Google+ Followers

Friday, June 8, 2018

DULU MASUK JEL SIAPA YANG BERANI SENTUH...HATTA SPEAKER PUN SELEPAS DAPAT JAMBAN BARU KATA PREJUDICE UNTUK BINCANG..

Kapir yang macam ni boleh pula sepinggan sebantal..pecacai kena tipu hidup²..
Inikah wira mereka yang menjaga kepentingan Melayu dan Islam.. .



17 comments:

  1. Langau kt kampong, kurang bacaan mmg sanjung puak kepala lanun. Tambah lg apabila la bila lobai kumat kumit "tak" peluk ukhwah.
    Melayu yg buka mata pakai akal sikit mula lah dilabel cop cemuh subahat sitikassim, apa2 lagi lah.
    Setakat itu sj kebolehan kehebatan melayu fascist bersalut islam ala boko haram ni?
    Woi, upgrade la sikit skill tu intelectual tu. Asyik guna momok bangsa, ugut kunci syurga..tak kemana beb.Dah tumpul karat.
    Dulu boleh ckp, biar mati anak , jgn mati adat. Pasumno bolehlah tetuskan fasampah - biar hidup bos, asal cicit mati bayar hutang.
    Realitinya,
    Melayu dipandang lemau kerana Umno.
    Islam dipandang ketas kaku kerana Pas.
    Sebab itu melayu sudah bangkit, berbaki sedikit, sj lg yg masih dunggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya zaman najib punya kerajaan kg2 dpt internet bro..
      Zaman tok m.. hmm... jgn harap ler..
      Masa dia malaysia ada 4 negeri ja
      Kl selangor putrajaya dan langkawi..
      Sabah sarawak? Negeri apa itu? Tanya tok m..
      Tik m Tak tahu wujud pon..

      Delete
    2. Ini nampak sangat jenis Melayu bonggok tahap melampau........!!

      Delete
  2. Ramai tahu.
    Hanya sekumpulan pelahap2 melayu yg kaya raya , dptdpergi haji buta, dpt minum teh london, pukulpgolf dlm pejabat,cm2.
    Mereka juga tahu , petualang2 ini menjual mengadai negara dan maruah. Mereka hidup double life. Deoan rakyat berbalut kepala, diluar siap tidor kt casino.

    Cuma apabila ditabur cebisan taek, cacai merebut2 spt keli dapat taek.
    Blk kampong mereka kempen umno bagus , tolong melayu. Pas baik , tolong islam.
    Semua tahu, ini semua mainan jangka pendek.
    Ramai juga tahu, ini jangka panjang membunuh keturunan, dan menjual negara.
    Itu sebab parasit pasumno haram disokong, walaupun nak dilabel mcm2. Pedulikan.
    Kalu masih tak mahu bangkit,maka lg terbangsat lah melayu, terhinalah islam.

    Mana ada pilihan?

    ReplyDelete
  3. Saya tunggu komen KBB. Dah beberapa postingan sebelum ini nampak macam hilang je KBB...

    ReplyDelete
  4. Macai telah dilatih untuk mempertahankan Jho Low habis-habisan.

    Apa nak buat, cari makan dengan cara makan dedak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab itu mereka digelar K9. Puak sendiri yg gelar pulak tu. Pehhh.

      Delete
  5. Aku tetap percaya dan yakin Tun M lah yg akan membawa panji panji hitam dan demi check and balance akan disusuli oleh Anwar yg akan membawa panji panji warna kelabu asap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panji2: hitam akan diserah kpd imam mahdi di kota mekah...imam mahdi dah turun ker?...

      Delete
    2. panji kelabu asap diserah pada al gore pejuang gay sedoonia

      Delete
    3. Najib akn dilindungi oleh panji2 lanun yg berwarna hitam berlambangkan tengkorak(Death) yg akn mengakibatkan musuh2nya ketakutan terberak terkencing dlm seluar.
      Kihkihkih

      Delete
  6. Org bn tk kisah low ni.. bole dtg kasi maklumat lagi bagus..
    Tapi skrg apa jadi.. nk panghil balik pun sama ja masa bn suku.. tak bole.. bn nk takut aper.. nk backip low buat aper..
    Tader masa nya..

    ReplyDelete
  7. Tn KD,
    Tumpang kongsi, kot kalau2 ada yg nak sudi sanggah.

    http://celahgelegar.blogspot.com/2018/06/melayu-screwed-melayu.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa nak heran melayu screwed melayu, dunia akhir zaman, dunia diambang kiamat, yg jijiknya ada juga melayu yg screwed jubo melayu mcm yg terjadi kpd bapok tua bodo...kikiki

      Delete
    2. 824,
      Tak perlu nk api jarum.
      Bagi jelas,haa mcm ni.
      Melayu Umno kasik cina topoi taek screw malaysia siap dana pas,
      Maka, Melayu PH bangkit,kasik screw Melayu UmnoPas.
      Haaa, kan jelas?
      Mmg patut pun...
      Faham dah ?

      Delete
  8. Siapa dlm umno yg berani sebut nama jho lo?....setakat yg dah disiasat fbi lebih 10 bollion yg dah disapu free oleh jho lo...rupaya dlm fail merah ade
    lsgi projek billion2 diserahkan najib kpd jho lo..

    Cina prompak ni kaya free...melayu kayap penakut....

    ReplyDelete