Saturday, December 7, 2013

Rosmah campurtangan...

Aku memang tak tunggu ucapan penangguhan presiden umno, seperti yg dijangkakan, tak ada apa yg menarik dan yg lebih penting, boleh kah kita percaya cakap najib?....

Cuba minta najib ulang keseluruhan isi ucapannya...yg pasti, takkan sama, sebab najib hanya tukang baca...skrip milik penasihat.

Cerita jasa rosmah yg besar juga telah didedahkan... Besar sangat !!!!!!!! sampai dihalalkan guna duit cukai rakyat untuk naik jet peribadi... Bagaimana dengan jasa perajurit menentang komunis di hutan, menentang sulu di lahad datu? Sama ke jumlah ganjaran yg diberi kpd mereka dng nilai penerbangan jet peribadi rosmah?

Kita juga agak terkejut dengan kuasa isteri dan keluarga pemimpin mesir dan arab saudi di negara mereka sekadar mendapat telefon dari rosmah...
Ertinya mereka juga boleh telefon rosmah untuk minta tolong dan campurtangan undang2 malaysia....boleh najib jelaskan?

Begitulah bebasnya najib dan rosmah campurtangan hal ehwal negara asing dan begitulah sebaliknya?????

5 comments:

  1. kalau kamu dah benci kat rosmah, dia buat apa2 jasa pun kamu benci juga...hati kamu dah hitam pekat bila hanya mencari keburukan orang lain sahaja sedangkan keburukan kamu sendiri lebih besar dari muka kamu sendiri.

    ReplyDelete
  2. Kalo kita ayang kat kak Ros, misti apa pun dia buat,kita "Like"! Dia bazir duit ker... shopping ker... joli2 ker...

    Pemimpin ker isteri dia nih?

    Org nak tegur kesalahan kak boRos nih pasal melibatkan duit rakyat! Bodoh hitam punya anon kat atas tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa salahnya isteri pemimpin no 1 negara menaiki jet peribadi untuk tujuan berbakti kepada negara dan menjalinkan silaturrahim sesama Muslim sejagat? Lain lah kalau tujuan peribadi fan berjoli. Kalau ahli biasa pembangkang yang naik jet atau kenderaan mewah..anwar dan tian chua terbang sana sini menaiki jet mewah hanya menabur fitnah dan memburuk buruk kan imej negara tak mengapa pula ye..walhal.duit rakyat
      jugak kan. Janganlah hipokrit

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Kluangdiamond,mohon

    I LOVE PM.I LOVE PM .I LOVE PM.PM LOVE LOVE LOVE RM.
    Tahniah kapada Ah jib Gor Gong.
    Pelupor lifestyle Bangsawan jadi kutan IBDiLah dan KJ. .
    Liberal moderate inklusive worldview transformaci blue ocean strategy the best is yet to come endless possibilities high income nation Truly Asia 1M4U ,Tahniah.
    Puji RM kerana PM ada lah suami FLOM.
    Shahidan dan Jamil khir puji FLOM di majlis resmi dan Parlimen.
    High nation sendiri bolih lah.16,000,000 orang melayu tak ada peluang High Income.
    Marah MB Selangor,tapi tak marah CM Penang Multi Tongsan tongkang Turun Cinabeng
    UMNO budayakan ampu ampu sana sini.
    PM anggap Pau sebagai sendiri punya harta .
    PRU yang akan datang Ah Jib adalah calaon terbaik mendapat 1 term Presiden 1 Term PM .
    Bangsawan.
    Lifestyle ikutan belia 17 tahun mengikut KJ.
    Di hidangkan permata idola kecil fasbuk gajet hiburan menari untuk 365 hari -24 jam -7/11 dari pagi petang.
    Hebat lifestyle ah jib kj ibdillah.
    3.0 juta PATI/EXPAT sudah mengaku orang malaysia dan tak takut kapada penguatkuasa Malaysia.
    Malah penguatkuasa takut kpd pati/pendatang/expat.
    Lifetsyle yang di buru olih:
    Se ekor llithuania,se ekor bosnia,se ekor lebanon,600,000 bangla,.
    filipine,nepal.india,korea,jepun,nigeria,ghana,300,000 Iran,irak,kenya.,Columbia,Venezuala.
    (Truly Asia) dan every one can fly AA TS TFFFFF.
    Kemaruk nya Ah Jib akan kepujian melangit, hingga buat arrangement dapat AWARD -CULTURE OF PEACE OLIH GLOBAL PEACE AWARD.LAKONAN OLIH GLOBAL PEACE FOUNDATION- PENGERUSINI NYA----KAh KAh KAH TAN SRI ZALEHA ISMAIL !!!!!! Classic betul ajib ,arah sendiri foundation bagi award sendiri ,tebal betual kulit Ah Jib, macam IDI amin dulu,macam north korean punya great leader !!!!
    Semua orang di persada world view akan puji Ajib GOR,kalau dapat NGO yang di biayai olih Ajib Gor Gong.
    Great Leader !
    Hebat sungguh Visi 1M ah jib gor Great Leader korea utara malu wei Endless possibilities !
    Bangsawan setaraf Ah Jib Gor Gong,role model bangsawan 1M.
    Ah Jib Gor the English Anglopile Finance Minister.
    Sombong ,tidak mau kurangkan extravagant expenditure dan abuse of public tax payers monies saperti RM7.2 biillion bayaran kpd consultant.
    Anak murid Xi PRC konon.
    Maha Guru aH JIB GOR Gong .
    TAHNIAH ,dapat arah GLC dan skim pension beli harta tanaha di ENGLAND - Ah jib gor gong - Orang putih celup..
    Tahniah ah Jib Gor Gong,the best big spender award of Malaysia.(suka sendiri puji punya bangsawan)
    Ah Jib Gor Gong,twitt twitt twitt lebih sikit lagi lah, hebat sungguh,mengkagumkan gandingan anda
    berdua PM dan RM.
    Hebat betul.NOW EVERBODY CAN TWEEEET TWEEEET TWEEEET.
    TOLONG TWIT LEBIH SIKIT TWIT Lah.
    arjuna waspada
    changkat lobak.

    ReplyDelete