Monday, October 23, 2017

PESANAN BUAT LELAKI MIANG

Mana mana lelaki muda atau tua yang memang kaki bertina, kaki pelacur, ringan atau berat atau memang jenis gatal atau bergatal...

Jangan PURA PURA dizalimi, dianiayai bila pekung tersingkap, gambar, vedio...edit ke tak edit...memang sah samada 10% betul atau 100% betul.

Akui sahaja sikap binatang memang ada pada awak, kalau tersingkap, itu baru mukaddimah di dunia..

Kalau ada yang nak tolong cover, tu kira sama species le tu..

9 comments:

  1. Tepat sekali Bro KD.

    "Ketua Umum PH"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengerusi PH blh merestui skandal besar Ketua Umum PH.. gilo punye parti!

      #SayNotoPH

      Delete
  2. BOKTI ADE...?... BARANG KES ADE...? TILAM ... BANTAL... KONDO. ...ADE..? BILA..? PUKUL BERAPA.?


    KLU SUSAH JAWAB JAARR...

    SAYE TAK TAHU....

    SAYA TAK INGAT SRBAB SAYE MUDAH LUPA...

    RUPA MACAM SAYA TAPI PERUT DIA TAK BOROI MACAM SAYA....

    KARIPAP PUSING ADE SEKALI KA...?




    KIKIKIKIKI...

    ReplyDelete
  3. Ngaku jelah klu dah buat..letak jawatan. Org akan senyap..noktah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ko mengaku tak berzina dgn bapak ko dulu? suruh mak bapak ko mengakui dulu ye!

      Delete
    2. Mak dan bapa ko mcm mana?

      Delete
    3. Macai dah panas bro..hee

      Delete
  4. Anwar skandal seks paling besar tak letak jawatan pon?
    LGE tokong skandal rasuah dan main betina pun megah kekal sebagai CM?

    Puak BABI dan PENYANGAK tua ni tak habis-habis dengan game politik kotor mereka.
    Yang jelas ada video, cctv, usung tilam sana sini pun mereka boleh ambik jadi kawan semula
    apa kes nak suruh orang lain yang letak jawatan?

    sebab orang itu sedang ambush lubuk penyangak yang bersarang berpuluh tahun. Bila agresif nak hapuskan rasuah dan penyangak berlakon suci, akan ada jd kambing hitam.

    SPRM akan dipastikan jangan lemah seperti zaman Abu Kassim Mamak dan Bahri Bini DUa Ekor tu.. seolah2 SPRM satu Malaysia hanya sibuk dengan kisah nak kenakan Najib, begitu pelik cawangan2 SPRM negeri lain goyang kaki tak buat apa2? makan gaji buta.. beribu pegawai hanya kerja siasat akaun Najib?

    Tapi sejak Dato Pengarah baru ini masuk.. rakyat sangat lega dan rasa SPRM itu hero dan agensi paling best berbanding PDRM.

    Malangnya bila lubuk jerung diusing maka keluarlah fitnah. Masa Najib disiasat takde pula keluar cerita video lucah, kes skandal bini orang etc.. tapi bila semakin banyak jerung Pakatan Tahik di tangkap..maka Jerung Tua Kutuk dah tak senang duduk.. Jerung Sabah dah kena.. Jerung semenanjung tunggu masa.. ada yang dah guna taktik ugut bunuh dgr ceritanya..

    tapi ugut bunuh tak jalan..sbb akan beri simpati..so main ugutan seks.. wowww..

    hebat.. jerung2 haram jadah ni.. dedak bertaburan menyuap mulut2 pelahap2! semoga mampos dibakar api neraka!

    ReplyDelete
  5. Anon 3.21

    your comment brilliant n awesome. ...... kasi lagi brooo....

    kikikikikiki....layannnnnn

    ReplyDelete