Thursday, June 9, 2011

Saham Aspan kepada Pembangkang meningkat

Kemaskini:

Bagai pucuk dicita, tulisan Aspan disiarkan dlm blog Kit Siang - bertambah suburlah saham Aspan dalam pembangkang. Yang nyata Lim Kit Siang telah menggunakan tulisan Melayu untuk menghentam Melayu walaupun Lim Kit Siang sedar tulisan Aspan hanya sebahagian kecil dari kebenaran, yang lain lebih kepada dengki.

http://blog.limkitsiang.com/2011/06/10/menolak-pentadbiran-islam-dr-m-lebih-berjaya-dari-karpal-%E2%80%94-aspan-alias/
Publish Post


Aspan Alias sudah salah tembak Mahathir..

Seorang kawan memaklumkan dan menarik perhatian aku tentang Aspan Alias yang mengaku cukup dan penuh berpengalaman tetapi kerana begitu mabuk dan paronoid pada Mahathir terus menghentam Mahathir dalam blognya tanpa fakta sebenar.

Ini tembak angin Aspan: http://aspanaliasnet.blogspot.com/2011/06/menolak-pentadbiran-islam-dr-mahathir.html

Ini fakta sebenar: http://hhalem.blogspot.com/2011/06/pembohongan-dan-fitnah-besar-nik-aziz.html

Aku tukang baca dan tukang lapor.

3 comments:

matpanah said...

Salam bro,

Aspan ni hantu-hantu Semangat 46 yg masih kempunan kerana agenda untuk menobatkan Ku Li tak tercapai.

Tak habis-habis kutuk UMNO...kononnya UMNO sekarang ni palsu, tak ori...tapi mereka sendiri yang merangkak masuk ke dalam UMNO selepas Semangat 46 terkubur.

kluangman said...

wow bro..panahan tepat. saya juga tertanya tanya sebelum ini apa 'kesumat' yang tersumbat kepada mereka2 ini. Bagi mereka malaun lain seperti karpal, lim kit siang merupakan dewa yang lebih mulia dari mahathir.

marilyn said...

Aspan ni mmg sial.sehari klu tak dpt hentam Tun M blh demam gamaknya.bg aku penulisan aspan bukanlah hasil dari seorg yg profesional melainkan tulisan dari hati yg dengki.

2 comments:

  1. ASPAN SGT BAHAYA TUNJUK MACAM PENYOKONG TAPI SEBENARNYA pEMBANGKANG .tULISANNYA BANYAK HENTAM UMNO DAN dR MAHATHIR

    ReplyDelete
  2. Aspan ni... tidur bangun tak da lain hanya nak menghentam UMNO dan TDM.. Bacalah blog dia with a pince of salt, kerana banyak auta dari fakta.. Cubalah komen kritikal dengan pandangan dia, komen tersebut tak disiarkan macam kat Malaysia Today dan Malaysia Insider.

    ReplyDelete