Wednesday, August 3, 2016

MENTAL AZWAN BRO, MENTALITI SIAPA (?)

APA CITER NI. !

Khairul Azwan Harun menyatakan laporan polis terhadap 3 Tan Sri yang dipercayaI berhubung dengan DOJ Amerika Bukan satu andaian sebaliknya satu tanggungjawab dan suara Pemuda.

Najib dan Kj kata itu peribadi. !

Logiknya kena percaya dengan tuan punya badan, Azwan Bro,  dia lebih tahu dan sedar,  ini siapa punya idea?

Pohon maaf dan letak jawatan jika Azwan Bro berprinsip.
KPN perlu buktikan itu satu andaian dengan mengambil tindakan ke atas Azwan Bro sebagai membuat laporan sembrono.
Kj dan Najib perlu merujuk Azwan Bro ke Jawatankuasa Disiplin kerana memburukan imej Pemuda dan UMNO  !

Atau ini hanya lagi satu drama yang "tak menjadi" dengan motif mengalihkan isu (?)



# Tak ada ke sesiapa yang nak ambil kesempatan ini untuk mendakwa azwanbro ini proTun(?)




13 comments:

  1. KD, amatlah memalukan sekali buat the whole pemuda umno and KJ.
    Macam nie ka standard pemuda umno nak suruh rakyat sokong???
    Nak jawap soalan press pun Tak tau and gelabah and asyik asyik refer report ? Malulah tahap naik ketua haprak cam nie...
    Semua nie lakonan najib and KJ bangsat aja...rakyat bukan bodoh
    Kami tu seperti budak azwan dok ulang masa pc tuu....mewakili pemuda...bukan individu wahai najib and KJ...
    Laknatulallah wahai umno yg dok sokong pencuri wang rakyat, najib bangsat.

    ReplyDelete
  2. Maaf la ko orang sebenarnya yang bangsat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anom 11:50 ni terlepas dari hospital atau terlupa makan ubat kot.

      Delete
  3. Ya 11.50 memang terlepas dr hospital coz terlebih makan dedak drp najib and umno bangsat.

    ReplyDelete
  4. hello protun bro .. tak payah kecoh lah pasal azwan bro ... pegi cepat suppot parti baru madey kutty ... parti my way only ... else go fly kite !!

    ReplyDelete
  5. 3 tan sri tu senyap jer kan....jgn asik tanya najib jer....fair and square tanya balik kat 3 tan sri dan mamak kutty pulak. menjatuhkan kerajaan yg di pilih secara sah buat masa skrg mmg pun kerja2 pengkhianat. mana doj atau sarawak report dapat dokumen2 kalau bukan dari ketua agensi2 ni?

    ReplyDelete
  6. Dulu orang tua2 tanya pengantin pompuan setuju ke atau tidak?.bila diam itu tandanya setuju..serupa juga dgn 3 Tan Sri tu la..bila diam maknanya Setuju (dengan dakwaan Azwan Bro)

    ReplyDelete
  7. Dalam umno yang tinggal saki baki daki dan penyokong yang diternak dengan dedak.

    ReplyDelete
  8. Akibat cerita merapu RPK yg mereka percaya. Akhirnya pm , kj dan azwan bro dah macam orang sasau.( laporan polis atas kapisiti partilah kj dan pm. Azwan menafikanya Depa ber3 pula yg dok diadili oleh rakyat betapa bijak nya pemimpin UMNO. Yang untung RPK. Berjaya mempengaruhi Macai dan ketua Macai beli cerita fiksyen dia . Yg penting RPK bijak dan masyhuuuuuuuuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting madey kutty bangang dan hampa ... go fly kite bro !!

      Delete
  9. Rasanya proTun tak perlulah ambil pot, kan siKhalid dah bagi amaran dekat siAzwan tu supaya lain kali jangan buat lagi[ manja gitu...] ....hehe..dedak,dedak...

    ReplyDelete
  10. Budak hingusan ni sebenarnya nak dijadikan kambing hitam oleh si najebon.

    Dan seperti biasa si fly kite dengan komen2 bodoh dan kosongnya terus masyuuuuk dedak...

    ReplyDelete
  11. Budak hingusan ni sebenarnya nak dijadikan kambing hitam oleh si najebon.

    Dan seperti biasa si fly kite dengan komen2 bodoh dan kosongnya terus masyuuuuk dedak...

    ReplyDelete