Friday, January 29, 2016

Masih Pengerusi Perhubungan Negeri Kedah tetapi sudah kena halau.."Mereka kata, pada siapa yang hadir yang tak dijemput untuk beredar. Ia merujuk kepada saya," kata Mukhriz ketika ditemui pemberita di lobi PWTC.

Ketika ditanya ia adalah arahan siapa, Mukhriz sekadar berkata: "Setiausaha agung," katanya ringkas.9 comments:

 1. Dalam online cerita mukhriz dimalukan dengan surat yang tarikh hari bukan di beritahu awal dengan tak dibenar hadir mesyarat MT umno dah viral dan ramai orang sempati dengan nasib mukhriz sebab beliau dimalukan dengan sengaja , nampak akhlak pemimpin umno macam dah banyak mungkar memalukan umat islam . sabar la mukhriz mungkin satu hari kamu akan berjaya tapi besar kemungkinan bukan lagi dengan umno kerana parti ini akan pupus dengan sendirinya sebab terlalu rosak dengan rasuah.

  ReplyDelete
 2. Harap sangat tun m buka parti baru. Kita pun dah tahu siapa kepala penyamun dan konco2 semua. Umno dah kanser tahap 4, hanya tunggu koma.
  Please tun m...kami nantikan satu parti yg baru.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Setuju dengan cadangan ini. Asalnya meluat dengan Najib sahaja tapi sekarang dah benci dengan UMNO-UMNO sekali.

   Delete
 3. Dah tak layak hadir buat apa hadir...kurang cerdik anak Madey ni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kau lah melayu Yg kurang credit...nak buat komen baca segala sumber...


   Delete
  2. Awak ni kelulusan SRP macam Ahmad Bashah jugak ke?

   Delete
 4. Mukhriz masih sah pengerusi perhubungan negeri ketika dengan sengaja dimalukan. Kehadirannya sudah pasti secara anak jantan untuk berdepan dengan segala kemungkinan terutama untuk membela diri.

  Malangnya Mukhriz terlupa dia berdepan dengan si bacul yang juga pernah lari dan bersembunyi..Hang Pi Mana..

  Tidak menghormati status Pengerusi Perhubungan Negeri menunjukkan bagaimana mereka membelakangkan perlembagaan parti itu aendiri.

  Harap besok pagi sebelum ayam jantan berkokok buatlah keputusan pecat mukhriz, senang kiro mudoh baso...

  ReplyDelete
 5. Gantung tk bertali..biar dia padam pelan hehehe..

  ReplyDelete
 6. BILA LA SI MUKHRIZ NI NAK LETAK JAWATAN BUAT MENYEMAK JA MENYUSAHKAN ORANG JA..NAK SAPU DUIT BALAK PUN SUSAH, NAK SAPU DUIT PBT LAGI SUSAH, NAK KEBAS PROJEK BESAR2, DIA TAK BAGI..MENYUSAHKAN SAJA..SIMPAN BUATPA DUIT BANYAK2, KITA BAHAGI2 LA..BODO BETOI.

  KALAU MAT BASHAH AKU YAKIN DIA PANDAI..BAGI JADI MB, AKU YAKIN DIA MAMPU MEMBAHAGI2 KAN HARTA KEDAH DENGAN CEMERLANG.. JANGAN BIMBANG, SEKEJAP JA HABIS SEMUA DI BAHAGIKAN SAMA RATA SAMA RASA

  ReplyDelete

MENJELANG 10TH YEARS ANNIVERSARY

QUANTUM METAL SDN. BHD. CHANNEL NOSTALGIC MEMORIES OF 10TH YEARS ANNIVERSARY AT SETIA SPICE CONVENTION CENTRE, PENANG Wednesday 25/01/2023 ‘...