Google+ Followers

Monday, June 11, 2018

POODAAH....DAH LAMA ORANG SURUH SAMAN KAU TAK NAK... BANYAK PULA CAKAP

Ratusan kali Tun tuduh penyamun penyangak perompak lanun kawaq... 
Ribuan kali rakyat suruh Najib saman Tun kalau berani kerana benar.. Kenapa tak buat? 

Sekarang pun masih ada masa, just do it.. 
Besok selasa. 




16 comments:

  1. Najib ni memang lahir bengap ke...? Betul-betul bengap. Apa tujuan lsntik Tommy Thomas kalau tak boleh heret kau ke mahksmah.Ambil masa lama nak kumpul bukti serata dunia. Alih-alih kau jadi Houdini, menghilangkan diri mcm JH.Low atau si Jamban. Rlok bagi kau sikit harapan.

    cikminah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik minah? Sedap mulut suka suki ko maki orang. Ko tu lagi la tak de kelulusan atau pelajaran. Guna bahasa makimakian je tau.
      Dulu cakap dh cukup bukti. Ni nampak cam baru nak reka cipta. Dulu dgn anuar boleh la letak simen atas tilan pastu usung 1malaysia.

      Delete
    2. Kikiki..
      Kerajaan baru bertukar, AG baru dilantik..

      Sabarlah cai.
      Najis kleptokrat lahanat akan dibawa kemahkamah.

      Abesla melayu jadi bangsat.
      Kah kah kah kah

      Delete
  2. How could macc took your statement when you threaten everybody involve in the investigation.

    Kehadapan kepala bapak kau, "u think we r stupid? we r not stupid"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 4.16 is stupid. Kalo bnayak grammatical error dlm tulisan ko jgn tunjuk kebodohan 1dunia.

      Delete
    2. Nak tanya bnayak tu apa?

      Delete
  3. Ambil statement bukan satu perkara wajib dalam pendakwaan.

    Gani patail dpecat dikatakan sudah prepare kertas pendakwaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kertas pendakwaan dah ada yg Gani Patail dah buat, guna yg itu ajelah

      Delete
  4. Hampir didakwa pun, tapi save by apandi yg ganti ghani. Sebelum hantar laporan siasatan ke ag, pegawai bentang dulu pada pakar kerana kes profil tinggi. Apa jadi, ag pandi kata tiada kes sebab pm tak tahu. Bersama ag pandi bekas kp sprm yg dikatakan main bini orang. So buka kes balik la. Macai dah abis topup, tak masyuk bulan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai mana hbis top up. Maleh layan la blog sampah cam ni. Kerja maki hamun cam orang bodoh je sume. Tak de point langsung dalm hujahan.

      Delete
  5. KP sprm dah berganti
    AG yg baru dah dilantik
    Kertas pendakwaan gani Patail dah sedia kan
    Former MO1 dah tiada kuasa, dah disekat ke luar negara.

    Jgn sampai masa nak dakwa, cari Najib tak jumpa udah leeee...

    ReplyDelete
  6. segerakan kes 1 mdb...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1MDB punya pasal - 'Satu Malaysia Dah Bengang'.......!!

      Delete
  7. Sekarang cai sibuk Tanya apasal Tak dakwa lg, bila dah dakwa nanti agak agak apa pula ayat cai nak Tanya. Apa pun bg peluang la beraya dulu. Selamat Hari Raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sampai peringkat mahkamah, didapati bersalah, sampailah masok penjara....
      macai akan mula kata pulak- PH ni pendendam kesumat,dan menganiaya najib pulak.
      Woi, dahkalah shut up,tunggu pru15 ,cuba lagi lah. Dah 60 tahun rakus, tak cukup lagi...
      Kalah,kantoi bukan nk insaf...jahat betul umnobnpas nehh.


      Delete
  8. Org gila dah tak ada kuasa cakaplah dia syok sendiri je eh eh kesian dia

    ReplyDelete