Saturday, April 16, 2016

ARUL KENA COW COW...


SOKONGAN IKHLAS BANGSA JOHOR PADA MUHYIDDIN DI TAIB ANDAK 16/4/16


Video 1 - Tony Pua cabar Arul kanda temubual atau debat secara siaran langsung. Beliau menganggap Arul CEO paling bodoh kerana tidak tahu kena tipu setelah 14 bulan mengambil alih pengurusan 1MDB

https://youtu.be/5aXQiNFcKz8

# Pengakuan arab flip flop tentang derma 2.6B tidak mensucikan pun PM dari persepsi antarabangsa malah pengakuan itu lebih menyusahkannya.
Dan 1MDB masih jadi topik hingga kiamat.

19 comments:

  1. Pirahh! rumah banglo tak dak swimming poo, baik beli rumah kampung boleh korek telaga.

    ReplyDelete
  2. go fly kite bro.. no matter how smart you all pretend to be seen.. you still become the smarter of the stupidest lots on earth. Still harping on madey mantra... method that always used when he was PM for 22 years... fitnah fitnah fitnah.. buat tuduhan yg buruk pada target enemy ... macam dia buat pada DSAI, Ku Li, Musa Hitam... it work before but not anymore with DSN. You all just being con by madey for his personel gain nothing else... madey is a liar .. retired old diktator ... better go fly kite !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya berita drp wsj..ny times etc...dan ag swis..singapore..siasat duit..etc..adakah itu fitnah drp tun mahathir?

      Kalau benar tun mahathir fitnah najib..kenapa satu dunia dok bercakap pasal money laundering?

      Kalau najib sebut tak ada duit dlm akaun tetiba sebulan selepas tu kata ada duit..dan duit derma..lepas tu kata duit dah di bagi balik kepada penderma..lepas tu kata duit utk investment..la ni kata derma plak..so..aku rakyat ni nak percaya siapa..?

      Tun mahathir cuma bertanya..dan aku pun bertanya..bukan nak fitnah..kalau bertanya di katagorikan sebagai fitnah then aku tak bleh nak kata apa lah..

      Pada aku u should fly kite...

      Delete
    2. anon 11:04, dia orang dah serba tak kena, nak fly kite pun dah tak boleh, jubor panas.

      Delete
    3. Mr Flykite 10:23:00 PM
      You said "it work before" meaning you believed Mahathir before but not anymore.
      Pity that you got bluffed again, this time by another PM, Mohd Najib. That shows how stupid you are. You cannot even assess the current situation in the country but chose to not believe the ex-PM Mahathir.

      Mohd Najib is the one creating problems to our country and to himself. He cannot even defend himself of all accusations thrown to him, only deny, deny and deny. What kind of Prime Minister of Malaysia is that? Don't he has a shred of evidence to show his innocence to the people?

      I'm sure you'd be willing to show your butt if I said you have wart between your legs. But not Mohd Najib. Because he got more than warts between his legs.

      Delete
    4. Like it or not..
      mr.najip has been kantoied lying several times... Signing important documents without reading it properly...'did not know' millions in his private account...no comments regarding millions in his wifey account...bla bla bla

      Now..who is the biggest liar and brainless idiot?

      What say you? Go eat dedak la bro..

      Delete
    5. tak tahu duit dalam akaun? siapa yg uruskan keluar masuk? sape pegang ATM kad? sori, sekadar tanya..

      Delete
    6. aku,

      Jangan takut, segan atau malu nak tanya lah. Itu penyakit Melayu lama, di eksploit dan di buli dek bloody DAP kita semua.

      Bantai aje tanya. Sampai Najib undur atu di gantikan. Kalau tak lingkup umno, hak dan kepentingan Melayu di PRU14

      Delete
  3. Anwar kaki jubor..
    pro Najib panas jubor..

    ReplyDelete
  4. Assalam Bro,Aku setuju dengan anon 11:04:00 pm tu.Tun M sebenarnya bertanya dan semua orang Malaysia bertanya,bukannya menuduh.Kalau nak bertanya pun dah dikatakan memfitnah,inilah yang susah.Sebab itulah setiap kali persoalan timbul,maka bermacam versi jawapan yang kita dapat.Pulak tu yang Tukang jawap semuannya masuk angin keluar asap......

    ReplyDelete
  5. Fly kite with Jibby...

    ReplyDelete
  6. Pro Tun..kaki temberang..dah kena tangas..bagi bukti apapun tak terima...kaki fitnah sembahyang tak sah. Nak sembhyg apa 24 jam depan komputer menfitnah..orang baca quran ko baca wsj..pastu dok ratib wsj wsj wsj 40 kali..memang sah log in neraka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik. Main agama nampakkk. Go fly kite :))

      Delete
    2. 255 tuh 24 jam sembah Najib. ratib sebut nama Rozy.

      Delete
    3. Kejora Liberal (2:55),

      Kami tidak membaruah diri kpd Kafir tapi Najibul Bullshit yg memperhambakan diri kpd USA & Yahudi Zionist. Dia yg melantik Yahudi APCO & Goldman Sachs sebagai Consultant negara hingga sanggup membayar ratusan juta USdollars. Kami tak pakai baju cheongsam & main tanglong. Kami tak basmikan DEB tapi Najibul Bullshit yg amalkan meritokrasi konon taksub & mengimani 1Malaysia, sama-rasa sama-rata.

      Berzaman-zaman Penang dikuasai Perikatan/BN tapi terlepas jatuh ke tangan Cina DAP bila ketiadaan Tun Mahathir. Bukan itu saja, 4 negeri lain juga ditawan pembangkang dek kombinasi pemimpin2 bangang Tun Dol/Najibul Bullshit.

      Impak atau kesan kes LGE tidak seberat kes 1MDB & isu derma yg memudaratkan, membebankan, menyiksakan, memalukan rakyat & negara. Jika nak ambil kisah atau peduli tentang rasuah, kes penyelewangan RM100 juta & RM19 juta dana kaum India oleh Kementerian Belia & Sukan lebih memalukan & merugikan negara.

      Usahlah nak berlagak alim...padahal kamu yg selalu meremehkan ugama. Contoh kamu menuduh saya & Dr. Zakir Naik pembawa ajaran sesat dan, .... mana ada orang beriman sering mencarut kotor dgn perkataan 'butoh', 'fuck'', 'pukimak' seperti kamu. F A H A M .......!!!!!!

      Delete
  7. Keling ni dapat bonus RM50 Juta. Bukan pandai mana pun. Orang keliling PM ni memang bodoh agaknya. Buat kerja senang tapi bayar mahal. Pekerja 1MDB dibuang. Yang peliknya melayu pulak yang ramai tu.

    ReplyDelete
  8. Keling ni dapat bonus RM50 Juta. Bukan pandai mana pun. Orang keliling PM ni memang bodoh agaknya. Buat kerja senang tapi bayar mahal. Pekerja 1MDB dibuang. Yang peliknya melayu pulak yang ramai tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ke bonus RM50 juta & Melayu di buang kerja di 1MDB? Tak pernah terbaca

      Delete
    2. Mudah sungguh kerja arul kandar, habis dijualnya aset negara, dah jadi broker tanah la plak.

      Delete