Saturday, January 16, 2010

Auuuuwwwwwwwwwkkkkkkkkkkkkk,,,,,


Di kampong saya: Ada seekor anjing siang malam tak ada angin tak ada hantu, dia dok menyalak jugak...itu anjing kurang ajar namanya, terlebih sekolah...tak reti bahasa mana nak di salak mana nak shut up... ( ? : Wrong to say civil court can’t decide on issue...star online)

Sesekali, boleh kita dok syihh..shihh..kat anjing tu, tapi kalau dah dok memekak berkali kali...yang patut kena baling dengan batu ialah tuannya..


Tapi berani ke orang kampong nak berhadapan dengan itu laki punya nyonya...ayoyoyo !!!

5 comments:

  1. salam

    hahahaha... kala baling tuannya takut tuannya report.. kalau balik anjing tuh takut lagi buat hal pasal mengadu "sakit sakit"..lagilah tak boleh tdo...

    idea..
    letak jarum dlm daging..bg makan.. huhuhu ganasssss

    ReplyDelete
  2. Kau bagi je anjing tu minum racun roundup...tutup kes!

    ReplyDelete
  3. Bos, mula2 tangkap anjing tu... pastu ikat ikat kaki ia jangan bagi lari....pastu ambil playar, cabut gigi ia satu2 sampai habis.... (leleh dah air liur aku)...pastu cabut misai kasi licin.....pastu alang2, kasi cukur pala ia bagi botak, senang cerita cukur habis la...emmm ok dulula. Tengok ia nyalak lagi tak.

    Tuan ia tak yah takut, tengok anjing dia mcm tu, gerenti tak ngaku dia punya !

    ReplyDelete
  4. Awas: yang bagi idea tu, takut dikategorikan sebagai mengancam keselamatan negara macam budak aswara tu..naya!!!!

    ReplyDelete
  5. dinturtle : brilliant idea.
    Kalau anjing tu tengok muka dia sendiri, pasti dia tak jadi menyalak lagi, why..
    dia ketawa sendiri..muka kelakar..kehkehkehkeh

    ReplyDelete