Friday, November 6, 2015

ADA DUA SAOLAN (?)

1) Meriah tak Deepavali tahun ini... (?)
Kalau berdasarkan tol yang sesak -meriah
Kalau berdasarkan sesaknya shopping - meriah

2) Sudah berapa lama PM tidak membuat Press Conference.. bersoal jawab dengan pemberita dalam dan luar negara...
Kenapa agaknya...

Tanpa salah, tanpa dosa, bersih dan suci kenapa PM masih malu malu untuk berdepan saolan pemberita...

Sekurang-kurangnya Anwar masih berani dikerumuni, paling teruk akan diherdiknya pemberita jika ada saolan maut...

Belajarlah dengan mamak, walau dilabel denga pelagai nama oleh pemakan dedak, walau disoal siasat oleh polis tapi masih tak lari dengan pemberita...

5 comments:

  1. Sebab mamak punya kari tahan 100 tahun....... tak basi...... siapa suka pergi minum kedai mamak tak boleh pergi kedai lain...... mesti cari mamak juga...... pasal heh......

    ReplyDelete
  2. Telur ikan kedai mamak dari kuning sampai hitam masih tak busuk atau basi.

    ReplyDelete
  3. Najib mengelak sebab ada lots of things 2hide.

    ReplyDelete
  4. hakikatnya yang digelar mamak lebih sayangkan bangsa melayu dan islam dari para penjilat bugis...

    ReplyDelete
  5. Ya lah. Can't recall when the last time our Dear Leader addressed the nation or met the Press. Budget speech tak kira, tu baca je. Aku pun boleh.

    ReplyDelete