Friday, June 28, 2013

calon mic di kuala besut menepati ujikaji makmal 1BN

bagi pilihanraya kecil kuala besut jika di adakan, adalah wajar untuk umno menurunkan calonnya...di harap mic tidak mabok todi untuk minta dicalonkan, cukuplah mabuk kejar jawatan pd zambri di perak....jangan melarat sampai ke ganu.

apakah org2 kuala besut memerlukan nama spt jaspal , kugana, atau singham??????

dengan kelebihan majoriti 2 ribu pada pu13 rasanya jentera umno goyang telor, pejam mata sure dah boleh menang.

ada juga cybertrooper najib, dah mula buat cerita pkr dan pas berebut calon...inilah kerja dan mainan bodoh harapan kosong utk syok sendiri, bagi sedap hati boss...harap nak menang mudah.

jadi kalau ada sesiapa yg mahu umno menang di kuala besut, pastikan cerita syok sendiri, vedio porno, serangan pd uai dihentikan...umno hampir tewas bila nama2 besar spt anwar, lim kit siang, karpal, nik aziz, uai pasti akan turun berkempen.

tak pasti sek cina ada ke tidak di kuala besut, inikan favourate najib..kaw kaw punya peruntukan.

najib dan muhyiddin kalau nak kempen di kuala besut, pastikan peruntukkan hebat2, jangan takut, selindung2, segan silu nak bagi peruntukan pada melayu besut tak kira apa parti. tunjukkan terang2 pada dap, mca dan mic, ini malaysia org melayu yg punya - ada berani !

kali ini najib yg tuli dng bloggers dan grass root kita kasi ajar..message pd najib kali ini perlu jelas dan tegas.

3 comments:

JANGAN MALU SAYANG

  Beban kewangan (commitment) yang tinggi.. Hutang sana sini... Dua isu pokok yang sedang dihadapi oleh majoriti. Pilihannya ialah sertai QM...