Saturday, June 30, 2018

TERUS CACI DAN HINA TUN SUMBER KEKUATAN UMNO?


Fitnah + politik wang adalah ramuan tambahan terbaik. 



#  Apakah lokman adam akan kembali ke kem Anwar untuk jadi batu api melaga lagakan Tun-Anwar kerana marah kemenangan Tun sekaligus melingkupkan perjuangan perut dan periuk nasinya.




Protes kerana umno masih kekal 90% muka lama,  muka yang membawa kekalahan umno,  muka najib muka yang tidak membawa perubahan.. 

8 comments:

  1. Kah kah kah..
    Aku btl2 suka tgk zahid menang..
    Lg ke laut umno jdknya.
    Zahid punya sifu plk kt dlm pkr, ph lg x aman dgn pakar jln belakang masih bebas dan liar.
    Lg teruk tun m bedal umno lepas ni..
    Kikikikiki

    ReplyDelete
  2. langau dinasour tungau lalat lipan cipan yg dh tak ade kena mengena dengan UMNO tak payah menyibuk .. get lost...!!

    ReplyDelete
  3. Pergi mampos lah dgn umno..masalah skrg knp brg dan perhidmatan naik..mana slogan kerajaan rakyat

    ReplyDelete
  4. Khaled anordin kalah sebab Dia bodoh sombong hampeh hamlau..padan muka dia...masok Parti Bunga laa Khaled..orang seperti kau dan anak kau tak diperlukan oleh umno dan melayu..

    Ada anak sekor pon tak tahu jaga...melayu lupa diri

    ReplyDelete
  5. Asyik nampak aje kesilapan pihak lawan. Macam² agenda korang guna untuk mandulkan umno dan tak lama lagi pas. Ok, aku mau tanya kenapa ada arahan kpd SSM utk menutup enjin carian syarikat² tersenarai. Adakah utk melindungi tokak, pekung dan barah busuk pimpinan ph? Nak sorok kepentingan vincent tan dlm projek kronisme? Sejak kantoi hubungan terkini vincent - tun madey dlm ecrl, tun madey mula tak tentu arah. Jawapan copy paste - saya tak tahu, tanyalah dia. Tapi pasal cincin rosmah yg tidaklah sebesar kotak mancispun tahu. Ingatkan dapat kerajaan yg bagus utk rakyat, rupanya 2x5, malah lebih LANUN dpd kerajaan lama. Apo nak dikato...

    ReplyDelete
  6. Mana ko kutip benda tu, terus ko post kat sini. Lepas tu usaha utk halalkan apa sahaja makian yg datang kemudian. Ko dah solat kd? Kalau yg ko post tu bukan dtg dpd makhluk yg ko tunjukkan, tak rasa sukar ke utk mencari makhluk tu bg meminta maaf.

    ReplyDelete
  7. Caci mahababi ton 'haram'??
    Caci maki aibkan Jibby 'halal'..oii syiah kd.. Semoga ph tumbang segera..humban madey dlm sel besi.. Skandal beratus dikambus mcm tu je. Imdb dikorek2 direka2 jln cerita pariah.. Buat mhkamah sndiri..woww ekonomi sudah bg implikasi...

    ReplyDelete
  8. Memang umno pilih jalan bunuh diri.
    Elok la tu, maka ahli biasa dpt lihat mainan pelahap taek aelama ni. Cubaan salin kulit topeng jawa hanya pelengkap wayang kulit melayu bodoh.
    Zaman kuno jahiliah yg ambil nyata tak berotak. Tapi penuh dgn nostalgia pura2 dan najis gelojoh aikap burok melayu kuno..
    Elok lah biar Umno tengelam dalam taek low, dan desap dari sejarah.
    Orang melayu sudah bangun, umno sudah mampos.
    Alhamdulillah.

    ReplyDelete