Google+ Followers

Monday, January 9, 2017

SEKALI LAGI DIBERI PERINGATAN

Yang menyalak terus atas tugasanya, itu tak dapat kita nak tolong atau tak perlu layan komen. 




Cuma kita terus istiqamah atas pesanan Tun.

Semakin kuat asakan dan kritikan ke atas BERSATU pertanda mereka sudah semakin goyah,  terasa bahang tolakan rakyat. 


Kritikan tajam Tun yang berterusan memaksa pemimpin umno seperti Nazri dan Salleh menangkisnya secara kasar dan ini menambah buruk imej umno. 

Pembesar umno lain pun semakin hilang suara mereka mempertahan Najib. 

Agak pelik BERSATU yang tidak seberapa ahlinya, tanpa sebutir Bahagian dan Cawangan pun digeruni sedangkan musuh tradisi - PAS,  dijentik pun sudah tidak lagi. 

Kali ini umno akan terperangkap dan kecewa dengan mainan jinak merpati PAS. 

17 comments:

  1. One thing about this man named TDM, he means what he says, he has no fear for he believes berani kerana benar. No one dares to touch him.

    Umno big wigs are always in denials, living in fear and fantasy, forced to to believe in fictions than facts and indulge in falsities than truths.

    That is the scenario now and will continue until pru14. Dedakians will always put out clowning acts just to dramatise all issues and attack TDM indiscriminatingly.

    ReplyDelete
  2. Everybodi always said no fear... berani kerana benar.. if benar sila saman now... every always said cakap dan buat... do what you said.... means berani kerana benar too.... but this old man apa saja yang depa cakap suma kahak jilat balik... berani kerana benar tak sama dan jauh dng cakap tak serupa bikin... puiii..
    Berani kerana benar sepatutnya tak mudah lupa apa yg diucap.... klu mudah lupa cakap di bibir jrr gebang lebih lebih lam hati penipu besooo....puiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. APA YANG KAU MEREPEK SETSAANNNN???!!!

      KAU SETAN BARU BALIK OPERESEN YA???!!!

      OPERESEN OTAK YA???!!!

      OTAK KAU ADA DALAM JUBOH YA???!!!

      Delete
    2. Everybodi always said no fear... berani kerana benar.. if benar sila saman now... every always said cakap dan buat... do what you said.... means berani kerana benar too.... but this old man apa saja yang depa cakap suma kahak jilat balik... berani kerana benar tak sama dan jauh dng cakap tak serupa bikin... puiii..
      Berani kerana benar sepatutnya tak mudah lupa apa yg diucap.... klu mudah lupa cakap di bibir jrr gebang lebih lebih lam hati penipu besooo....puiii

      Jawapannya senang....

      1. Mengapa najib nak mencelah kes zaid dengan Ambank?

      Zaid BERANI dan bawa ke mahkamah untuk memaksa Ambank reveal akaun bank persendirian yang terima duit dari wang curian....

      Najib TAKUT sebab semua pekung2 akan didedahkan......

      TDM BERANI bersuara tak takut kena soalsiasat, tangkap......

      Najib TAKUT dan lari apabila forum Nothing To Hide dibuat.... nasihat dari IGP itu semuanya TIPU...TIPU...TIPU

      Kalau Najib BERANI, naper Lapuran Odit Negara di OSAkan?????????
      Najib TAKUT kerana semua bukti ada dalam lapuran itu lebih2 lagi ada hubungkait dengan kes jenayah berkaitan dengan wang curian 1MDB di singapura dimana 3 Ys dah dijel dan denda, satu lagi tunggu keputusan esok hari 11 jan.

      BUKALAH LAPURAN ODIT NEGARA HARI INI.....esok kamu lihat rami berduyun buat laporan polis dan ada yang akan menyaman mereka2 yang terlibat.

      Bro....kamu kutuk pro tun jilat mahathirlah....

      tak terfikirkah kamu semua ditipu dan menjilat najib/rosmah/jho lo? Hutang mereka kamu dan rakyat semua yang bayar......bangunlah kamu dari tidur hadhari kamu

      Delete
  3. Najib and umno
    semua rakyat kecuali, keris, go fly kite, suharli and a few pemakan dedak bermohon dan selalu berdoa agar najib bangsat and umno serta pas bukan islam akan lupus terus dari bumi malaysia nie.
    in sya allah, masa akan sampai jugak.
    pegilah kat mana pun dalam malaysia nie, nama najib, umno, hadi and pas serta bn, rakyat dah tak boleh dengar lagi, semua nya hanya cakap bersatu and alhamdulillah mohon pada Allah supaya TM dipanjangkan umur utk terus bantu rakyat malaysia.
    semalam d
    kat kedai mamak, kat perlis nie, depa dok tergelak terbahak bahak bila dlm tv3suku tunjuk najib cakap pasai rasuah...ha ha ha.

    ReplyDelete
  4. Tajamnya kritikan si mamak...tajam lagi istiqamah Najib yg diam.

    Jinak2 merpati pas....tak nak juga dia cium mulut dengan si cap bunga.

    Punya la banyak bunyi....habuk tarak...

    200 ahli umno kononnya keluar parti di penang....bohong rupanya.

    Apa lagi nak kata?

    KAHKAHKAHKAH....

    ReplyDelete
    Replies
    1. NAJIB ISTIQAMAH???!!!

      ISTIQAMAH DENGAN ERBILLION DOLAR HASIL MENYAMUN!!!

      KAU DAPAT APA??? DEDAK SETOTET!!!

      KERIS BERAYON = BUAH PELIR BERAYON!!!

      WHAT THE FUCK!!!

      Delete
  5. BERSATU DAH ROBOH ...
    BERCERAI DEPA BERGADUH GADUH....

    Kalau tak bohong bukan mamak kutty namernyer...
    asal bohong mesti mamak kutty
    asal mamak kuttty mesti bohong. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BBERSATU TEGOH UMNO ROBOH!!!

      Kalau Tun kaki bohong bermakna Tun berjaya membohongi kau yang bodph bongok selama 22 tahun. Itu pon nasib baik Tun hersara kalau tak kau yang besar punya Bongok akan teros kena bohong.

      YOU ARE SUCH A DAMNED IDIOT!!!

      I LUV U TUN.. YOU ARE A GREATEST LEADER!!

      Delete
    2. Hidup TUN and U WILL NEVER WALK ALONE...

      Delete
    3. Yesss mme 22 tahun kena bohong.... enough 22 yrs only... lepas tu tak mahu dibohong mamak sampai mati macam macai vongoks meddey kutty.... krna bongok bohong smpi mati... puiiii

      Delete
    4. 4.35,

      Ba Wau dal wau ha

      Najib baru 6-7 tahun, bukan saja pembohong tapi penyamun 1MDB/SRC

      Akibatnya, anak cucu cicit kamu bayar hutang......kalau tak nampak, sah buta, kalau tak dengar sah pekak, kalau tak bercakap sah bisu.....itulah untuk macai najib only (umno)

      Delete
  6. Kalau tak penipu...perembat duit...pembohong...Perampas... Muka tembok...penakut bukanlah mo1

    ReplyDelete
  7. Walau hebat mana pun Bersatu berapa kerusi sebenarnya yang mereka akan bertanding dan bolehkah dia mengambil tempat dalam Pakatan sebagaimana kedudukan Umno dalam BN.Selain itu dengan senario Pakatan yang saling bercakaran seperti kucing jantan dengan kucing jantan yang suka bergomol bolehkah bolehkah kelompok ini terus membentuk kerajaan sebaik selesai pru seandainya diizinkan Allah memperolehi kemenangan.

    Was was ini ada dikebanyakan orang yang pada asasnya sudah pun cenderung untuk menukar kerajaan.Dalam kerajaan pusat ni banyak sangat harta karun nya kalau tak kena urus berkecai lah segala nya.Kalau sekadar hanya membantu mengalahkan Umno/BN tapi gagal mengambil alih peranan kuasa sebagaimana yang dipegang Umno perjuangan Bersatu hanya lah sia-sia.

    ReplyDelete
  8. Admin, spt dijangka...apabila diskusi topik jd panas AjJibby Ketoti, maka gerombolan JingJilatJuboJibby akan keluar utk tugas sabotage. Space bar dilanyak, takut rakyat dpt lihat maklumat.
    Kalau terlampau busuk smpai begini, tak perlu delete, mungkin admin boleh trim komen taik law anjing2 ini.

    ReplyDelete