Wednesday, December 9, 2015

Kj demam !!,

Aku memang tak ikuti PAU kali ini sebab aku tak jangka apa apa yang ajaib akan berlaku.

Takkan diluar PAU menikus, masuk dalam PAU boleh tukar jadi incredible hulk...

Tema kali inipun aku tak ingat, cuma term and condition masih sama, cash is king.

Takkan nak tunggu tengok depan tv muka ku nan, najib dan zahid - buang current.

Macam kalau kita dah terkena kali pertama beli pau kaya atau pau kacang yang sudah tidak ori, palsu dan basi...takkan ulang nak beli di tempat yang sama penjual yang sama.

Tapi terbaca juga katanya Kj dalam perasmian pemuda marah mengamuk gila dan warning kerajaan (ye ke?) supaya jangan lagi naikkan barang !!!!
Berasap ucapannya, keluar api !!!
Ye ke?

Apapun ucapan bersemangat tu sebenarnya sudah biasa, apalagi kali ini..nak tunjuk bebas bersuara dan demokrasi !!!

Bagi aku, mungkin Kj demam dan perlu banyak rehat.

Kalau dia berikrar akan letak jawatan jika barang naik lagi, itu baru aku anggap Kj original cucu menantu Badawi.

9 comments:

  1. sama ler kita.... kali ni memang tak follow.... PAU dah mcm pentas rajalawak.

    ReplyDelete
  2. Baca skrip jer.
    Lakonan mesti lebih.
    Yang sebenarnyer
    2 x 5
    8 + 2.
    Umno stail.

    ReplyDelete
  3. Kj aka lalang biase la...garang time ni jer
    Rata2 dlm tb3 suku berdegar2 pemuda,puteri,wanita sokong presiden
    Jgn ade musuh dlm selimut katanya
    Tp dlm media lain depa siap berdiri tepuk tgn jemput tsmy...
    Korg ni dah mcm zoo...bising lebih tp x tau apa di luar 'sana'
    Siapa nama betina dr puteri perak ke dok kecam tun..
    Weyyy bangs*t...tun lah yg wujudkn umno baru ms ko br nk pandai pkai seluar!
    Umno now becomes irrelevant...semua x ikhlas
    Nmpk bodoh d mata rakyat

    ReplyDelete
  4. Bunyi tin kosong, macam tu la. Kalu bukan tin, anjing nyalak bukit. Ahli umno suka dengar bunyi tong dan tin kosong. Nanti dengar pulak bunyi tin drum bunyi. Bersorak sakan ahli umno. Lepas pau senyap sunyi pasal dah kenyang

    ReplyDelete
  5. Kerana nila setitik rosak susu sebelanga
    Dek kerana pahlawan bugis gila gila......
    Rosak akar umbi umno

    ReplyDelete
  6. KJ dah jadi KeJi.....talam bertalam talam....muka bermuka muka

    ReplyDelete
  7. KJ dah jadi KeJi.....talam bertalam talam....muka bermuka muka

    ReplyDelete
  8. KJ dah jadi KeJi.....talam bertalam talam....muka bermuka muka

    ReplyDelete
  9. Baru satu hari kj dah buat pusingan u...apa Jenis pemimpin ni...semalam mcm nak runtoh pwtc dgn ucapannya... Hari menjilat Najib balik...

    ReplyDelete