Thursday, December 21, 2017

UMNO DITIMPA BALA LAGI

Satu demi satu
Selepas IMAMS, tanah Felda pula..
Akan bercakaran kah sesama mereka sekali lagi ??

Dalam kekalutan IMAMS, sempat lagi najib selamatkan diri dengan mencelah "tidak bersetuju.."
Dalam isu tanah felda ini sudah terlambat, "tak tahu" pun bukanlah alasan terbaik lagi...hanya "bercuti" boleh selamatkan diri.







16 comments:

  1. Tanah rizab melayu dah berapa banyak kena jual? Tanya umno najib....tak tahu.

    ReplyDelete
  2. tanah rizab melayu terjual bukan salah umno....ni semua salah TUN,DAP dan yang sewaktu dgnnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakkakakak..in denial mode lg? kakakakkaka...felda sape pegang? sape yg lantik? mana isa skang?

      Delete
    2. hehehe...12.36,
      tak caya??? cuba tanya pengkhianat2 melayu yang diberi dedak yang selalu menempel kat blog ni.

      Delete
    3. Bayangkan....pangkalan tentera laut kita pun diserahkan pd China Komunis.

      Delete
  3. Hotel dan harta2 makcik pakcik Felda kt London pun hangus.
    UMNO sorak gagah , sambil TAEK LOW penuh punggung.
    PAS Jampi suci, sambil hirup jilat punggung Jib.

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH PEMIMPIN UMNO YG BERJIWA RAKYAT
    MUSUH DLM SELIMUT KITA KASI BONGKAR SEMUA
    IMAMS..FELDA PETUALANG DLM UMNO MUSIBAT
    KASI BERAMBOS BIAR DEPA JOIN MAMAK SEGERA

    KASI MUSIBAT NI BERAMBOSSSS... TAHNIAH SHAHRIR N GANG... MUSIBAT NI PERLU BERAMBOSSSS. ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. khairulryezall a/l osman kuttyFriday, December 22, 2017 3:48:00 AM

      Isa ketot pegang rahsia najib tu pasal tk berani nk ambil tindakan! Malah dpt jawatan baru di spad!!

      Delete
    2. Kejora kufur lagi munafik....

      Dah terlambat UMNO & Najib nak tunjuk baik, semua orang dah tahu hati budi geng2 kaki klepet-songlap dalam pemimpin2 UMNO.

      Toksah lah nak 'over acting', nampak tambah meluat lagi

      Delete
  5. 205 dah hilang arah. Ini tanda lazim penyakit tolol bahalol yg mengidap Melayu Umngok dan Pasesat

    ReplyDelete
  6. Toyol Felda dan Barua Jadian DAP IMAMS elok segera BERSATU dengan Mamak Kutty Dilexia Selektif Disorder ( penyakit mudah lupa berpulih2) ... berambosss segera....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian..
      Selain penjara kena banyakan wad gila selepas PH ambilalih

      Delete
  7. Kluang man? Sbb 2 kes ni umno bercakaran? Seriously kluang man?
    Is this the best reason to goncang umno? Dan al huseyn lagi best.. najib kena cuti utk buat siasatan?? O my god.. pembangkang malaysia ni.. adoi..
    Rakyat tanah melayu ni bodoh ka apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib mana boleh cuti. Dia kan mahsum keramat hidup mayu totok, umno komunis? tak gitu? 1mdb yg sah klepet seantero pun dia buat derkk.

      Rakyat tanah melayu ni kan slow learners? (yg umnopas sj laaa)

      Delete
  8. Sya kerja di Taichung Taiwan 4 THN 5 bulan. dlu Amat trsiksa Majikan gak baik Tiap hari di marahin kerja terus 24 jam jarang istrahat. waktunya tidur mlm Kerja sampe subuh pgi apalagi libur sekolah sibuk masak" boro" bisa istrirahat, pokoknya kerja.. kerja truss... jd TKW Bikin kapok tersiksa batin 4 THN lebih., kebetulan wktu itu ada teman Q kenal namanya Mbah Suroto di facebook, awalnya sya ikut-ikutan melihat temanku, ternyata setelah kubuktikan hasilnya memang luar biasa..!! katanya sering di bantu sm beliau. ternyata dia seorang guru spritual Pesugihan Anka Togel 2D sampai 6D dan Pesugihan Dana Ghaib , tp sya beranikan diri coba telpon beliau. dan sya memilih Pesugihan Dana Ghaib nya. Alhamdulillah benar2 terbukti nyata hasilnya, sya di Taiwan bisa pulang ke indonesia degan selamat jg dah Alhamdulilah..  jika sampean minat ingin tlpn beliau ini nmr nya +6282291277145 smg bisa di bantu sprti sya. Amin...

    ReplyDelete
  9. Kerja2 ni dibuat oleh binatang seperti anjing dan babi itulah klu manusia bertopengkan binatang macam kluang

    ReplyDelete