Google+ Followers

Sunday, March 12, 2017

MAN JADDA WA JADA














Itu sebahagian dari rakyat Kelantan yang sangat disayangi Najib.  Kalau tak sayang memang dah lama melayang. 






21 comments:

  1. Apa ke jadah punya posting laaa..... kikikiiki... dah x de isu laaa.... suma fitnah tak jalan ooooo.... kikikkiki....apa lagi mau bohong nihhh..... kikikikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pecacai tak dapat cari maksud posting
      Kikikikiki

      Otak sumbat benda haram tak berfungsi
      Kikikikiki

      Delete
    2. Posting sindir sindir meluat ler....macam sekor lanun yang bersembur ayer liur waktu dia mendabik dada kat Sarawak....darah dia darah pahlawan!?

      Dia tak sebut nama pun sama jugak macam berjuta orang tak sebut nama M01 tuh PENYAMUN PM01....yang berani mati hanya anak si Dahlan jer kasi tahu tuh NAJIB ler....beza nya orang yang dia tak sebut tak ada sengat wang 42 JUTA kemudian boleh senang kata tidak tahu!???

      Tang beberapa JUTA yang masuk kat suami dia tuh wang jatuh dari langit ke suami suri rumah tak ada kerja wang masyuk macam gaji tetap jer?

      2 perpuluhan 6 Billion kali tak sebut nama pun orang tahu TN50 = Temberang Najib 50 tuh memang kelentong pun......SONGLAP boleh jadi DERMA!!!

      Mana mahu lari....

      1 -Wang AMANAH di temberang jadi DERMA...
      2 -Wang CURI boleh pulak jadi SUCI!???

      Delete
  2. Tak ade masa nak fikir benda brnda taknberfaedah lansung kat gamnar atas tu... gambar paling atas paling haramjadah skli..masa RUU355 di dataran muka haramjadah pun buat himpunan di PJ ade la 30 juta yg datang...... kikikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. BBBBETOOOOOIIIIIIIII 22222222222

      HIDUP DENGAN FITNAH HARI2

      Delete
    2. Fitnah saman hari apa?

      Delete
  3. CAKAP ISLAM TAPI PERHIMPINAN RU355 HARAM TAK JOIN....PUNYA LA TAKUT KAT DAP...BUKAN TAKAT BALACI TAPI DAH JADI HARAMJADAH DAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xjoin himpinan RU355 jadik xislam?

      Delete
    2. 638 knp Nak hairan... Tak pangkah pas pun tak Islam... Sembelih... imam sembahyang taksah... Umno kapir...itu dululah... Sekarang kalau tak pangkah pas n umno tak Islam juga ke?

      Delete
    3. Apa ko merepek nie tarantula..???

      Apa jika x join maka x islam ker..??

      Berapa juta ahli umno dan berapa ribu pemimpin umno dari atasan smpai ke cawangan yg x join perhimpunan RU355 tue dikira tidak jugak islam ker..???

      Hebat penilaian keislaman ko kan..

      Oo yer.. Bila mengatakan seseorang itu haram jadah dikira baik dan islam ker..??

      Delete
  4. Manusia bila buat salah dan sudah diupah dedak, tengok gambar fitnah, tengik anjing fitnah, tengok telor sendiri pun diksta fitnah.
    Kikikikiki

    ReplyDelete
  5. SAPA YANG MAKAN DEDAK ?? SIAPA YANG MULA2 AJAR MAKAN DEDAK DALAM POLITIK MALAYSIA ???? KD MESTI TAU HAHAHAHA

    ReplyDelete
  6. https://www.bnbbc.my/182-ahli-dap-melaka-keluar-parti/

    link atas kalu UMNO kuar parti.. esok blogger haramjadah akan tulis.... BN bakal tombang di negeri itu la... nrgeri ini la.... kikikikiki...

    UBAH & SIMEN...

    INI KALI LAH...

    ReplyDelete
  7. apa jua maksudnya... better go fly kites !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dedak dah ambik, pembayang sudah ada, kenalah cari idea, tahu maksudnya, supaya boss tak marah..
      Kikikikiki

      Delete
  8. abiss idea. posting kali ni terlintas masa tengah solat kot. dapat la idea nk selitkan unsur2 fitnah sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah najib suka org lurus bendul n taat membabi buta... Sindiran pun taktau menilai... Siannya

      Delete
    2. sel2 otak dia org tak berhubung dengan betul...

      Delete
  9. Itu bukan lurus bendul, bahalol namanya

    ReplyDelete