Thursday, December 21, 2017

NEGARA ISLAM MUNAFIK !!!

Kejujuran negara Islam terhadap perjuangan Baitulmuqaddis dipersoal dipertikai dipersenda..apakah anjuran soladaritas itu sangat berkesan kerana dari awal lagi Israel menyatakan dia tidak akan terkesan dalam segala bentuk kecaman. Masuk telinga kanan keluar telinga kiri.

Pendapat Korea Utara ada betulnya dan dunia akan memberi perhatian jika negara² Islam menyahut cabaran tersebut dan alangkah baiknya jika Malaysia menjadi negara pertama bersekutu dengan korea utara selaras dengan pengakuan Hishamuddin untuk menghantar pesawat pejuang.

Sangat hina jika ada yang mengambil solidaritas untuk political mileage regim masing².


Apakah anda rasa Malaysia bebas bersuara tanpa syarat atau terpaksa tunduk pada kemahuan  kuasa besar, sahabat Israel, amerika dan china ?????






38 comments:

  1. Masing2 nk ambil kesempatan ats nama palestin..dpn US ckp lain..dpn RAKYAT ckp lain..setiap kali ada krisis palestin negara arab dan oic hanya tau bermesyuarat saja tanpa apa2 tindakan..mmg org arab xleh pakai langsung..konon anti us tapi beli senjata berbillion dari us..🐵🙈🙉🙊🐒

    ReplyDelete
  2. KIKIKIKI...

    ALJUBOORI DESAK IKTIRAF AL QUDS
    DEMI ISLAM MADANI KATANYEERR....!!
    JUBO JANTAN CHINA DOLL DIA SUNTUT
    LHBT GAY HOMO PUN DIA BELA JUGA
    KIKIKIKI.. DOOONIA NI MME DAH GILA


    KIKIKIKIKIKI..... CAKAP MACAM GAMPANG PUIII...

    NAK SELAMAT MALAYSIA PM MESTI DARI SELATAN.... BUKAN UTARA. ... NAK FAKTA KA...?



    MOHON BERAMBOSSS DAN MENINGGAL....

    ReplyDelete
  3. Your enemy our enemy too....sembang najib.

    Pastu nak perkukuhkan ekonomi amerika yg terkenal dengan panggilan kafir harbi, comango, lgbt, plurarist,syiah, wahabi dll oleh umno najib.

    Kenapa dengan panggilan "name calling" tu?

    Ntah...tanya pencacai2 yg dapat habuan harami dari ketua kepada kepala bapak kepada penyamun semalaysia, termasuk jugalah PAS yg bersyubha.

    ReplyDelete
  4. Kepimpinan politik Malaysia hari ini, kerajaan dan pembangkang, berada di ambang pilihanraya..
    Mereka akan ambil kesempatan dalam setiap aspek untuk political mileage..

    Kepimpinan kerajaan yang diserang oleh pembangkang pun tergagap gagap untuk menjawab malah kucar kucir dalam menguruskan negara tiba tiba mahu berdiri gagah di depan Israel dan mendesak kuasa besar?????

    Kepimpinan negara yang terlibat dengan korup moral, tidak amanah, rasuah, keberhutangan yang tinggi dan kleptokrat tiba tiba mahu membela kemuliaan Baitulmuqadis ????

    Kegilaan apa ini????

    ReplyDelete
  5. Apa masalah ko ni... Baitilmuqadis milik orang islam so whay... rasuah tak amsnah hutang tunjuk bukti... fakta dll.... bla si bodos masuk dlm 1 bakul utk spin bodos.....

    yg bodoh orang yg penipu korap berjudi ratus billion... kroni .. comango.. pluralist. .. syiah... lgbt gay.. homo lesbian liberalism. .. G25... penyokong hermanutika aties di kawal evangelist. ... barua2 ini yg perlu dihapuskan di Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau boleh tunjuk bukti?

      Delete
    2. Bukti apalagi yg kau nk pencacai .duit src dia dh ngaku masuk dlm acc dia la pencacai.takkan tak tahu?.tu baru satu nak lagi ker?..

      Delete
    3. 5.20
      Siapa yang menipu? Korap? MO1 mmg dah sah menipu..mula2 cakap tak de duit 2.6b dalam akaun..lepas tu cakap ada pulak..suka le saudara kena kencing dengan MO1 ye..wangi ke kencing dia?

      EX umno JERAI

      Delete
  6. Semua negara umat Islam bersembang kencang namun mereka lupa yang pernah mengalahkan Israel ialah syiah hizbullah,2006. Negara umat Islam munafik kecuali Iran?

    ReplyDelete
  7. Semua negara umat Islam bersembang kencang namun mereka lupa yang pernah mengalahkan Israel ialah syiah hizbullah,2006. Negara umat Islam munafik kecuali Iran?

    ReplyDelete
  8. Anon 5:20, adalah lebih baik kepimpinan kerajaan sekarang memperbaiki akhlak mereka sendiri terlebih dahulu sebelum layak bercakap soal Baitulmaqdis.

    Cakap mereka tak serupa bikin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju...lepas umno tumbang rumah yg apartment yg mahal tapi tak laku yg banyak kt kl dijadikan flat rumah murah..supaya dpat la gamaknya org Malaysia sendiri tak kira apa bangsa pun miliki rumah sendiri dari bagi kt org asing..umno buat apa pun tak tahu. isu rumah mahal pun .dorang buat bodoh jer..setuju..!!!umno tk bole pakai!

      Delete
    2. Setuju...!!! umno tumbang, rumah apartment mahal tukar jadi murah melalui penjualan aset2 milik pemimpin2 dalam umno najib yg merompak dan menyamun harta,wang milik rakyat.

      Delete
  9. Hutang 1MDB sudah selesai...TRX 100 tingkat dan Menara 108 di Stadium Negara ikon baru Malaysia Selamat Tinggal KLCC.... Syiah mesti dihapuskan diMalaysia.... Takkiyah munafik besar jadi rukun Iman Syiah...FAKTA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju sangat TRX dan Menara tersebut..

      PH perintah tukar kepada MENARA SKANDAL 1MDB...@ 0MENARA KLETOKRACY ...tumpuan perlancongan

      Delete
    2. Setuju komen 7.09, kita jadikan menara trx dan pnb sebagai tugu peringatan kepada rakyat malaysia betapa korupnya umno najib.

      Delete
  10. http://thekl-chronicle.blogspot.my/2017/12/tunfaisal-prosiding-finma-buktikan.html?m=1

    1MDB TAK BUAT KESALAHAN JP MORGAN... SWISS BANK.. SINGAPORK BANK YG LEMAH DALAM SISTEM KAWALAN PERBANKAN... FAKTA YG MAMAK KUTTY SELEWENGKAN..... MINTAK MAMAKNKUTTY SENDIRU YG SAMAN SAMPAI LA CHAMPION JADI BATU API DAN LAGA LAGA SERTA ADU DOMBA MAMAJ KELING KERALA SAJA... SMPI LA NI 'HEARSAY"SEMATA MATA....

    LINK ATAS FAKTA YG TAK MAMPU MAMAK KERALA KUTTY JAWAB... MEMBATU API AJER LAHHH..

    PUIIIIIII....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Standard le tu, tak ada hujah, panasssss

      Puuiii sana sini..

      Delete
    2. Macai 7.51, soh tun faizal tukar bidang kerjaya dari farmasi kepada kewangan.

      Intipatinya nak tanya tun faizal,

      MLA yg dipohon pihak berkuasa swiss kepada AG Pandi dah diberikan atau tidak?

      Lagi satu,

      Akaun 1mdb dah odit ke belum? Syarikat apa buat bisness billion2 takder odit?

      Delete
    3. Tak tahu jawapan stendad macai2...

      Delete
  11. http://sejarahmelayu.blogspot.my/2017/12/malaysiakini-biadap-siar-artikel-pro.html?m=1

    agak link atas mamak kerala anak cucu comango toksik bole bantah pada malaysiakini..... puiiiiii kerat kote la klu brani... assmin pok teh.... jidin ... kidin .. bogis bogis barua pakatan... kadir mampudullung jasin... kidin.. ezam kotak... mat sabu...mat sabu.? Kikikikiii..

    agak depa depa semua ada brani bantah malaysiakini tak...?


    berambosssss... puiiiiii....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8.01 kejora berambosss,

      Soh si bijan pergi main golf kepit dengan trump, pastu boleh citer....puiiii....!!!!

      Delete
    2. FUCCCKKKKKKKK........KIKIKIKIKIKI

      Delete
  12. "my enemy is your enemy"..dah terlepas cakap..
    Teruskan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oppps sori, Terbalik plak, sepatutnya, Your enemy is my enemy...kah kah kah kah, macai x prasan ker?

      Delete
    2. Kedua duanya musuh kita...oooppsss sory ngam pula kikikiki

      Delete
  13. JOM SOLAT, DOA JUA UNTUK BAITULMAQDIS..

    AAMIIN

    ReplyDelete
  14. Kejora beramboss!!!!

    Dah 3 kali x betul, sepatutnya...

    Cengini, najib cakap depan donald trumpet sambil berpeluk tubuh (seolah olah najib tu kuli batak)....

    "You enemy is our enemy too"

    Knapa ko x nak betulkan? Macai kejora berambossss? Ko kan penerima habuan harami no1?, perbetulkan la.... x buat keje ke?

    ReplyDelete
  15. Bila akal pendokong pembangkang dah dilitupi hasutan Mkini dan media kafir lain maka pandangan jadi kabur. Berikut point yg perlu diteliti;
    1. Media kegemaran saudara Mkini siarkankan artikel biadap iktiraf Baitul Makdis ibu negeri Israel.
    2. Pemimpin kesayangan saudara AI berucap "Keselamatan Israel keutamaan kami". Begitu manusia boleh bertukar warna belang bila ada keuntungan dunia.
    3. Bila DS Hishamudin buat kenyataan Malaysia boleh hantar tentera pengaman maka media dan blog pembangkang kerja overtime lekehkan kenyataan tersebut. Kata cabar US dan Israel tak baik dan boleh bawa akibat buruk pada negara.Kini keji dan cabar negara hantar tentera pula? Pendokong taksub ini pernah ke muhasabah apa yg di perkata?
    4. Mana kenyataan ketua saudara DAP tentang isu ini? Kenapa diam? Apakah Evengelis DAP yg raikan Jerusalem Jubillee akan sokong Palestin dlm isu ini?
    Ramai pendokong pembangkang dah jual agama secara sedar atau tidak. Segala isu dipandang dari aspek raih point politik. Pendirian boleh berubah dan jadi bertentangan hanya kerana kejar point ini. Tiada dorongan iman dalam perbuatan mereka. Rasa diri pada landasan agama walau dokong musuh Islam dan Melayu seperti DAP dan media Mkini, FMT dsb. Sedarlah saudara sebelum hari hisab. Jangan relakan diri terima hasutan kafir evengelis dan liberal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umno kautim sykt evangelist sedut dana umrah..lu mau ckp apa. Tak cukup Komunis, Umno tu Evangelist Freemason balaci Israel 1.
      Apa lu ckp bhaii? Periksa jubbo mu tu..penuh TAEK. Melayu Bodo

      Delete
    2. Terlupa plaks....

      imams tu ceo cina, salah satu dibawah naungan syarikat kepunyaan 9 naga malaysia, 9 naga malaysia ini juga memayung ahli politik, pemimpin2 pimpinan umno najib dan juga pihak berkuasa di malaysia.

      Oh Malaysiaku....

      Delete
  16. Ini suma mme barua Red Bean Army RBA punya penulisan.... puuuiiiiiii..... IMAMS dah batal lu mau citaaaaaaa apaa diaa....!!!!!

    Kikikikiki.. berambos RBA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batal sebab jubor sudah koyak..lepas ni repair..pakai topeng..laksana semula.

      Duit sudah ambil advance, mana boleh janji tidak dicapati....

      Delete
    2. Sokong komen 11.06, sama kes felda, duit dah ambil advance...pastu bleh meroyan kat media nak ambil balik tanah felda, inilah umno najib, blum citer tanah rizab milik melayu....

      Delete
    3. SOKONG UMNO , HARAM.
      TERIMA BN , KOMUNIS.
      PERCAYA PAS , BODO SESAT

      Delete
  17. Sya kerja di Taichung Taiwan 4 THN 5 bulan. dlu Amat trsiksa Majikan gak baik Tiap hari di marahin kerja terus 24 jam jarang istrahat. waktunya tidur mlm Kerja sampe subuh pgi apalagi libur sekolah sibuk masak" boro" bisa istrirahat, pokoknya kerja.. kerja truss... jd TKW Bikin kapok tersiksa batin 4 THN lebih., kebetulan wktu itu ada teman Q kenal namanya Mbah Suroto di facebook, awalnya sya ikut-ikutan melihat temanku, ternyata setelah kubuktikan hasilnya memang luar biasa..!! katanya sering di bantu sm beliau. ternyata dia seorang guru spritual Pesugihan Anka Togel 2D sampai 6D dan Pesugihan Dana Ghaib , tp sya beranikan diri coba telpon beliau. dan sya memilih Pesugihan Dana Ghaib nya. Alhamdulillah benar2 terbukti nyata hasilnya, sya di Taiwan bisa pulang ke indonesia degan selamat jg dah Alhamdulilah..  jika sampean minat ingin tlpn beliau ini nmr nya +6282291277145 smg bisa di bantu sprti sya. Amin...

    ReplyDelete
  18. Bismillahir Rahmanir Rahim

    https://keep.line.me/s/Dg9O1W5x3CyZh7KgLGITVNEy18cV76dX3C1YwDN9MQI


    Web: almawaddah.info

    Salam wa rahmah

    Kepada;

    Yang dihormati para akademik, para rektor universiti dan para mufti.

    Tan Seri/Datuk Seri/Datin Seri/Datuk/Datin/ tuan/puan

    Tajuk: "Penukaran al-Qur'an dangan mazhab Ahli Sunnah Wal-Jamaah sebagai asas agama Islam oleh para Mufti Malaysia adalah "un-Islamic". Rencana ini adalah bagi tujuan kajian dan renungan
    Tidakkah Islam itu rahmatan li -l-Alamin..?
    Terima kasih wa 'afwan.

    Daripada;
    Pencinta al-Qur'an sebagai asas agama Islam di Malaysia.
    Kuala Lumpur
    Malaysia.



    ReplyDelete