demo mati tanam pahni muat ko dok kubur demo tu...kuat tipu ore etep....

    ReplyDelete
  41. salam... tumpang lalu..hahha...ini semua permainan

    ReplyDelete
  42. guno senyap rohim ter...ank dia jupo cari dah ter...

    ReplyDelete
  43. Mana leader2 yg bising2 nak buat report kat pihak berkuasa tu? Buatlah cepat! Ramai dah teruk ni!

    ReplyDelete
  44. penipu belaka danaherb. website pun dah xde. ak punya withdrawal dr feb 5k xdpt2 lg. semoga orang yg bekenaan seronok makan duit dr kami yg kne tindas ni. puihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebinatangan apakah mereka itu sedare2 ku semua.. setaraf yahudi zionis itu orang! celake bulih!

      Delete
  45. sejak 4/12014 saya melabur hingga kini satu sen pun tak masuk..apa punya business ni..kita nak berniaga dgn jujur tapi ditipu bangsa sendiri..saya tidak redha..hanya neraka makanan pemilik Danaherbs ni..sedang ambil tindakan mahkamah jika tiada hasil sampai akhirntahun ini..siapa kata ini betul semuanya agen agen nak masuk neraka semua tu..

    ReplyDelete
  46. Celake bulih manusia bangsat pemakan bangkai danaherb! Dah lebor duit2 kita! Kepada pencacai2 danaherb, mu sama ja dengan dua ekor atau lebih yg menjalankan penipuan dan perompakan melalui danaherb kepala butoh hangpa!!!!

    ReplyDelete
  47. aq nak balik duit aq......!!!!! jgn pai aq report polis.... penipu....

    ReplyDelete