Friday, August 26, 2016

MAC 2017

Pilihanraya dijangka Bulan Mac 2017, ITU tarikh yg terdekat... mohon semua shbt2 utk gandakan usaha ke arah pendaftaran pemilih dengan Kaedah:

1) Semakan Daftar Pemilih utk diri sendiri, Keluarga, Kawan2 dan Rakan2. Guna Link SPR utk semakan.. Tekan link INI untuk Semak.

http://daftarj.spr.gov.my/DAFTARJ/DaftarjBM.aspx

Jika X tersenarai walaupun dah hantar ic, Kena Ambik inisiatif Pergi Pejabat POS@SPR untuk Daftar Sekali lagi, X usah Tanya kenapa nama saya x lekat lagi walaupun dah hantar ic... Mohon Sungguh.. Suku Ke 3, ada lagi 1 bulan lebih utk bertindak..

*Jika pru bulan 3 2017, Mereka yg Daftar mengundi berakhir 30/9/2016 shj yg akan boleh mengundi*

Mohon Hebahkan

7 comments:

  1. Ini ramalan nujum pak kluang yang sama tarafnya dengan nujum pak belalang...kah...kah...kah.

    ReplyDelete
  2. Catatan di atas adalah petikan dari seorang pemimpin UMNO bertaraf Timbalan Menteri yang juga Ahli Majlis Tertinggi UMNO yang dihantar ke group mantan Ketua Pemuda UMNO dot dot dot...

    Adakah Timbalan Menteri tersebut juga nujum pak belalang wahai mangkuk hayun anon 3:36

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yap tuan.saya sokong statement ni.sy pn mendapat info yg pru dijanka akan diadakan paling lewat 8 bln dari sekarang

      Delete
  3. Nampak sangat KD main hantam saja. Dalam artikel2 KD yang lain pun sama je dia main hantam saja. Main tuduh tuduh saja. Saya anon 3.36 bukan orang UMNO. KD ni buat dosa kering banyak sangat... sikit sikit umno...sikit umno. Itu lah symptoms orang dengki....haa...haa...haa.




    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf KD, anon 5:37 dan 6:31 ini otak biol, dia sendiri tak faham apa dia cakap.
      Kalau jumpa tolong tangkap..

      Delete
  4. Ada anjing gila terlepas dari kandang. Sibuk komen nk betah apa org tulis. Lantak lah kalau admin nk teka bulan March ke, Jun ke... Tak der bulan ker. Ko mana sakit. Kalo ramai org baru nk pi daftar undi,biar lah. Mereka ada hak. Nk takut apa.

    ReplyDelete
  5. Luluskan BERSATU lekas wahai ROS. Kita nengok siapa yang menang,

    Hidup Bersatu....

    ReplyDelete