Friday, May 16, 2014

kenapa najib mungkir janji?

1. najib mungkir janji untuk hadhir ke majlis perkahwinan anak mad said?
2. cuti umum untuk rakyat terengganu hadhir ke majlis tersebut? @ sempena terengganu dapat mb baru?

mungkin salah faham lagi kot antara mad said dengan najib? tak apa - lepas ni masih boleh bermaaf-maafan - kira selesai !!!!


Terkini/Kemaskini


9 comments:

  1. Salam Bro. Sikap orang munafik macam tu lah..bila berjanji dia mungkir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok baca cerita fitnah?? Cerita pasal PELIWAT tak pulak disentuh dalam goblok ko tu...!!!!!!

      Delete
    2. assalam bro. nama cukup bagus tu...cahaya al majid. bila berjanji tetapi mungkir tu ciri munafik. jika main hentam sampai makan fitnah tu kira apa pulak? dah la termakan fitnah, sebar pulak fitnah... berfitnah-fitnahan la seumpama makan daging sedara kamu sendiri. sedap bro daging segar sedara kamu?

      Delete
    3. nama sahaja melambangkan islam, tapi hatinya hitam bagaikan arang... akibat termakan hasutan proksi yahudi

      Delete
  2. Najib mungkir janji??

    Ini adalah artikel yang utusan keluarkan pada jam 11:49am tadi...


    Najib rasmi Kolej Komuniti Pekan

    PEKAN 17 Mei - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak merasmikan Kolej Komuniti Pekan yang dibina dengan kos RM12 juta di sini hari ini.

    Dalam ucapannya, Najib berkata, perasmian kolej tersebut melengkapkan satu lagi kemudahan pendidikan di Pekan, sekali gus meletakkan Parlimen yang diwakilinya itu sebagai salah satu hab pendidikan di negara ini.

    Yang turut hadir pada majlis tersebut, Datuk Seri Adnan Yaakob dan Menteri Pendidikan II, Datuk Seri Idris Jusoh

    ---------------------------------------------------

    Hantu mana pulak yang berlepas ke Dubai seperti didakwa oleh The Kuala Lumpur Chronicle tu???

    ReplyDelete
  3. "Turut bersama PM ialah bekas menteri besar Terengganu yang kini Menteri Pelajaran II, Datuk Seri Idris Jusoh serta isteri, Datin Seri Rosmah Mansor, lapor My Metro, versi online kepada akhbar Harian Metro."

    ------------------------------------------------------

    Boleh tunjukkan link laporan Mymetro versi online tu?? Tak jumpa pun...

    ReplyDelete
  4. oh ya, malaysiainsider juga ada buat laporan pasal isu ni...

    cuba pergi ke website malaysiainsider tu kejap..

    http://www.themalaysianinsider.com/404

    kenapa keluar perkataan ni je??
    Not found :(
    Sorry, but the page you were trying to view does not exist.

    It looks like this was the result of either:

    a mistyped address
    an out-of-date link

    DAMN..!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Hadir ke tak hadir, apa yang kau orang sibuk?

    Asalkan duit hantaran dalam sampul surat sampai. Tu yang penting.

    ReplyDelete
  6. Najib UNDUR segera!!!!!!

    ReplyDelete