Google+ Followers

Tuesday, December 13, 2016

BERITA YANG MENGEJUTKAN




Tajuk di atas "memaksa"...
Tulisan di bawah "merayu"...

Penulis mungkin ada short wire..

Lebih baik tulis lim kit siang masukan 2.6B ke dalam akaun Mahathir untuk membolehkan Tun hadir Konvensyen DAP - itu lebih masuk akal untuk diterima.






# Cerita surat palsu Zahid minta Najib letak jawatan bukanlah isu besar.
Sudah dua tahun penulis upahan mereka menyiarkan berita palsu seperti di atas setiap hari....

9 comments:

  1. Blogger proJib no brainer. Baca posting mereka buat kita ketawa besar. Macam2 karut marut dimuatnya. Blogger proJib dan ProUMNO tak ada standard dan tak ada kelas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Even when they (blog bangang) made an attempt to look sophisticated and high profile like Malaysia Outlook, it got thumbed with handsdown by Shuzeng, by miles.....

      Shuzeng might be hardcore chinese-rant, but they have substance, their writings bold, their grammar classy, their dictions almost physical, their content a mixture of facts, analysis and sometimes scientific, and that melayu-muslim kena terima apa apa yang benar diperkata Shuzeng.

      When they narrow down beating M01 without mercy and intervals, anyone reading Shuzeng can only nod in agreement, especially buat kita melayu kena muhasabah diri.

      Just a suggestion.

      MLN

      PS Kalau tidak masakan Rasullullah anjorkan kita menuntut hingga ke China?

      Delete
  2. mymassa hanya buangmassa .
    Dah macam THE Sun di UK

    ReplyDelete
  3. yes u r right bro.
    tak ada sapa pun yg dok baca blog pro najib and umnobn...
    org bodoh, gila and pemakan dedak saja yg akan baja blog pro najib.
    begitu jugak dng utusan, berita harian...tak laku dah and tak ada org beli dah.
    rtm and tv 3suku, hanya geng umno yg bahalol and samseng cam jamal and tajuddin and nazri mulut kasut saja dok syok tengok ....
    hidup bersatu and pakatan !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 90 peratus rakyat Malaysia masih waras...hanya 10 peratus yg gila menyokong pembankang..huhu

      Delete
    2. 3:44 antara 90% bersama 3.8 CGPA dan Mat Oxford yang tak tahu 100 juta kena sengat depan hidung kementerian dia yang tahap bangang 2.6 billion kali bengap.....terus terusan nak menipu diri sendiri.

      GE13 lanun M01 dah hilang undi majority dan hilang 2/3 di parlimen.....teruskan dengan huhu stim-kodok kamu tuh!

      Delete
  4. Blogger proJibo otak dalam jubo!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la...pro pembangkang ....jubo dalam otak!!!!!huhu

      Delete
  5. Mymassa Massamakan dedak!!

    ReplyDelete