Saturday, January 30, 2016

BILA AGAKNYA BLOG RPK MALAYSIA TODAY AKAN DI BLOK...

Jinggo-fotopages dah kena. .


15 comments:

  1. Bukankah blog RPK ni dulu tuduh Najib bunuh
    Altuntya dan penipuan pembelian the
    scorpian............????
    Apasal sekarang dia dah berubah makan
    dedak.......????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia ini macam menteri menteri dan ketua ketua bahagian umno ,IMAN letak dekat duit dan habuan. Apa nak hairan. kaki botol lagi.

      Delete
  2. Saya tak ada masalah mendapat akses kepada blog jinggo-fotopages.

    ReplyDelete
  3. Mana nak block KD , lanun bugis tambah lagi belanja bulan ada lah ,biasa la RPK jenis kaki botol lapaq dedak.

    ReplyDelete
  4. RPK tak emosi..banyak anslisis berdasarkan fakta......kamu yg sembahyang 5 waktu tapi ngumpat orang tu 5x2 ..2x5...Kluang Mum banyak emosi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bnyk analisis berdasarkan fakta.

      Hahaha. Cacai najib xtau apa dok goreng sebarang.

      Rpk ni la dl tulis psl kes scorpene dan pembunuhan altantuya yg mlibatkan najib. Agak2nta tulisan dia tu berdasarkan fakta ke x?

      Delete
  5. Apasal la kd ni makin emosi. Mulanya sanggah najib, lepas tu rakyat yg tak termakan hasutan supaya benci najib. Kini blog2 yg masih sokong najib juga jadi mangsa. Adat berblog bro, ada pendirian masing2. Rezeki lu, lu makan. Rezeki orang, orang makan. Apa ada hal. Jangan la frust sgt hajat tak sampai hingga kerja rakan bloggerpun kau nak langsikan...aiyaa. Sudah habis ikhtiar ke bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari makan rezeki halal..

      Jangan makan dari sumber haram..!!!

      Delete
  6. utk blog din turtle dan jinggo, ubah domain my kepada de.

    ReplyDelete
  7. RPK penulis fiksyen terbaik di Malaysia. SEbab tulah dia kena dok luar negeri. Sentiasa selamat karang fiksyen.

    Din Turtle kena block pula. Kenapa takut sangat kat dia? Tak reti nak jawab soalan2 dia?
    Teruskanlah KD agar kami tak rindu berita2 yang bersifat intelek yang tinggi.

    ReplyDelete
  8. Mudahnya menghukum. Yang orang lain makan jadi haram, yang sendiri makan halal. Dedak yang diberi makan kepada ayam tu halal atau haram? Jika haram maka haramlah daging ayam tersebut. Awak makan ayam? Rasanya tak baik makan dedak expired sebab dedak segar masih ada. Bila sakit perut nanti mulalah salahkan puak itu puak ini sedangkan diri sendiri yg makan dedak expired.

    ReplyDelete
  9. Jom kita komen laju2 kt blog kd ni. Geng merapu kepunden marang sekeper kd dh kene block oleh si pemakan dedak. Blok dinpenyu dan jinggo dah kena. Alamat kebulur la kd lepas ni, dedak expiredpun dah tak dapat. Alahai si pemakan dedak. Dedak baru vs dedak expired. Susah juga nak gembira kalau susahkan diri memihak kpd sesuatu yg tak pasti. Jadi, elakkan makan dedak, baru atau expired. Dedak tu makanan ayam tau...m

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dedak biar sama dedak.
      Tp org biase nk tau jgk cerita sebenar mcm mn

      Delete
  10. kalau tak nak kena block jgn tulis ikut emosi lebih sampai air liur melilih krn terlampau makan dedak expired.
    blog KD ni pun mungkin akan kena sama nanti, tengoklah.
    blog RPK tu cara tulisannya berbeza, bandingkanlah sendiri kalau faham tata bahasa penulisannya, walaupun isi cerita betul atau khayalan penulis itu bukan soalnya.
    dedak expired tu hanya utk ayam jaguh yg dah bersara dari gelanggang sabung tapi kokok masih berderai sampai lupa ekor makin banyak bergelumang taik, pegi makan sama buat apa.

    ReplyDelete

MALAY-SIA TANAH AIR BANGSA MELAYU WAJAR DIPERTAHAN TERUS - KEWARGANEGARAAN WAJAR DIPERHALUSI - RAYUAN KERAJAAN PERLU DITERUSKAN - YANG MENIPU KEWARGANEGARAAN PUN SUDAH BERAT DAN BELUM DITANGANI

Tarik balik rayuan - Sultan Johor : JOHOR BAHRU: Sultan Johor, Sultan Ibrahim Iskandar, menggesa Kerajaan Persekutuan untuk menarik balik ra...