Wednesday, August 10, 2016

SIAPA SEBENARNYA YANG SEDANG SAKIT KRONIK, MEMBUSUK...

 Tomahan Najib di jawab secara spontan oleh Tun Dr Mahathir. 

Seperti ditegaskan,  Najib sepatutnya dedahkan secara tepat apa yang Tun arahkan kepadanya (?)

Sekali lagi Tun mencabar pahlawan bugis ini untuk berdebat dan bersemuka berhujah dan bukannya buah tuduhan tidak berasas di belakang ketika berada di luar dari bumi Malaysia... 


17 comments:

  1. ...."siapa 'dia' nak suruh saya ikut arahannya?"....

    ...."kalau dia OBAMA ke, pemimpin SINGAPORE n CHINA ke, JHO LOW ke, atau GOLDMAN SACHS ke ok la aku nak angguk-angguk, ikut arahan tanpa byk soal....main golf dgn Obama lagi best dari ikut arahan si 'dia'"...

    ReplyDelete
  2. Kalau ikot arahan dari mula mungkin skandal si Lanun Bugis Nyut Nyut tak jadi GRAND saperti sekarang!!!

    ReplyDelete
  3. Lanun perosak Parti UMNO!!!

    ReplyDelete
  4. Bio pape asalkan begaye
    Bukan rete kite
    rete deme semua
    betul tak Mah..hehehe

    ReplyDelete
  5. MASA DIA JD PM, TAK NAK PULAK DIA IKUT CAKAP PM YG TERDAHULU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada pula kes 1MDB yang sudah popular satu dunia. Menyamun duit yang dia sendiri buat hutang dengan jaminan kerajaan. Amat bahaya, kalau orang bodoh tak tahu dianya bodoh. Dia sendiri pun tak tahu dia menyamun, yang dia tahu dia cuma dapat nasihat dari Jho Low & Rosmah saja. Tup-tup dah masuk duit dalam akaun peribadinya. Dia ingat itulah kerja PM.

      Delete
  6. sape yang kat hospital sekarang?...lol

    ReplyDelete
  7. Daripada dengar cakap Tun, lebih baik dengar cakap bini. Ngan bini boleh nyut² berduet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkahkah...

      Lanun Bugis Nyut Nyut.........

      Delete
  8. Jgn HARAP Najib akan turut kata TDM.
    Dia hanya akan ikut kata FLOM....kikiki

    ReplyDelete
  9. Nasib naiklah la KD tak membusuk

    Selamat menjilat ludah Madey .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. "membusuk" ni dah tak boleh digunakan untuk orang atau pihak lain..
      Sudah dikhaskan kepada umno dan najub.
      Maaf deh..

      Delete
    2. Betoi sangat. Anuar musa ngaku penyokong jibby semua pemakan dedak. KJ pun ngaku depa ni macai dan balaci. Semuanya busuk tapi nak wat cmna dedak dah ambik kerja kena buatlah utk pastikan kelangsungan dedak.

      Delete
    3. Betoi sangat. Anuar musa ngaku penyokong jibby semua pemakan dedak. KJ pun ngaku depa ni macai dan balaci. Semuanya busuk tapi nak wat cmna dedak dah ambik kerja kena buatlah utk pastikan kelangsungan dedak.

      Delete
  10. Kluang Mum. .lu hebat lah

    ReplyDelete
  11. sampai kiamat pun dia tak akan jawab..kota belut tolong jawab nanti jgn risau.

    ReplyDelete