Tuesday, December 8, 2015

NAJIB SIA SIAKAN.PELUANG...

Najib mengaku pahlawan bugis, tapi aku tengok selalu miss the boat...

1) Program N2H patutnya masa tu Najib dah jawab kaw kaw tentang isu 1MDB dan 2.6B... tentu Dr Mahathir ternganga dengan penjelasan memukau Najib.
Tapi Najib pilih lari.

2) Di Parlimen 3hb Disember kata nak jelas dan jawab...tapi last minute tolak tukang cuci tolong jawab...tak boleh tanya, pendekar punya order.
Kalau jawab dah tentu pembangkang dah tak ada isu...

3) PAU 2015 sepatutnya ada pemilihan, dengan kekuatan yang ada sudah pasti pro Mahathir semua bungkus..kan senang cerita, senang kerja.
Tapi nasihat kawan kawan, pemilihan tangguh.
Kenalah guna kuasa pecat kalau agak terancam..kan tak best tu.

Apakah Najib ada peluang, tapi miss the boat lagi akan datang.

Jangan sampai boat karam...

10 comments:

  1. Perahu memang akan karam sebab nakhoda Pahlawan Bugis
    melabohkan sauh sedangkan layarnya sudah terkembang.
    Bila datang ribut, habislah.........

    ReplyDelete
  2. TERBAIK !
    Padat dan singkat.

    ReplyDelete
  3. Itu pandangan yang dangkal daripada blogger yang gagal. Sebab sampai sekarang Najib semakin kukuh. Yang nampak memang gagal dan tidak berpuas hati adalah Muhyiddin dan Mahathir. Macam orang gila sudah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Termasuk blogger ni. Desperados

      Delete
    2. Najib kukuh sb tun yg support last pru13...demam ke?
      Ke bodoh mkn duit haram byk sgt
      Ingat umno tu tuhan ke?

      Delete
    3. Gagah lepas pecat TPM dan AG
      Lps tu tangkap peg SPRM yg sedang mnyisatat isu 1mdb dan rampas semua brg bukti
      Lepas tu tukar ketua SB.
      Lepas tu ambik anggota PAC masuk kabinet ganti dgn ketua yg sekadar NAK CARI MAKAN...
      Itupun takot nk bg timb press rasmikan mesy sayap parti dan berucap dlm PAU..
      kahkahkah.. itu kukuh dan gagah?
      Xtau la yg sokong najib ni lahir semulajadi xboleh befikir..
      Atau dh dpt dedak dan ditukarkan dgn maruah dan akal.. bersorak cakap demi agama bangsa dan negara

      Delete
  4. Nasib umno skrang dah tersimpul kemas, rapi...utk kalah dlm next pru
    Masa singkat..cina x sokong,melayu x,india pon x
    Najib diktator dah musnahkn semua legasi umno
    Thanks for the 58 yrs of nation
    But no thanks for another 50 yrs..
    Look @ kj the lalang...can u believe that guy?

    ReplyDelete