Saturday, April 18, 2015

Rani Kulup buat apa dengan Menteri GST

Gambar menceritakan segalanya...

Harap ada pengesahan apa yang sedang berlaku..

Siapa nasihat siapa (?)

6 comments:

  1. Rani kulop pernah cabar kalau ada orang berani kacau najib, dia akan tampar orang itu. Menyahut cabaran tersebut, ada seorang lelaki dari sarawak suruh ranu kulop state the place and time for a fight. Rani kecut tak berani....itulah jangan sombong......

    ReplyDelete
  2. berkokok ada melawan tiada..tengok muka subal macam ada kencing manis je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak abis2 kutuk peribadi....
      Ubah la style..kalau ada bukti bawa ke pengadilan...
      tak payah sibuk2 nak jadi pakar DR ke...p[akar forensik ke...

      Delete
    2. Assalamualaikum KD

      cerita mukhris mengelabar juga UMNO he he he..la ni dah ok la semua perbetulkan balik statement...Baguslah KD jgn ikut arus depa ............PRU lama lagi......... ni la masa godak UMNO buat kerja ....ni tidak asyik berpolitik kedai kopi..rakyat yg merana...semua tahu politik siang malam jatuh menjatuhkan.........tanah hak melayu makin lama makin hancur..

      Delete
  3. Si mamat Rani asyik dengan uniform ada authority ka , atau jaga rumah menteri sebelah tu. KD mamat ni pun kau nak bawa bincang ka dalam blog ni ka , adoi!!! cari benda lain la.

    ReplyDelete
  4. Persaolannya, perkara macam ini perlulah segera ditangkis untuk mengelak persepsi dan viral sehinggakan si mamat ni dah macam bodyguard dan duduk sebelah Menteri, apahal..

    Ada bijak pandai sini kata rangkaian cyber pro Najib handal, meluas dan berpengaruh...mana depa ni untuk tolong jawab dan beri penjelasan....kalau ajak kutuk TDM, cepat pula depa sampai...

    ReplyDelete