Tuesday, October 23, 2012

Nik Aziz dan Anwar patut malu dan belajar dengan lim guan eng..

Dari segi kepimpinan sekarang di pembangkang yang nak duduk atau ganti PM dan Putrajaya..adakah sesiapa yang lebih baik dari Najib, sila beri fakta  dan rekod lampau..

Beri peluang Najib lagi 5 tahun untuk menilainya secara ilmiah dan bukannya kerana emosi dan pemujaan atas anwar, nik aziz atau sebagainya. kalau paklah kita bagi peluang kenapa tidak Najib.

Bukankah najib sudah menunjukkan prestasi yang lebih baik dari paklah dan mungkin jika diberi peluang lebih baik dari mahathir.

Adakah benar anwar mahu kerusi PM untuk berkhidmat kepada rakyat? Bukankah menjadi Ketua Pembangkang boleh memberi idea cadangan dan 'check and balance' yang boleh menyumbangkan kepada kebaikan rakyat juga !!

Apakah idea dan cara pentadbiran nik aziz 22 tahun di kelantan dalam saiz yang lebih kecil boleh dibanggakan? Nik Aziz jauh ketinggalan kalau dibandingkan dengan lim guan eng yang baru mentadbir 5 tahun pulau pinang. Apakah jasa dan sumbangan terbesar Anwar semasa TPM?

No comments:

Post a Comment

Keyakinan

  1. Seminggu dua ni ramai sangat leader dan owner dari syarikat networking yang lain call saya. Mereka nak jumpa, nak meet & great, nak...