Wednesday, December 11, 2013

kj serius dan mampu atau main2

pertikaian dan kecaman kj di PAU terhadap isu kenaikan tarif letrik walaupun bossnya dah kata rakyat tetpaksa menerima kini dalam pemerhatian setakat mana kj serius? mampu? dengan menggerakkan kuasa politik pemuda dalam memperjuangkan hak demi rakyat.

bukan sahaja rakyat, pembangkang malah kera di hutan pun akan menyokong saranan kj supaya kenaikan tarif itu dibatalkan atau beban itu di alihkan kpd sesuatu yg lebih logik terutama ketika tnb masih untung berbillion ringgit dengan gaji ceo yg tinggi gila.

kerajaan wajar tidak dilihat menxalimi rakyat dng pelbagai kenaikan, denda, cukai dan lain2 sebagai satu kaedah terdesak mengumpul duit setelah berhutang besar.

1 comment:

  1. Sejak jadi pelakon ni,khairy jamaludin makin bijak berlakon dengan boss sendiri,aku tunggu kau dah tak jadi ketua pemuda baru aku hantar borang untuk masuk pemuda,malu aku nak join pemuda tapi boss bodoh ehh bortingkek tingkek

    ReplyDelete

Keyakinan

  1. Seminggu dua ni ramai sangat leader dan owner dari syarikat networking yang lain call saya. Mereka nak jumpa, nak meet & great, nak...