Tuesday, August 23, 2016

WITHOUT FEAR OR FAVOUR



MANTAN MALAYSIA OFFICER ONE
Belum ada pengganti sehebatnya..  
Berundur ketika pada tahap kuasa dipuncak.. 
Orang lain?  Melahap kuasa ketika minta undur... 
It's

42 comments:

  1. Terbaik lah Bro......
    MO1 telah dinamakan.....Najib puaka taknak gak letak jawatan bermakna kita adalah negara paling paria dlm dunia. Najib dan paria nya wajib di nyahkan dari bumi Jawi tercinta ini.

    ReplyDelete
  2. Pemimpin terbaik yang Malaysia pernah ada, salute you Tun.

    ReplyDelete
  3. Salute to TUN MAHATHIR. Semoga Allah memberikan kekuatan dan kesihatan kepada beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betui tu..mungkin dia boleh panjang umoq sampai 200 tahun lagi tu..

      Delete
  4. Tun bersusah payah membawa melayu dan malaysia keluar dari tempurung...MO1 sekarang, mengunakan kuasa memaksa melayu dan rakyat malaysia masuk kembali kedalam tempurung.

    ReplyDelete
  5. Tun bersusah payah membawa melayu dan malaysia keluar dari tempurung...MO1 sekarang, mengunakan kuasa memaksa melayu dan rakyat malaysia masuk kembali kedalam tempurung.

    ReplyDelete
  6. Respek Tun,dulu ,kini dan selamanya.

    ReplyDelete
  7. Kluang.
    Berundur taik Kucing
    Pada dasar berundur tapi masih nak orang ikut cakap dia
    Tak ikut ....cantas
    La ni kena buku dgn ruas
    Dah dekat 2 thn....semua kantoi,buat perangai menjijikkan,musuh dulu dianggap sahabat,terangx kaum yg rasis menentang Melayu dibuat kawan....bukan ludah lagi dijilat,tetapi sesuai digantikan KAHAK
    Ni,yg tukang anggukx ni rela ditipu sepanjang masa....dah diberi kahak kot.
    Tolong Melayu konon....berapa orang,hanya Syed Mokhtar...yg kaya sapa...YTL,Ananda,Vincent Tan,semua kroni TDM,beri Tender murah,dan kontrak hingga ke hari ni Kjaan terpaksa tanggung
    Nak hukum Najib camna...TDM sendiri kata tidak ada bukti,bukan Kjaan tidak siasat tetapi bukti yang bolih membawa pendakwaan elek..
    Dulu Respek habis TDM
    La ni.....bolih bla
    Pada Sdr kita yg menyatakan negara kita yg paling Paria,macam meludah ke langit kena batang hidung sendiri,dia rakyat mana agaknya....CONGO kut...kalau kutuk negara sendiri macam kutuk diri sendiri la....Biol.Nasihat saya blah kenagara lain jadi Rakyat negara tsb.Tapi tidak hairan Caix Protun ni,mentaliti memang taraf ini,kalau tidak tak kan 2 thn asyik Menyalak ....hasil elek,asyikx kena tipu...La ni Ketua Penjilat Kahak akui ada konspirasi nak guling PM..HA...HA

    ReplyDelete
  8. Yang komen mcm taik kucing aku tak delete pun kira bagus.

    Kalau bapa tiri kau, komen sikit, pecat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia pecat pasal Javaman main Apom China Nika Gee penoh taik palat...kira dia sympati kat Laki Amoi Tua tu la..

      Delete
  9. Org komen, jing pun nk komen. Tapi komen mcm org bebal. Tak reti nk beza intan atau najis. Pooraahhh. Respek Tun. Tun the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus..jadi Menteri Dalam Dalam Negeri salahkan Timbalan Menteri luluskan penahan ISA..jenis baling batu sembunyi tangan..hapraq punya India Kera-la...orang dah mati tak boleh jawab pon dia Luku..

      Delete
    2. 6:23

      Kamu dah terlalu banyak telan pil bodoh, pil kelentong, pil temberang, pil bangang, pil bengap, pil putar, pil sengal, pil songlap, pil menipu yang si Lanun-Bugis taburkan, tak gitu?

      Tun M cuma cakap dia tidak MENANDA-TANGANI, yang tanda tangan Megat (Arwah). Dah si Lanun-Bugis kuat pusing, kamu pun ikut jadi pusing......

      Lagi anjing-keldai-macai lanun-bugis hina Tun M, semakin ramai mempertahankan dia bukan macam si Lanun, cost nak himpun baju-merah di waktu dia jelajah Sabah, Sarawak, Perak, Pahang jer beratus ribu ringgit kalaupun tak berjuta!!! Duit tinggi gunung mana pun habis bila terusan dihakis.

      Dengan Tun M, berjuta defending the old man tidak menerima apa apa bayaran sekali pun! And that is a class act.

      Delete
  10. Jing jibbo lahanatullah, ko buta perut buta mata, buta hati. Tak boleh bezakan kaca & permata. ( bukan permata hippo ye). Satu dunia hormati Tun, satu dunia kutuk jibbo, apa ko tak nampak? Semua ni ko kata mainan yahudi, lgbt, jing jibbo takde gigi ? Ko bukan tahap bodoh gaban lagi dah, tahap sialan pencacai jing kurapi wal baghali.

    "Asyik kena tipu"...ko dgn bahalol2 pencacai tong najis Al jibbo lah yang kena tipu dek jibbo al hippo. Apalak kita yg kena pindah ke negara lain, jibbo yg buat masalah, dialah patut berambus ke Gohead gostan ke, ko pun kena ikut tu, Kok tak mcmana ko nak mkn dedak takde..

    ReplyDelete
  11. Negara paling PARIA sbb dipariakan oleh Lanun Bugis dan kuncu2/Barua2 nya!!!

    ReplyDelete
  12. Satu dunia hormat TUN....HA...HA.
    Satu dunia kutuk Najib....HA...HA
    Siapa yg asyik kena tipu...HA..HA
    Kejap 42 bil,lepas tu 27bil last last tak hilang langsong....itu tipu siapa...biol
    Tanda tangan Deklarasi 1 juta...kantoi.....itu tipu siapa....bangang
    Derma 2.6 bil,duit 1 MDB.....itu tipu siapa....Loklak
    Telan aja la kahak oran tua tu
    Apahal Najib lak pindah ke negara lain...dia tak kutuk negara pun
    Tolong tunjukkan apa masaalah yg Najib buat untuk Kjaan
    Yang bawa masaalah orang yang tidak mahu menerima realiti,mudah percaya persepsi,dan fitnah
    Untuk KD....Tak kisah tak nak publish pun tak apa,tapi blog kau akan jadi blog SS,masuk bakul angkat sendiri,dan a place for hypocrites of the highest degrees.....NUTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. The so-called "Fitnah" yg direka oleh pemgkolom pelir Lanun Bugis Penyamun 1MDB saperto Anon 3:12:00 AM demi dedak Haram.

      Delete
    2. Bengap 3:12

      Bulan puasa meleleh air liur si Lanun-Bugis ucap terima kasih sama Harun Din apa tu XXXXXlamak? Daylight lying through his teeth no money into his personal account and in the country.

      Prior to that, even gave a speech of all POLITICAL DONATION must be into party's accounts...

      Bila kantoi, DONATION pak arab gila mana ntah...

      Di Parliament kata duit-CASH sudah dibawa pulang ada di BSI, undang undang BNM menyusahkan.....

      Tetiba....CASH jadi UNITS??? Unit kelentit sapa eh???

      TIPU dalam PARLIAMENT lagi oi!

      Lanun-Bugis kata tak kenal Jho Lo....tup tup timbul kapal TATOOSH Jho Lo holiday sama...

      Temberang Bugis-Lanun-Pariah terbesar di dunia Jho Lo tidak ada kena mengena dalam 1MDB....lobang pecah...Jho Lo hold a very tight cable with string leading all the way to MO1!!

      1MDB sengat bayar kat Good Star tipu siang hari kata bukan milik Jho Lo.......pecah lagi temberang PACarimakan sembunyikan surat BNM Jho Lo milik tunggal Good Star

      So 3:12........teruskan jadi bodoh-sengal sehingga jadi 2 perpuluhan 6 billion bodoh-bengap....teruskan sebab bodoh-bangang tidak menjadi kesalahan jenayah!

      Delete
  13. KD, nie salah sekoq anjing najib.
    tak payah dilayan kamjat nie...buang masa aja.
    baru dapat dedak kot...tu lah menyalak kuat macam harami.
    Najib and pemakan dedak...Laknatullah hampa semua !!!
    Rakyat bukan bangang macam anjing anjing najib....take note !!!

    ReplyDelete
  14. Sebab Rakyat tidak semuanya Bangang macam Geng Penjilat Kahak la masih ada komen macam saya
    Bukan asyik kena kelentong lepas tu cuba tegak benang basah
    Tabiat mencemoh orang lain yg tidak sependapat menjadi makanan
    Sedar diri sikit,jangan ambil tugas ALLAH untuk melakanat sesama maanusia
    Kita hanya merancang,yg menentukan hanya yang Maha Berkuasa ALLAH
    Buka mata sikit selama 2 thn ini.apa yang telah terjadi di atas pergisiran TDM dan Najib
    Memang ada kebetulan di mana orang yang selalau kena fitnah akan diberi pahala berganda terutama pahala dari pemfitnah
    Renongkan lah dan buat assessement sendiri
    KD...Tak luak pun tak dilayan tapi blog kau akan jadi boring hasil nukilan berciri SS dan bodek dari penjilat Kahak aja
    Sdr di atas ibaratkan saya anjing....Terima Kasih,
    Diri sdr apa aggaknya...Nabi,Rasul,.......atau lebih terok dari spesis Anjing......NUTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya orang yg bodoh and tolol Saja yg Akan sokong najib laknatullah!!!
      Kat atas tu salah sorang anjing najib yg dapat dedak.
      OOI rakyat Tak bodoh macam hang laa, rakyat tau pencuri and penyangak ialah NAJIB KAMJAT!!!

      Delete
    2. Ngko tahu ke makna latnatullah tu? Marah boleh marah..nak maki pon berpada2. ..laknatullah tu haq mutlak Allah...Ngko tu hari2 taik keluar lubang juboq..kot tak berwuduk sentiasa dalam hadas...kotor pegang Quran pon tak boleh...dah tu tak malu ada hati samun haq mutlak Allah...manyak bengong punya olang

      Delete
    3. memamng sah anjing najib dia nie !!!
      bila makan dedak tolong ingat Allah and rakyat yg susah disebabkan Boss hang Najib kamjat and harami !!!

      Delete
    4. Dia gelar anjing...tak per bro..gelar manusia tak ke mana setakat rengkong dia saja..yang nak kita dirisaukan bila Allah yang menggelar..Sabo je lah bro.. orang gila sekarang pandai main keyboard...

      Delete
    5. ya bro memamng betul kat atas tu memamng anjing najib...
      baru dapat dedak barangkali...
      mohon Allah laknat Najib and seluruh ahli UMNO yg dok sokong Najib !

      Delete
    6. Ngko ingat Allah tu offis boy ngko ke? Manyak mengong pula olang..

      Delete
    7. Ya..jasa perjuangan mengKayakan Mokhzani, Mukriz dan Mirzan..NOTED!

      Delete
    8. Keldai LANUN_BUGIS 4:36 & 7:11

      Renong & self assessment tuh tepat untuk kamu. Cuma angin taik akibat serious constipation dah naik ke otak kamu kut!

      Kalau rajin dan pandai baca, gi selidik PAC Report cukup....itu pun kata ada kes walau si Carimakan nak selindung macam mana pun tetap kata ada kes! PDRM-IGP pula kata phase 1 investigation according to PACarimakan Report has been forwarded to AG-pandai pandai bodoh.

      Mana tak, nak lepaskan si Lanun-Bugis tersilap tayang NEW MONEY TRAILS kat press conference, kan cerdik cerdik bingai nama nya tuh?

      Lagi satu, baca lah document JAN dimana 7 Billion just dissappear in thin air duit rakyat dari 1MDB!

      Anak anak Tun M has a history of professional working and wealth accummulation, si Lanun-Bugis??? Kerja menyonglap 7 tahun PM tup tup jadi instant BILLIONAIRE! Pulak tak mengaku tidak ada duit masyuk dalam account....tipu-bohong paling canggih tapi sebebal bebal nya kantoi jugak!

      Jadi lah kamu manusia ke keldai ke anjing yang akan terus bongok!

      Delete
  15. Mantan Malaysia Office One yang amat hebat dan dikasihi rakyat.Tidak akan pernah ada pengganti ....dari dulu ,kini dan selamanya.Ya ALLAH berkatilah hidup manusia yang amat dikasihi ini untuk selama2nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa ustaz Fadhil Noor : ya Allah panjangkan umur Mahathir supaya dia melihat kerosakan yang dia lakukan...

      Delete
  16. Perdana Menteri paling hensem didunia dan Malaysia pernah ada. Kehebatan YAB Tun dalam pentadbiran Negara setakat ini tidak pernah ada pengganti dan pasti tidak akan ada untuk selama2nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hensem. .masok kuboq hancur terpeleot juga..manyak mengong punya komen

      Delete
  17. Tun M, jasa perjuangan mu sukar di cari ganti....noted!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..jasa perjuangan mengKayakan Mokhzani, Mukriz dan Mirzan..NOTED!

      Delete
  18. Bro, mahathir kurang bijak dlm mengkayakan anak anaknya.

    Jho lo bukan sahaja dikayakan malah memperbodohkan ketua orang melayu. Jho lo tu asal Penang, DAP punya negeri.. Akhirnya strategi DAP berjaya.

    Kalau nak komen mahathir, komen sampai habis, komen sampai hujung, baru tau siapa yang jadi pengkhianat dan barua diperbodohkan DAP.



    ReplyDelete
  19. Anon 6.32....aku tau muka kou tentu macam syaitan sebab tu kou keluarkan perkataan "mengong" bila ada orang puji Tun hensem....biasalah bila orang muka burok dia akan marah bila ada orang puji orang lain ...dengki tak habis2.....kesian kou cacat rupo nye...

    ReplyDelete
  20. Sampai peringkat kata orang lain macam muka Shaitan ni dah kes berat..to borrow the phrase "it takes a thief to call a thief" bersamaan maknanya " hanya Shaitan yang menggelar orang lain Shaitan"...lu memang manyak mengong punya olang maa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penyedut pelir Lanun Bugis 1 MDB Mappadulung Marang prabu kebunden Barang sekeper bukan saja Bahlol tapi Musibat teragong yg bodoh tak akan jadi pandai!!!

      Delete
  21. Lu memang pakar maki hamun tak terbatas..lu manyak mengong pula olang

    ReplyDelete
  22. Nampaknya ada yang angin jaki(cemburu)kat Tun.....sapa suqhoh mai sini,pi lah support kat kelab che jib yang suam suam kuku tu.

    ReplyDelete
  23. Cemburu tak main..meluat ada la

    ReplyDelete