Thursday, June 21, 2018

ZAHID PERLU PECAT NAJIB UNTUK MENANG PRESIDEN


http://m.thesundaily.my/news/2018/06/21/najib-assumes-people-are-stupid-says-dr-m

13 comments:

  1. KD, tak payahlah bagi tajuk perbincangan parti pembangkang yg dah merempat tu. Lantak mereka lah nak buat apa pun.

    Masalahnya ringgit sekarang dah jatuh tergolek.
    KLSE merudum, dana KWSP dah susut 6 billion sejak si biawak mulut busuk tu jd menteri kewangan.

    Apa nak jd ni?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...penyokong najib risau bila umno dijadikan topik..

      Walopun saham kwsp susut nilai 6 billion kwsp tak rugi satu sen pon...jual beli saham tak berkaitan langsong dgn pendapatan kwsp...kwsp hanye bayar dividen kpd pelabor...

      Delete
    2. Ringgit jatuh? Tak apa... Bagus untuk menarik pelancong asing.

      Muahahahahahahaha...

      Delete
  2. Lu apa hal kd? 4-5 post asyik fokus kpd isu umno, zahid, najib. Apa tujuan sebenarnya kd? Isu yg lebih penting malah teramat penting adalah apa yg kerajaan ph dh buat, akan buat dan belum buat bg mensejahterakan kehidupab rakyat. Ekonomi malaysia tiba² ditarafkan buruk oleh agensi penarafan antarabangsa spt moody's menggambarkan kelemahan kerajaan baru mentadbir negara. Mana pengalaman 22 tahun pm sebelum ini mentadbir negara? Atau tersalah lantik menteri kewangan yg gila pc serta masih terpalit skandal rasuah? 6.9 billion duit kwsp dh hilang, belum ambil kira kerugian glc² lain. Adakah rakyat dah semakin sejahtera atau ditakuk lama? Harga harang dah turun dan lain² janji manifesto pru? Asyik post cerita pemilihan umno hanya kaedah nak elak dpd menjawab tentang kelemahan dan kebodohan kerajaan ph mentadbir negara. Hari2 duit pencarum hilang tapi beri fokus kpd pemilihan umno yg bukan utk kepentingan rakyat terbanyak. Apa cerita kd, lari tiang gol ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit pencarum hilang? Najib curi ke?
      Muahahahahahahah......

      Delete
  3. Kerajaan berada di landasan yang betul.. Posting sebelum ini sudah pun menjelaskan, scroll down, click, baca, dengar.hadam...

    Sebagai rakyat biasa, perbelanjaan harian sangat selesa, tiada kenaikan harga barang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayat nak sedapkan hati..hampeh hamprak

      Delete
  4. Pemilihan umno agak wajar diberi perhatian, kerana pemimpin² yang hipokrik, munafik dan penipu rakyat sedang bertarung memperalatkan bangsa ugama dan negara untuk jawatan.

    Mereka mencalonkan diri sendiri, bukan lagi dicalonkan.

    Sebab itu orang seperti zahid. Anuar musa, kj dan beberapa nama lagi yang terlupa tengok cermin masih mahu menawarkan diri.

    Bukankah mereka sekadar layak untuk maharaja lawak, sudah lupa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dgn admin..najib dan pimpinan umno perbodohkan melayu...

      Kenape Zahid bisu bila Ku li ajak berdebat?...menteri dah bagi lampu hijau untuk siarkan secara langsong untuk bolehkan melayu melihat penipu2 bersuara...

      Delete
    2. So, apa pentingnya mereka kpd rakyat terbanyak? Umnopun bukan kerajaan persekutuan yg terlibat dlm dasar pusat? Maharaja lawak ke, raja lelong ke, mereka tidak terlibat dgn dasar. Hanya utk parti mereka yg ko bukan sukapun. Mereka lupa tengok cermin ada kepentingan kpd ko ke kd? Fokus kpd apa yg patut difokus..

      Delete
    3. Jika dah tahu UMNO tak penting pada rakyat terbanyak, apa kata kalau tutup aje UMNO?

      Muahahahahahahahahahaha

      Delete
  5. Woi berok , lu sapa nk claim org munafik , hipokrik . Lu tgk ph punya pimpinan munafik ke tak . Lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu sapa nak jerit kat sini? Lu imgat ini lu punya blog ke? Chetttt!!! Perangai UMNO. Perasan masih berkuasa.

      Kahkahkah

      Delete