Google+ Followers

Saturday, March 11, 2017

DIAMOND KALAU DALAM SELUT PUN MASIH BERKILAU


6 comments:

  1. Org luar yg tahu menghargai jasa pemimpin lama. Org kita sendiri layan macam sampah kerana tidak sehaluan. Takpe la tun, sekurang kurangnya masih ada lagi yg menghargai jasa dan sumbangan tun utk kami.

    ReplyDelete
  2. Diamond hanya akan hilang serinya jika berada didalam kepala taik..shit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes betul tu anon 9:08. Diamond pun hilang kilau di dalam kepala taik.. Shit
      Alhamdulillah menyedari umno memang sudah jadi kepala taik.. Tun segera keluar.

      Yang sedang makan taik adalah ahli umno dan pecacai murahannya.

      Delete
  3. Berguguran air mata saya menghayati penulisan tulus ikhlas dari Anak Melayu Dari Singapura.Bertapa tidak?bila mengenangkan orang Melayu diSingapura lagikan ingat dan menghargai jasa2 Tun!!..sedangkan diNegara sendiri Tun dipijak dan dihina sedemikian rupa!!....terima kasih Anak Melayu dari Singapura semuga saudara sentiasa mendoakan akan kesejahteraan kami disini dan doakanlah juga kejayaan perjuangan kami bersama Tun.Dan pasti tidak lupa juga doa kami untuk saudaraku diSingapura.

    ReplyDelete
  4. Anak melayu di Singapork tertindas... maba ada anak melayu dlm angkatan tentera spork... swasta dan sektir giverment pun tak layak... kami tak memusuhi melayu Spork yg tertindas.. yg bodoh nya melayu yg tak tau dek untung di malaysia jadi barua dan anjing Singapork lee kwan yu... melayu yg lawan lee kwan yu dah diusir keluar sda brrhijrah ke malaysia dan Australia. .. barua melayu yg menjadi talibarut idreal asua tenggara ini yv perlu di hapuskan.... barua barua dan anjing singapork yg dari dulu x senang aoa kemajuan yv malaysia kecapi akan di sabotaj.. fitnah melalui proksi mrreja DAP dan anjing merea dlm PKR.. PAN dan BERSATU melalui pluralist murtad.. lgby.. gay...dan mrnsabotaj fitnah malaysia. ...PRU14asa terbaik hapus kan barua dan anjing singapork ini....

    ReplyDelete
  5. Assallamuallaikum
    Dari Anak Singapura.
    Anon 12.38

    Aku bekas tentera dan anak aku juga bekas infantry.
    Kami tak pernah terasa tertindas.

    Kena fahami baik2 Anon. Jika kaum kamu majority, kau akan merasakan the upper hand.

    Ko lihat sendiri di Malaysia majority melayu jadilah melayu yang memegang tampok kerajaan.

    Kenyataan dan yang nyata, setelah Singapura ditinggalkan oleh British, we make full use of what was left behind. Kita guna pakai dan modify, hinggalah berjaya.

    Malaysia sepatut nya lebih baik dari Singapura, kerna Malaysia di kurniakan dengan hasil bumi yang melimpah.

    Kata orang budiman, kalau mau berjaya jangan banyak alasan.

    Sesekali jengok lah ke blog sakmongkolAK47. Hayati penulisan beliau berkenaan Melayu.

    Wasalam

    ReplyDelete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..