Saturday, August 20, 2016

SAYA YAKIN NAJIB AKAN TINGGALKAN UMNO YANG LEBIH KUAT KEPADA PENGGANTI... WALAUPUN LEWAT TETAPI MASIH BELUM TERLAMBAT..



Pertama kalinya saya bersetuju dengan Presiden UMNO,  Najib bahawa dia mampu tinggalkan UMNO yang lebih kuat kepada penggantinya...

Persaolannya bila dan apa strateginya (?)

Lebih mudah,  lebih tepat,  lebih cepat dia berundur, insyaAllah UMNO sempat kuat terutama sebelum BERSATU diluluskan...

8 comments:

  1. Sudah jatuh hanya menunggu rebah.

    ReplyDelete
  2. Tunggu najib selagi blh tunggu...blh anak cucu kita tengok umno rebah..

    ReplyDelete
  3. Ayat bius. Yang mendengar ada separa sedar dan ada yang Zzzzzzz......
    Baru tau UMNO tak kuat rupenye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Betul sekali anaolgi tu. Bila Bersatu dah rasmi UMNO pasti rebah. Cukup2lah Najebon oooi..

      Delete
  4. umno dah tak ada dalam fikiran rakyat lagi.
    generasi muda sudah tentu tidak akan pangkah umno and barisan lagi.
    semuanya akan ke bersatu or pakatan harapan.
    pas langsong tidak ada dalam list disebabkan hadi and harun bomoh yg sokong munafik najib and umno
    harap bersatu dapat diluluskan segera.
    sapa pun peganti najib tidak kisah coz umno akan lenyap...
    tambah tambah kalau zahid jokker yg ganti, confirm hancur terus coz dia hanya pandai jumpa tok arab aja...maybe arab gila kot...
    kedah, penang, kelantan, terengganu, sabah, johor,negeri sembilan, wilayah and selangor for sure umno and barisan jangan mimpi lah nak menang....
    so tak timbul najib kamjat nak buat staement seronok sendiri...maybe go fly kite seronok kot ??? coz anjing najib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam pala hotak hang ajer yang tak ada...... hang ajer yg syok sendiri......

      Delete
  5. tak pandai membaca lah ni....... maksud dia dia akan serahkan parti dan kerajaan yang kuat Kepada pengganti...... bukannya serahkan Kepada pengganti yg pandai2lah buatkan kerajaan Dan parti. teruk KD neh......

    ReplyDelete
  6. Amende nya kuat.....orang dah terlajak meluat!

    ReplyDelete