Google+ Followers

Tuesday, June 5, 2018

WOII MELAYU, UMNO MALULAH DENGAN LIM GUAN ENG...

Satu demi satu skandal lim guan eng korek - Melayu Umno juara  !!!

Ahli umno kalau masih ada maruah. ..Tinggalkanlah umno tanda anda tidak sokong korup.. 

33 comments:

  1. Kepala bapak kau..kerja kau cari skandal org..skandal kau apa citer..puihhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen begini tak sesuai dibuat oleh orang Islam. Seelok-eloknya kita yg dah matang Jangan terikut-ikut orang lain guna perkataan tu.

      Delete
    2. Kepala bapak kau..kau islam sokong liberal xde beza..agama letak plg bawah

      Delete
    3. Adam....

      Itulah perangai & keperibadian Kejora Musibat pentaksub bini najib (bn-umno.

      Baru sat dia dah tonjolkan kebangsatannya dgn lontaran berikut terhadap saya di blog ini......

      "Anonymous Tuesday, June 05, 2018 5:59:00 AM
      Othaman Ahmad, harap2 kau tak tadah lubang bontot kau kat Kejora tu ye".

      Delete
    4. Guna otak loh , negara yang kurang skandal dan penyelewang ada peluang untuk maju , sebaliknya rakyat semakin susah kerana skandal yang banyak . Ramai masih buta dan otak kosong untuk terima kebenaran

      Delete
    5. Sepatutnya gone end mengorek skandal terowong yg tlh dibayar feasibility studies tsb. Jgn korek hal org lain sj terowong sendiri dikambus.

      Delete
  2. Umno Najib Rosak berak Taek Low,kabal kleptojilat dgn Lobailahap yg mulut penuh Taek, masih lagi nak cakap pandai. Pigiidaaah.
    Konon Martabat Melayu. Konon,Kesucian Islam.
    Walhal mereka lah sebabnya Melayu dan Islam jahanam.
    Sentimen bangsa dan agama semata2 diguna sbagai alat ugut emosi,dan ugut kunci syurga.
    Demi kelangsungan kehidupan danagama..jauhilah diri dan leluarga dari parasit2. Tak adapun manafaat taat totok jumud berketuakan musibat2 yg canang diri melayu islam.
    (*Kuat makan taek, bodo azali)

    ReplyDelete
  3. Aku makin kuat sokong umno slps pru ni..dulu biasa2

    ReplyDelete
    Replies
    1. 540,
      Pilihlah ikut kesukaan hati ko.Tak sapapum dengki. Disini blog pro PH, mmg tmpat hamtam UmnoPas yg sekongkol kahwin kenyit2 tu. Nnt keluar lagi anak haram mcm yg selalu mencacai sini..
      Oh,jgn lupa komen kekuatan walaun ko kat mykemut dgn haramkah pulak...nnt ada taek lebeh,boleh ko lahap.
      Ada sapa peduli?

      Delete
    2. Sebab biasa2 tu lah yg membuatkan umno kalah. Cuba kau betul2 sokong sebelum pru, mesti umno menang. Jadi kesimpulannya kau lah pengkhianat umno..
      Muahahahahaha

      Delete
  4. Kita keseluruhan melayu dan Islam cukup rasa terhina di mata orang kapir kerana sebagagian tingkah laku melayu umno dalam skandal demi skandal.

    Hati sakit, projek siap 13% payment dah bayar 80%..kerja dan perangai orang Melayu..

    Lim guan eng beli rumah lebih sikit satu dua juta. Bising satu dunia..

    Kita tak sokong korup, tapi marginnya "gila"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Projek terowong macam mana plk..skrip sama

      Delete
    2. 612,
      Bab trowong ko tanya kntraktor bumiparia geng Azeez tu, dia lebih tau.
      Melayu juga tuh? Ptuii!

      Delete
    3. DALAM ISLAM..UPAH HENDAKLAH DIBAYAR SEBELUM PELUH KERING.

      Delete
    4. 618 yg bodoh,
      Peluh datang lepas kerja. Peluh pun tak dah 90℅ kna songlap. Wah, paymemt disalut Sukuk islamik suci pulak tuh....
      Habis tak kerja,tak peluh, bayar pehalnye bhaiii?
      Simpan la bodoh mu itu diblog2 spt mykemut dan haramkah cukup.
      Busuk Taek lah nafasmu, jauh sikit laaa.

      Delete
    5. anak Top Dog menyalak segerakan kes 1mdb... dog dog dah tua dah gigit pun tak skrew pun tak kuat cuma skrew dah karat... harap skrew bisa karat aje la.

      kah kah kah penghujung nyawa jadi anjing suruhan Top Dog

      kesiannnn elok DSAI ambil segera.


      kah kah kesian dog dog

      Delete
    6. Seandainya terdapat keraguan didalam sesuatu perkara selidiki lah terlelbih dahulu sebelum membuat keputusan atau menjatuhkan hukuman. Keputusan kita pula jangan lah disempitkan dgn kejumudan fikiran berlandaskan nafsu ketaksuban.
      Sesungguhnya akal dan fikiran yg waras tidak seharusnya di selubungi tuntutan nafsu yang sempit. Selagi kita fidak berlapang dada dlm mmebuat keputusan ia akan dibayangi hasrat tersirat yang bukan bertujuan utk membetulkan malah mengeruhkn keadaan. Betul kah niat kita apabila kita semahunya menyebarkan berita yang tidak pasti kesahihnnnya.Padahal akal kita terdapat batasannya. Maka berhati2lah dalam menghamburkan kata nista sesama kita yang bersaudara. Natijahnya ia akan berpulang semula kepada kita yg seharus nya berbeza dari segi cara kita mentafsirkan sesuatu berbanding mereka yang kurang pegangan kepercayaan beragama.

      Delete
  5. PUKIMAK LAH KAU KLUANG MAN///PUKIMAK SIAL

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOW...bahasa paling win..kipidap.hehehe...

      Delete
    2. Hahahahaha.... Setakat itu ajelah macai umno boleh buat.. Hujah mmg yilek. Budi bahasa yilek. Appa amma pun yiiiilek... Deiii!!!!
      Podah.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Mohamed Noor & 6:59 AM.....

      Itulah perangai & keperibadian Kejora Musibat, pentaksub bini najib (bn-umno yg keciwa lagi hampa.

      Baru sat dia dah tonjolkan kebangsatannya dgn lontaran berikut terhadap saya di blog ini......

      "Anonymous Tuesday, June 05, 2018 5:59:00 AM
      Othaman Ahmad, harap2 kau tak tadah lubang bontot kau kat Kejora tu ye".

      Delete
    5. Bahasa menunjukkan bangsa. Bapak ko bangsa aper? Bangsawan ker bangsat.

      Delete
    6. Kih kih kih, melayu haprak umno jiwa kacau, jgn sampai gila sudah lah disebabkan kalah pilihanraya.

      Delete
  6. http://celahgelegar.blogspot.com/2018/06/anwar-penuh-curiga-anwar-akui-gusar-tak.html?m=1

    bloger PH dah mulla panas.

    rakyat keliru sapa Top Dog dalam PH skang.!!

    Top Dog dah jadi dog dog..kah kah kah

    ReplyDelete
  7. Jing2 macai melayu totok jumud mirip zionist menyalak gila.
    Semua tgh mengelupor, pencuci thommy tgh buka file.
    Eeeee. Tau takuuut. Masa songlap makan taek, bukan main suka yerr. Ya lah zaman jahiliah tu, semua boleh kapbrap.
    Panggilan sg buloh berkumandang....bingit telinga kabal klelptotaek.
    Usahlah nk maki hamun tunjuk samseng lagi,punggung macai umno pas dah terlondeh teruk tu nmpk segala kurap.
    Melayu waras sudah marah kuat pd umnopas, sebab tndakan2 kurang matang,bodoh mereka yg jelas telah memghina melayu dan islam.
    Dah kalah , insaf. Tak mau insaf shut up, tunggu masok diadili. Itu pun tak reti? Jahiliah betul.

    ReplyDelete
  8. http://pewarismelayu.blogspot.com/2018/06/anwar-i-will-be-back-in-parliament.html?m=1

    DSAI nak jumpa Erdogan Al Gore sebelum tanding parlimen secepat mungkin

    Rakyat sangat keliru sekarang sapa Top Dog dalam PH.

    Elok DSAI ambil alih jawatan PM segera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog sampah hapa pulak yg nak promote sini. Blog melayu haprak, cari piblisiti murahan. Pegidaaah

      Delete
  9. Elok juga Kita kasi panas macai umnopas haprak ni, silap Hari Bulan bole putus urat Kat kepala diorg, kah kah kah.

    ReplyDelete
  10. Gagal hujah, maki
    Sebut AG bukan Melayu..
    Fullamak,, berkobar kobar semangat melayu..
    Akhlak macam kencing anjing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ker benyai.
      Lobai Nasa ingatkan AG tu kna buat kerja iman surau.
      Agong approve..dah kalut Takiyaki nk kna lap taek pas.
      Hapa punya hampehhh.
      Kenenyaian yg meMalulan melayu,hina islam.
      Mau jgn bagi muka pelahap2 taek bangang tak ada ubat ni !!!
      Bodoh, ada hati nak maki hamun,mencacai kat blog org. Mmg lahanat murahan.
      Phuiii !!!

      Delete