Sunday, February 28, 2010

Najib tak pass test????

Anwar: No Way Are They Sending me Back to Jail
“I know their personal lives, I was their friend…. Who is talking about morality here? In Islam – be it sodomy, adultery, drinking or corruption – who can pass the test? Name one person. Can Najib pass the test?” he asked.

Dalam lain perkataan, Anwar dah confirm juga dia memang tak pass test..

So...kalau Najib tak pass test ? Anwar tidak boleh dihantar ke penjara?
Rakyat tak kesahlah 'apa cerita mereka berdua'.

Cuma rakyat nak tahu, ini undang2 mana depa pakai ??

3 comments:

  1. Mesti laa dia marah... Apsal orang lain boleh buat maksiat.., tapi dia tak boleh...?

    Mana adil..? (Teringat aku dengan alasan anak kecik aku yg umur 4 tahun ...)

    ReplyDelete
  2. Al jub semakin tak karuan.kita leh tengok dari tajuk posting blog dia,an angry ole gay man.kuang kuang kuang...

    semua orang salah.dia aja betul.malaysia ni semua tak betul.macam zimbabwe(seperti kata kawan dia).seo;ah-olah kalau dia perintah negara kita,baru malaysia ni betul,baik,maju ekonomi.

    al jub kene sedar.kalau betul dia tak sontot saipul,bersumpah ajalah.pasti kalau dia di pihak yang benar,saipul akan terkena bala.Jangan suka konar-konar,pusing-pusing lebih.ular pon kalah kalau kita tengok dia pusing-pusing.

    Allah sayang kat Malaysia sebenarnya.tu pasal aljub takde rezeki nak jadi PM.muhasabah diri la aljub.

    ReplyDelete
  3. Macamana Anuar boleh kata ekonomi dan politik Malaysia lebih terok dari Zimbabway. Punya bodoh penyokong Anuar percaya kelentong Anuar bulat2. Cuba Anuar pergi Zimbabway ganti Mugabe boleh maju tak ekonomi kat sana kalau Anuar jadi Presiden.

    ReplyDelete